Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Üdv!
Beírom ide is hátha hamarabb kapok választ.
Felraktam a GTA SA-t és van egy kis gondom, a felbontás alapból 800x600 és a videó karim nem támogatja ezt a felbontást(legalább is ha fent van a driver, nélküle meg el sem indul).
Valahogy nem lehet átírni, hogy alapból nagyobb felbontáson induljon, mondjuk 1024x768.
Én kerestem, de nem találtam semmi olyan fájlt amit átírhatnék se "ini" se más. Ha valaki tudna segíteni annak örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ryzen 7 CPU-k
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest