- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Mellékesen szerintem az épületek fotózását kérdezte, emberekkel kb. tisztában vagyunk."
Így van, kicsit elszállt itt a téma elméleti jogászkodásba, de azt azért nem gondoltam volna, hogy a fotósok között sincs ebben egyetértés. Az a baj ezzel az ultra korrekt PC világgal, hogy lassan már fingani sem szabad egy egészségeset, mert a hanghatás sérti valaki érdekét. Ne haragudjatok, de csak azért ne csináljak meg egy street képet egy épületről, mert hátha ott sétál el előtte Kamu Józsi és Cida Vica, akik a párjaik előtt tikolózva kamatyolnak? Hátb*zmeg, így jártál, hol érdekel engem az erkölcstelenséged következménye?! Ha kimész az utcára a mai világban, hatezerkettőszáznyolc biztonsági kamera képén leszel rajta anonimizálatlanul, még akár egy faluban is, amelyek 90%-a magánkézben van (ráadásul IT szempontból nézve rendre full védetlenül), vagy olyan forrásban, amihez soha az életben nem engednek hozzá, és maximum szépen kérhetsz. Aztán ha valamit éppen loptak a környéken, az elkövetővel együtt gond nélkül bevág a paraszt engem is az idővonalára elhelyezett videóban, ha mondjuk adott időben arra sétáltam. Ez van, ez nem a huszadik század már. Ha közterületre mész, ne csodálkozz, ha fotóznak. Akkor szabad sírni, ha a drón megáll az ablakod előtt, és a csupasz picsád veszi, ahogy épp fegyelmezed hátulról az asszonyt, ha a strandon fekve egy szál vonalkódos fecskében lógatod a beled, vagy ha vagyonvédelmi szempontból fontos dolgokat fotózgatsz egy telével, magánterületen. Józan észnek kellene itt is működnie, de nyilván nem, írjunk inkább rá ezer paragrafost, amivel tövig szopatunk egy teljes szakmát.
Az eredeti kérdésem inkább a telco eszközök miatt vetődött fel, mert erre esetleg harapnak a hatóságok, de minimum érdekes látni, hogy milyen indulatokba futott ki végül a vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest