- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Ezer éve találtam egy olyan topikot ahol ki lehet tölteni a haragot. Ez még létezik?
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Dr. Romano
veterán
Srácok kéne egy kis segítség. Van két használt rovarlámpám amiknek a rácsain -a sok bogár miatt- egy szennyeződés réteg keletkezet. A lámpák így sokat nem érnek, mert nem csapja meg őket az áram.
Lekaparni nem lehet, mert a rács nagyon könnyen hajlik
Szerintetek mibe kéne áztassam és mennyi ideig, hogy ez eltűnjön a rácsokról?Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Dr. Romano
veterán
Nem tudom hogy használ e valaki elektromos rovarcsapdát, de a drótsor egy idő után a rovarok maradványai miatt koszolódik (egy fehér/szürke színű réteg keletkezik rajta). Ezt mivel tudnám leoldani a fémről? (oldani kellene, mert annyira hajlékony ezt a drót, hogy nyomás hatására egyből hajlik)
Beletettem sima melegvízbe és mosogató szeresbe, de semmi.[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest