- HDMI topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XY_Z
csendes tag
válasz
spiritex #18306 üzenetére
Azóta vissza tudtam kerülni abba az állapotba hogy be van dugva az SSD és van kép de a windowst nem akarja betölteni, és továbbra sem akar CD-ROM-ról bootolni ha az SSD-nek megfelelően AHCI-re van rakva a SATA vezérlő (ha bármi másra akkor minden nehézség nélkül elkezdi olvasni a lemezt). Az hogy most megin van kép, köze lehet annak amit te is mondtál mert én is itt rakosgattam ki-be a videokártyát meg próbáltam az alaplapival is. Viszont ha nem AHCI-re van rakva akkor a windows telepítője(ami ugye így már elindul) nem látja az SSD-t, szóval bonyolultabb a dolog (legalább is számomra) mivel most nemtudom eldönteni hogy mi a rossz (alaplap,SSD, vagy a tudatlanságom), mér nem akar CD-ről bootolni ha AHCI-re van állítva?...
-a BF3 egy játék...
-a kérdést felteheted, ez a meghibásodás is nagyon rosszkor jött, most nincs annyi szabadidőm, de kiváncsivá váltam mostmár
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- HDMI topic
- BestBuy topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged