Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu #636 üzenetére
Hát most majd megpróbálok ilyen távirányítót szerezni pont, addig megmutattam Nagymamának, hogy a Boxon melyik gombot kell megnyomnia, hogy halkítani tudja, egyébként pedig tervben van, hogy egy külsős azaz HD-s Boxot vegyek, ami szintén AverMedia termék lenne, mivel Telekom SAT TV-nk van három szobában, és a háromból kettőben HD-ben is tudjuk fogni az adást (az egyikben egy Sony KDL-32EX650 van, a másikban pedig egy AVerMedia AVer3D CaptureHD (H727) fogja a jelet), de mind a három STB HD-s.
Szóval kellene egy Box, de most néztem az Edigital, a PCX, és az iPon oldalán sem látok HD képes, HDMI bemenetes külső tunert
-
Lacazene
újonc
Helló, Van egy AverTV Hybrid Volar HD nevű cuccom. Beállítgattam, ahogy lehetett. Persze finomabb beállításokat nem engedett, pl melyik hangkártyán szóljon, milyen felbontású videót rögzítsen, stb.
De, nagyából megoldottam.
Azt viszont nem tudtam megoldani, hogy a 3D beállításnál, ha be kapcsolom (akármilyen beállítást is tettem) nem élvezhető az, hogy 2D-ből 3D-t csinájon, mert a két szétválasztott kép annyira messze van egymástól, hogy szinte kimegy a kép oldalán...
Van erre megoldás?
Nem mintha ez lenne a legfontosabb, de szívesen élnék ezzel a lehetőséggel is, ha már ezt ajánlja a termék. -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
#41133696 #635 üzenetére
A két távirányító biztos testvér, de sajnos nem tökéletesen egyforma. Így a küldött jelek sem biztos, hogy megegyeznek.
Ebben a menüben nyomát nem látom "setup"-nak, főleg nem "Remote Remapping"-nek, amire gondoltam.
Másrészről a távirányító tanítás (univerzális esetén) is problémát okozhat, mert pontosan a halkítás funkciót nem fogod tudni megtanítani az újnak. Csöbörből-vederbe...
Fókuszálj az RM-FX típuskódra, mikor másik távirányítót keresel. -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu #634 üzenetére
Köszi
Sajnos nincs ismerősöm, akinek lenne USB-s AverMedia Tunere, a menüje így néz ki:
Amúgy a távirányító - csak külsőleg persze -, hasonlít a Sagem DS86 HD MT STB irányítójára:
Valahogy jó lenne megtudni kompatibilis e, elég régen vettem a tuner valamikor 2005-ben, és eddig nem volt vele gond, csak mamám szólt, hogy nem tudja halkítani
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
#41133696 #633 üzenetére
Megnéztem, de nekem csak RM-KS van raktáron, pótlásra. Nem tudom, hogy az kompatibilis-e a Box7-el.
Ha igen, adok neked.Az RM-KS az USB tunerjeink távirányítója. Ha lenne ismerősi körödben valaki AVerMedia USB tunerrel, kérlek próbáld ki. Rég láttam Box7 menüt, de nem kizárt, hogy lehet távirányítót váltani. A PC-s AVerTv alkalmazásban lehetséges, sőt újraosztani a gombokat is. Nincs olyan menüpont, hogy a hangerőt más RC gombra helyezed át?
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu #632 üzenetére
Helló, köszi, első keresésre az RM-FX távirányítóból lehetett kapni külön pont ilyet, csak elfogyott, most majd univerzálist keresek.
-
törölt tag
Helló, az AverMedia TV BOX W7 PiP külső TV-tuner távirányítója meghibásodott. Kitisztítottam, de halkítani nem tud továbbra sem.
Milyen vele kompatibilis távirányítót tudnátok ajánlani?
-
T4KK
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #50 üzenetére
Üdv!
Vettem két Aver3D kártyát, az egyik az teljesen jól működik, ami a másik gépben van viszont miután kiválasztom a HDMI bemenetet bejön a kép, de pár másodpercre rá ez az üzenet jön és nem engedi tovább nézni:
Fail to Play this Video.
Your video card or connected monitor may not support High-bandwith Digital Content Protection (HDCP). Changing resolution or using dual monitors may also cause this problem. To play this video, you may connect your monitor via analog connection such as component or VGA. Do you want to detect the connection again? -
T4KK
csendes tag
válasz
Avermedia_hu #625 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
Avermedia_hu
senior tag
Szia,
video bemenetet kell adni a számítógépnek.
Ha felvenni nem akarsz, használhatod a HDMI-t is.HDMI bemenethez a legolcsóbb megoldások ezek: LGP Lite és Live Gamer HD Lite
vagy ezzel a tunerrel, aminek van HDMI bemenete is: AVer3D Capture HDHa nem fontos a nagy felbontás, akkor használhatsz AV bemenetet. Valamilyen analóg vagy Hybrid tuner AV (RCA) bemenetét.
Az előnézeti képeket tudod nézni a gépen. AV bemenettel tudsz felvenni is, ha mégis.
Az AVer3D Capture HD azért is lehet jó választás, mert a létező összes bemeneti lehetőség adott rajta. -
T4KK
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, ha egy T-Home set top box-ról szeretnék tv-t nézni sima lcd monitoron, úgy hogy közben ne kelljen átkapcsolni a monitort más bemenetre. Milyen tuner lenne erre alkalmas? Rögzíteni nem akarok semmit, csak számítógép használattal párhuzamosan nézni a tv-t is.
-
törölt tag
AverTV Express 009. SSD csere miatt PC reinstall történt. Ugyanazzal a driver-el (AVerTV 6.5.2, Driver v2.2.X.96) és jogtiszta Win 8.1 Pro x64-el telepítem a belső analóg tuner kártyát és "Eszköz nem kész" üzenet fogad? Ez mi? Volt komplett driver uninstall, reinstall. Kártya kiveszem, visszateszem. Eszköz nem kész. Én viszont lassan kész vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest