Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Ja, de hasztalan. Látni látja a tunert a program, de ...
A DVBViwewr-el próbáltam használni.
Első indításkor szépen mennek a csatornák (egy másik tunerrel behangolt adók)
Onnantól vannak gondok vele.
-ha megpróbálok egy új hangolást csinálni. Semmit se talál. Mintha csak bedugtam volna az eszközt. Antennakábel nélkül.
-vagy míg újra nem indítom a gépet.Utána a nagy semmit lehet látni.
3különböző gépen, 2különböző oprendszerrel próbálkoztam.Ja és a saját programjával felvett videó. meg-meg áll..
-
duke
aktív tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Koszonom, ez megoldotta a processzor terheles problemat, erdekes hiba, erdekes megoldassal.
Sajnos az mpeg 2 felvetel 20 masodpercenkenti akadasan nem segitett. Persze jo volna nekem az mp4 is, csak azt eleg nehez szerkeszteni. Legalabb is egyenlore nem talaltam olyan programot, ami ujrakodolas nelkul tudna vagni az mp4 filet. -
acronka
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Nagyon köszi! Az egyik problémám megoldottad, jobb kódolást tudtam beállítani, és már nem elmosódottak a mozgó részletek!
A képarányon viszont nem tudtam javítani - minden beállítást kipróbáltam, a No downscale-t is -, mert azt hiszem ez a csatorna eleve 720x576, így mindenképp ebbe rögzít. (A tv2-t meg pl ful hd-be.)
A TV az adást valamiért széthúzza (és kicsit le is vág belőle), és láthatóan így lesz helyes az arány és szép a kép. - na ezt nem is értem hogy hogyan és miért csinálja!
Továbbá a felvett anyag visszajátszásánál is csak be kell állítani a lejátszó progikat hogy 16:9-be játssza, és akkor jó.
Na már most nem szeretném minden egyes fájlnál a lejátszót kapcsolgatni. Szóval nem lehetne átírni a kész H.264 fájl-ban, hogy 1280x720? Mert azt hiszem ez megoldaná a dolgot.
Konvertálás nélkül gondoltam, mert ugye a másik megoldás a konvertálás lenne. Az viszont munka + minőségromlás, ha jól sejtem. -
tacsy003
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm a választ és a linket! Akkor inkább erre ruházom be mint az ismeretlenre!

-
sagit
veterán
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Igen, géppel jött. Egészen pontosan Packardbell onetwo L5851. Gyári oldalon csak win7 driver van, azt manuálisan felraktam de semmi, gugliban se találtam semmit ami jó lenne. Lehet béna voltam.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére

Ha tuner, akkor nekem csakis az AverMedia jön elsődleges márkaként szóba
Természetesen, ha úgy adódik, akkor hozzád fordulok
-
attilav2
őstag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Visszaadták a pénzt, az ipon szerint is hibás volt a tuner. Ha nem driverhiba volt én még azt is el bírom képzelni hogy az első telepítéskor valahogyan félre inicializálódott a kártya. A driverpakk ugyanis egy önkicsomagoló archívum, a kicsomagolás folyamatáról folyamatsáv azonban nem jelenik meg. Rákattintottam, nem indult azonnal, vártam egy kicsit de még akkor sem, ígyhát elindítottam többször is. Ekkor elindult, a telepítés végén jelezte hogy lehetséges nem rakott fel mindent, gobdoltam újrarakom, de a telepítő jelezte hogy már fel van rakva. Ezután indítottam az avertv-t ami ugye dvb-c nem talált csatornákat. Lehet hogy a hibás telepítés miatt rosszul inicializálódott a dvbc rész? Uninstalláltam majd újra felraktam a drivert, úgy hogy megvártam míg a háttérben kicsomagolódik és indítja a telepítőt. A helyzet nem változott. Újra uninstalláltam majd winrarral bontottam ki a driverpakkot, külön telepítettem a drivert és külön az avertv-t. Így sem működött a dvb-c. Kínomban újratelepítettem a windowst, tiszta telepítéssel, driver szavályszerűen felrakva, dvbc nem jó. Végigpróbáltam az összes pcie slotot, semmi eredmény. Szerintem lehetséges hogy az első telepítéskor, mivel nem vártam meg hogy kicsomagolódjon az archívum, ezért hibásan telepítette valamelyik komponenst és ettől félre inicializálódott a kártya. Ami hardveresen eltárolódott a kártyán, ezért a későbbi újratelepítések sem segítettek. A linuxtv wikiben írják hogy egy regiszter átkapcsolásával lehet dvbc vagy dvbt vételre állítani a kártyát, ám konrét parancsot nem adtak meg rá, nyilván ez még a fejlesztők birodalma. Linux alatt a dvbt része működik a chipnek a dvbc még nem. Van feltelepítve linux a gépemre de ott már nem akartam kísérletezni a kártyával, windows alatt eleget szenvedtem vele. Lehet hogy linux alatt regiszterek kapcsolgatásával helyesen lehetett volna inicializálni a dvbc-t és aztán működött volna normális jelszinttel. De hát nem vagyok fejlesztő meg hw guru sem. Linux drivert, akár nyíltat is, kiadhatnátok a kártyához, meg dokumentációt hogy melyik regiszterek kapcsolgatásával inicializálhatóak a bemenetek és a chip dvbc vagy dvbt vételre. A windowsos telepítő archívumnak meg kell egy folyamatsáv ami jelzi hol tart a kicsomagolás és egy "várjon türelemmel a telepítő indításáig" üzenet.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Én sem mondtam, hogy amiatt lenne. Csak egy hibalehetőséget kizártam. Ha otthon leszek írok verziószámot. De emlékezetem szerint eddig minden AverTV verzióval ez volt. Azt mondjuk nem merem állítani, hogy a legfrissebb van fent.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Nem lehet a Digire fogni, mert más alkalmazásokkal van annyi, amennyit beállítok. Alapértelmezetten három nap általában.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Közben sikerült működésre bírni.
-
McVetranio
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Szia, kerestem a választ de nem találtam meg. A hiba azóta is fennáll: az előnézeti kép nem látszik (black screen) felvételkor természetesen csak ezt rögziti illetve a hangot kifogástalanul. Csatlakozás HDMI-vel illetve USB 3.0-val. Várom szives válaszod. Üdv: Vetranio
-
tab-phw
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm.
-
tab-phw
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Ó, köszi. Csak kezdtem aggódni, mert 2 hete még lehetett rendelni több helyen, most meg sehol. Akkor még nem jött meg a digi előfizetésem, most meg nincs.
Ha már voltál oly kedves, és válaszoltál, akkor kérdeznék még egyet: van-e tapasztalat arról, hogy a digi DBV-C szolgáltatással együttműködve van-e valamilyen korlátozás, mondjuk egy TV-hez képest?
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi szépen az információt, akkor jó, hogy rákérdeztem.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Lehet lüke kérdés, de ezek miatt a védelmek miatt csak megkérdezem, mert nem szeretnék koppanni... Ha vásárolok egy olyan monitort amin DisplayPort bemenet van, akkor A VGA az AverMedia H727 HDMI jelét gond nélkül kiküldi arra és azon keresztül a monitorra ugye?
(#914) daa-raa: Másik topicban egy kb 10x ennyibe kerülőt ajánlottak

-
LanyUs
őstag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Capture wizard programmal olyan szépen ment eddig a digitalizálás és a Ulead video studioval szerkesztettem a DVD-ket is. Ha esetleg tudsz jobb program alternatívát szívesen fogadom. A tapasztalatom elég szűkös ezen a területen. Szerencsére a VHS kazetta készen van már. Erről a HI8 kameráról pedig sokkal egyszerűbb a felvétel a jobb képminőség miatt.
-
Dayco
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Mivel mint írtam, nálam is ez a hiba jelen van, ezért a megoldást semmiképpen se titkoljátok el szerintem...!
Azóta hogy utoljára néztem egyébként, sokkal rosszabb lett a helyzet, szinte nézhetetlen... 
Írtam egyébként emailt...
-
Zsigalala
újonc
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm a tippet és a felajánlást, szerintem élni fogok a privát üzenet lehetőségével.
-
oregpapp
újonc
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
A legújabb, 2015.0416-i 6.5.2 verzió.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Igen, remek termékek voltak, a DVI aljzattal szerelt változat még natívan 16:9-et is tudott, úgy rémlik. A TV Tuner piac eléggé stagnál, aminek egyik oka, hogy sok olyan LCD TV/ monitor képes készülék is a piacon van, ami helyettesíti a külön tunert.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi, a HomeFree még nem megy Windows 10-en, igaz írva is van, de azért egy próbát tettem vele. Települ, csak éppen parancsikont nem rak ki, de az elérési útját betallózva, sem indul el.
-
Optimusx
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Érdeklődnék, hogy [ez] a típus is alkalmas-e a digihez.
Előre is köszönöm a választ! -
Optimusx
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!

és egy kicsit most ilyennek érzem magam:
Buktam a visszapostázás költségét, de legalább már tudom milyet kell vennem. -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére

-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
-
pappsy62
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi!
Egyelőre nem sürgős, akkor még várok.
-
polfi
újonc
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Kedves Avermedia!
A nem HD-s közszolgálati csatornák is javultak a frissítés óta. A korábbi 0%-ról 7-8%-ra. Persze ez még kevés a nézhetőséghez. A HD verziók viszont változatlanul 0.
Kb. 3 hónapja kihívtam egy Digi szerelőt, hogy megtudjam, hol a hiba. Kicserélte a kábeleket, csatlakozókat, jelszintet mért, átnézte a házban lévő erősítőt. Szerinte minden ok. Még azt is megtette, hogy másnap visszajött, és hozott egy tv készüléket, hogy megnézzük milyen a vétel. Azon hibátlanul jött minden.
Köszi az infót, üdv: Polfi
-
Kolty
aktív tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Nagyonszépen köszönöm.
Szoftver csere nélkül sikerült a második variációddal. -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi

-
eszakas
őstag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Kíváncsian várom az eredményt

Nem AVerMedia termék a jelenlegi.
Köszi azt infót.
Üdv:eszakas
-
eszakas
őstag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi.
Remélem nem fog ütközni, a webkamerával, mert a mostani ütközik.
Milyen megjelenítő szoftver van hozzá? Tudni e már, hogy a W10-et támogatja e?
Digitális adást is vesz? -
BeeNiTTo
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Küldtem PÜ-t

-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
"Mi van akkor, ha ilyen esetben kihúzod a HDMI kábelt? Marad a zöld halál? Vagy ha az STB-t indítod újra, nem a PC-t?"
Még ezeket nem próbáltam, de úgy érzem lesz még rá alkalmam
Amikor tegnap megnyomtam a power gombot, akkor megjelent egy pillanatra az egyébként ALT+CTRL+DEL-re előjövő zárolási képernyő, tehát még azt is meg kell majd néznem, hogy elég e az ALT+CTRL+DEL, és onnan a kijelentkezés.A HDMI kábelt pedig ki fogom majd húzni ilyenkor (STB áramtalanítás után). A tegnapi dolog érdekessége még, hogy nem ment napokig az STB, előtte egy 30 perccel lett kb bekapcsolva, mert mikor nem tévézek, már ki szoktam kapcsolni a távirányítójával. Viszont a hiba mindig csak akkor jön elő - legalábbis eddig mindig így volt - ha az Invitel STB-án az AVer MediaCenter 3D-ben nézem a tévét

Biztos, az STB sara - csak meglep, hogy egy bejövő videójel ilyet okoz -, mert a HDCP-s macera is ennél az STB-nél jött elő, több mint 2 évig a T-s Sagem DS86 HD MT-vel nem volt semmi ilyen probléma.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi a választ
Akkor marad én szobámban az Invitel ARC-1011YR STB DKTV-n. -
Dayco
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Az AVerQuick ott van a tálcán, a beállításaiban ezt az egy feltelepített kártyát mutatja, (AVerMedia A757 PCIe Hybrid DVB-T/T2/C) előtte ott van a pipa. Alapértelmezett alkalmazás az AVerTV.
Elvileg minden működik is (legfelejbb nem úgy, ahogy jó lenne, de ezt majd egy másik hozzászólásban).
A távirányító is működik, villog a LED.
Az IR kábel jól van csatlakoztatva, próbáltam a H727-ével is, (szerintem ugyanolyan) de azzal is tök semmi.
-
zedeRIP
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
nézd meg a privát üzeneteidet.Irtam neked is..
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi, nem okoz gondot egyébként, felvenni sosem szoktam

-
Atomantiii
addikt
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi, a vhs-en szerintem nem lehet ilyesmit állítani emlékeim szerint akkor megkeresem a programban ha megtalálom.
-
gyula54
újonc
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Vááúú!
Megvan!
Eddig ezt a menüt sose láttam.
Köszönöm a segítséget, műxik a kütyü!
Köszi, köszi....
-
gyula54
újonc
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
"TV nézés közben a rejtett menüt előhozva lehetőség van..."
Én itt meg is buktam. Sehogy se tudok rejtett menüt varázsolni... -
gyula54
újonc
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Nos, ez eddig nem sikerült.
Hogy jutok ide? -
gyula54
újonc
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Igen, a HD csatornáknál kaptam ilyen hibaüzenetet.
Ám most zavarba estem, nem látok ilyen menüpontot. A Settings-ben Sort Channels, Channel Scan és About van csak... -
pkocsis
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Nem rég értékeltem a vásárlásomat és megemlítettem a termék értékelésnél a kiváló termék támogatást!
Még egyszer köszönöm.
A készülékkel kb 10-15-óra felvétel készült ezidáig minden ok!
CSAK van egy-két kazettával ( VHS ) problémám.
Lehet tönkre ment a kazetta. Ilyennek játssza le: https://www.youtube.com/watch?v=r03Vfim0aqU&feature=youtu.beTudok Én ezzel kezdeni valamit? Vagy kuka? Kedves felvételek ezek számomra és jó lenne megmentenem!
:-(
Valakinek valami ötlet?
Esetleg írjak más topicba? ( de hova? )
-
pkocsis
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Szia!
Nos, amire jutottam!
A csíkozás csak a virtual dub -bal való digitalizálásnál volt látható.
Az eszközhöz kapott szoftverrel ezt nem vettem észre.
Egyenlőre még csak 4-5 db 1,5 perces videóval próbáltam ki újraírható lemezre.Haladok előre.... :-)
-
pkocsis
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi. Megpróbálom. Már úgy sem tudnám visszaküldeni. ( lejárt a 14 nap )
-
pkocsis
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Szia.
VHS videófelvétel:
Az alábbi videómagnóval lejátszva ( és anno felvéve )
Panasonic NV-SD20EE."Van interlace a forrás videóban?" Ezt sajnos nem tudom, hogy micsoda!
-
pkocsis
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Ok!
Ezt megoldom!
Meg egy kerdesem lenne!
Az mitol lehet, hogy a gyors kozeli kamera mozgasoknal a mozgo alakok" formaja" hullamos?
Csak a gyors mozgasoknal..... -
pkocsis
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Szia! Bocs, ha nem írtam volna, de úgy fest megy a digizés tömörítve is. ( jelen pillanatban a dvd íróval szenvedek!) Zsir új és lehet hibás.... Alul már írtam a problémám! Boldog Karácsonyt!
-
pkocsis
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
most próbáltam egy win7 64bit-re sem megy fel! Itt tovább jut az install. Látszólag teljesen felmegy. Még a kódot is bekéri. Mintha végezne, de a program sehol sincs!
-
pkocsis
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Sajnos nem tudom beolvasni a cd-ket. Megall az install az alul mar irt hibauzenettel! Mitol lehet ez?
Le tudo esetleg tolteni valahonna es ervenyesiteni a cd-n levo koddal? -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Azzal még nem néztem, mert délután - áramtalanítást követően -, kivettem a házból a kártyát, majd visszatettem és működött. Idáig.
Pár érdekesség ezzel kapcsolatban. Úgy jutottam el, addig, hogy kivegyem a kártyát és megnézzem, jól érintkezik e, mert bár sohasem volt a kártya működését tekintve panasz - csak egy T-home SAT TV STB-ről HDMI-n keresztül bejövő jelt fogad -, arra gondoltam, hogy esetleg amikor megjavult, és kihúztam, valamint bedugtam újból az AV-IR csatlakozót, akkor egy nagyon picit helyremozdulhatott a kártya a slotban is. Ez az elmélet nem túl erős lábakon állt, mert sosem erővel húzogatom, meg nyomogatom a csatlakozókat, és a kártya is csavarral van rögzítve, de már minden lehetőségbe belekapaszkodom. A ház egy Aerocool Hi-Tech 7 PRO, az mATX-es alaplap pontosan azokon a helyeken van az alaplaphoz rögzítve, ahogy a könyvében is le van írva. Ha a kártya a slotban úgy helyezkedik el, hogy a házba be van csavarozva, a csavar egy kicsit kintebb mozdítja, de egyáltalán nem látszik az érintkezők felülete. Arról nem is beszélve, hogy amikor kifogástalanul működik, akkor egyáltalán nincs hozzá sem érve, mégis egyik pillanatról a másikra - általában Windows újraindítás, vagy gép kikapcsolás után -, már nem működik. Emailben átküldöm az elérhetőségeimet.
-
pkocsis
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Sajnos addig el sem jut a dolog! Virtualdubal már kipróbáltam! Azzal ment, de nem tudtam tömöríteni és így kb 1 perc 1 gb.
-
zolee145
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Most kikapcsoltam a képarány megtartását, meg bekapcsoltam a zoom módot, így már csak egy nagyon kicsi fekete csík van körben. Szinte jó. Ezek szerint hiába a HD adás, nálunk az analóg kábelen nem HD jön?
Szerk.: elég simán a zoom mód is. Ha így akkor így.

köszi a segítséget, ezek szerint nem HD jel jön. -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Holnap úgy néz ki, akkor folytatás lesz a dolognak... elindítottam a Windows 8.1 Windows Media Centert - a helyi tévéműsor miatt, és lehet nincs is összefüggés, mert ma még nem indítottam el a távirányítóval előtte sem a tunert -, de tény, hogy megint nemjó

-
Imco
őstag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Imco
őstag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm válaszod.
Nem egészen értem, de a lényeg hogy akkor ne akarjak 62-nél többet?
Nem alkalmas a tuner a Digi TV kábel csatornák digitális vételére?
Akkor az semmilyen DVB-T tuneren nem jön csak DVB-C-n?Bocsi hogy értetlenkedem, de nem értem, hogy miért.

Köszi!
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Igen anno, volt levelezésünk
Természetesen, ha csak ideiglenes a javulás akkor tényleg gond van, de most nagyon bizakodó vagyok
Kicsit bosszant is, hogy előbb nem néztem meg alaposabban csak felületesen a hátsó AV-IR-t, hogy jól van e benne. Széhúzni már korábban is széthúztam a jack anya-apa párost, az utolsó tippem volt ez, hogy megnézem, nem is bíztam a dologban, hogy ez lenne a gond - de még nem akarom elkiabálni
Hétfőig kiderül, természetesen jelzem, akármi is lesz, emailben is 
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
A boltnak ahol kértem a cserét, és amire mondtad, hogy vonjam vissza
Már nyugtázták is rögtön utána. -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Írok nekik is emailt

Szerk: Neked is és nekik is elküldtem a mailt

-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Írok mailt, mert ha maga a kártya nem hibás, akkor nem szívesen cseréltetném, ugyanis egyébként bevált darab. A napokban hoztak vadonatúj távirányítót a SAT TV-hez (a régi 5 év után nyekkent meg), annak az elemével még nem néztem, de mindjárt kipróbálom, aztán emailben leírom

-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
A távirányító típusa a leírás szerint model 2 (fekete) RM-KV
Amikor átvált pirosra, akkor nem ír ki semmit, viszont az asztalon az egér mutató balról, jobbra mozog egészen addig ameddig vissza nem vált sárgára. AverTV-vel még nem próbáltam. Windows 8.1x64-hez tudsz adni hozzá linket? Mert a H727 oldalán, én csak a MediaCentert látom.
Ennyi opciót látok a távirányítóra összesen:

-
fo_di
őstag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
értem, köszi szépen
és mennyire legyen rövid az a rövid? 1-2 perc, vagy azért mondjuk 10-20 percig elmehetek? -
zsx
újonc
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Ezt írja ki hdmi-nél:
Az ön tv-je nem biztosit védelmet másolás ellen/HDCP/.Kérjük, húzza ki a HDMI kábelt és az átkötés a beltéri eszköz és a tv között SCART kábellel tegye meg -
gacsoi
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Tehát akkor az Avermedia A835 nem jó??
Media Centerrel egyébként elindúlt, de azért ez így nem az igazi.
Akkor marad a csere.
Köszönöm a segítséget!!! -
gacsoi
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Próbáltam másik gépen is. Ott is így viselkedett. Most sikerűlt annyit,hogy manuálisan beállítottam egy rendszer által felajánlott drivert AverMedia A835B- ként ismeri fel. A gyári lejátszó továbbra sem ismeri fel az eszközt , és a tálcán található ikon sem sárgúl be. Az lehet tudni pontosan, hogy milyen eszközt kéne látnom az eszközkezelőben???
-
gacsoi
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Media markt -ban lett vásárolva májusba.
Blokk ellenében cserélik ott is ??
Köszönöm a gyors választ!! -
efi99
őstag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
mail ment
-
ablutor
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
köszönöm a választ,
de azt a részt nem értem , hogy ha "normál" lejátszásnál , a TV-n ha nézem ezt miért nem érzékelem, akkor miért nincs elcsúszva a hang .... illetve ez az elcsuszás az egyik szalagnál rögtön az elején már érzékelhető.???? ( az első 1-2 percnél ) itt a haverom kisfiával kezdödik a film aki elkezd valamit mesélni és tátog de csak mp-el később jön a hang ....???? a többinél csak akkor tünik fel amikor közeliben mutat a kép valakit aki beszél és a hang késik. ( tulajdonképpen azért vettem mert van egy LG HDD felvevőm amin eddig tudtam digitalizálni, de az írója "megbolondult" és csak minden 3.-ik , 4.-ik lemez lesz lejátszható.
Annál ezta szalagot (amin haverom fia van ) fel vettem a hdd-re és kíirtam - tökéletesen szinkronban van a hang- igaz 4 lemezt elcseszett az író ...de ötödik sikerült , ekkor mentem el megvenni az Avermedia-t .és ezzel a szalaggal kezdtem. ennél pedig már jelentősen csúszik hang , ezért gyanitottam estleg valami beállítási hibát, de töbször is végig néztem és nem találtam olyan opciót ahol ( + vagy - ) lehetne korrigálni a hangsávot.....tényleg nincs ilyen lehetőség?????köszönöm
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Hát most majd megpróbálok ilyen távirányítót szerezni pont, addig megmutattam Nagymamának, hogy a Boxon melyik gombot kell megnyomnia, hogy halkítani tudja, egyébként pedig tervben van, hogy egy külsős azaz HD-s Boxot vegyek, ami szintén AverMedia termék lenne, mivel Telekom SAT TV-nk van három szobában, és a háromból kettőben HD-ben is tudjuk fogni az adást (az egyikben egy Sony KDL-32EX650 van, a másikban pedig egy AVerMedia AVer3D CaptureHD (H727) fogja a jelet), de mind a három STB HD-s.
Szóval kellene egy Box, de most néztem az Edigital, a PCX, és az iPon oldalán sem látok HD képes, HDMI bemenetes külső tunert

-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi
Sajnos nincs ismerősöm, akinek lenne USB-s AverMedia Tunere, a menüje így néz ki:
Amúgy a távirányító - csak külsőleg persze -, hasonlít a Sagem DS86 HD MT STB irányítójára:
Valahogy jó lenne megtudni kompatibilis e, elég régen vettem a tuner valamikor 2005-ben, és eddig nem volt vele gond, csak mamám szólt, hogy nem tudja halkítani

-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Helló, köszi, első keresésre az RM-FX távirányítóból lehetett kapni külön pont ilyet, csak elfogyott, most majd univerzálist keresek.
-
T4KK
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Üdv!
Vettem két Aver3D kártyát, az egyik az teljesen jól működik, ami a másik gépben van viszont miután kiválasztom a HDMI bemenetet bejön a kép, de pár másodpercre rá ez az üzenet jön és nem engedi tovább nézni:
Fail to Play this Video.
Your video card or connected monitor may not support High-bandwith Digital Content Protection (HDCP). Changing resolution or using dual monitors may also cause this problem. To play this video, you may connect your monitor via analog connection such as component or VGA. Do you want to detect the connection again? -
T4KK
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
Hulot
tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Még annyit kérdezek, hogy analóg kábel vételre képes-e?
Az XP eszközkezelőben látszik. Ha így látja: PCI\VEN_1131&DEV_7231&SUBSYS_2A0F1461 akkor a drivere jó? -
leshor
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszönöm a választ! Azóta beszereztem egy 830-ast. Azon túl, hogy szépen bejönnek a csatornák és jók a felvételek is, van egy nagy gondom vele: rendszeresen lefagy tőle a gép (Intel Pentium Core2Duo E2160 1.80GHz, 2GB RAM, Windows 7 32). Hol tévézés közben, hol felvétel közben, hol a szoftver elindítása után szinte azonnal, és csak az újraindítás segít. Utánaolvastam a neten, és az ott javasolt megoldásokat végigcsináltam (a Media Centerrel ütközést okozó service-fájl letiltása, USB-port energiaellátásának átállítása, energiaséma módósítása), de továbbra is fennáll a probléma. A legújabb driver és szoftververzió fut.
Van erre valami megoldás, vagy a termék lehet hibás és cseréltessem ki?
-
Heftike
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Alapértelmezett mp4 - be veszem fel DVB-T -ről.
Tudsz ajánlani ingyenes programot, mert kodek pakkokat nem szeretnék telepíteni, amit tudok programot azok meg leállnak szerkesztés közben ezekkel az mp4-es fájlokkal. -
kokumetto
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Csak jelzem. A kártyával minden rendben van, a kamera a hibás. Az 576i-t szépen adja a TV-kártyának, az 1080i-t nem. Más kamerával szépen megy a TV-kártya. Amúgy igazad van, az 1080i-t kezeli.
Köszi a tippeket.
-
Don Döhe
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Az UPC Thomson és Cisco médiabox-aiból Euroscarton csak kompozit jel jön, S-videó nem. Többféle kábellel és átalakítóval próbálva.
Van egy Samsung DVD lejátszom, ott sem jön az S-videó jel az Euroscart-ról.Egyébként a Samsung DVD lejátszó direct S-videó kimenetéről véve a jelet rendben van a kép. Bekötöttem mellette a kompozitot is, így látszott számomra is a kompozit és az S-videó közötti különbség. Sikerült olyan felvételt lejátszanom, ahol egy képrészlet kompoziton vibrált, az S-videón meg tiszta volt.
Sajnos a médiaboxokon csak kompozit jön a scarton. -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Ja nekem is a 3D verzió van, csak azért kérdeztem, mert múltkor az Edigitalnál forgalmazás vége időpont volt feltüntetve, de már látom, hogy jelenleg ott is kapható.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Igen, és végre az audio problémát is javították :k
A H727 3D kártyát már nem forgalmazzák? Van újabb modell?
-
kokumetto
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Nem találom sehol a bemeneti jel felbontásának állítását. A helyzet az, hogy más programokkal, pl. streamelővel se tudom az új driverrel a FullHD-t behozni. A 720x576 simán megy. Ha az inputot nagyobbra állítom, csak villog és mintha a képarányt próbálná folyamatosan állítani, innen jön a villogás is. Még kutatgatok, lehet, hogy a kamerán kell simítgatni a beállításokat ...
Köszi a hozzászólásokat!
-
kokumetto
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Sajnos a termék honlapján korábban (korábbi leírás) látható felbontás beállítási lehetőség nálam nem jelent meg se akkor, se most. Ez a Configure HD input Source-nál a felbontás beállítása.
Frissítettem a drivert és az app-ot is, de így se akarja fogadni az FHD jelet, csak villogó kicsi fekete ablak jelenik meg a kép helyén. Ha a HDMI jelet 720p-re állítom, egyből szépen bejön a kép.
Ha nem a saját progival olvasom a HDMI jelet, hanem pl. Flash Media Encoder-el, akkor vagy fekete kép lesz, vagy megjelenik kép, de az FHD bal felső negyedén, a többi negyed vagy zöld, vagy csíkos lesz.
Korábban volt a termék honlapján a Gyik-ben egy olyan válasz, hogy poróbáljam ki 4GB RAM-al a gépet, ha úgy megy, akkor írjak nekik emailt, ezért kérdeztem a 4GB-os dolgot korábban.
Még egy probléma. Időnként lefagy a kép. Én HDMI képes videó jelét nézem és rögzítem a kártyával.
Erre mi lehet a megoldás? -
Don Döhe
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Csak Euroscart van, ill. "Audio" felirat alatt van 3 db RCA (digital, L, R).
Van Euroscart - kompozit 3x RCA (piros, fehér, sárga) átalakítóm és kompozit 3xRCA kábelem.
Nyernék-e valamit, ha S-videó-s csatival rendelkező átalakítót használnék, és S-Videó kábellel kötném össze?Ill. hang terén van-e jelentősége, hogy az Euroscart-ról veszem a jelet vagy a külön lévő 2xRCA (L,R) csatiról?
-
sámítógépés
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Köszi a választ, ettől tartottam.
Már próbálkoztam hasonlóval, de sajnos az én notimra nem ment fel, mert a notit is azonosította volna... -
sámítógépés
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Sajnos az AVerTV 6 nem kezeli: "Eszköz nem kész" felirat van benne!
-
sámítógépés
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Az A306-ot én tettem a notiba, ebay-ről érkezett
amúgy Dell Studio 1537
Faragtam bele antenna bemenetet, mmcx csatival. Faragnék bele compositot is valahogy, nagyon meg vagyok a notival elégedve, nem szeretném cserélni.A csatlakozó kiosztásban esetleg nem tudsz segíteni?
Az egyik szolgáltatónál dolgozom, néha szükség lenne a bemenetre

Az AVerTV 6-ot megnézem, ha kezeli, akkor nem fontos az MCE (;
A SAT tuneres TV nézés a 3D miatt izgat, a projektoromnak sajnos nincs HDMI-je, viszont PC-ről nagyon jó a 3D-je. Igaz, hogy a 3D TV-zés még gyerekcipőben jár, de alkalomszerűen van néha ilyen tartalom...
Annyi követelmény lenne a SAT tunernek, hogy Irdetoval mehjen és 3D-s legyen.
Üdv: Pali
-
derilevi
csendes tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
-
DonThomasino
veterán
válasz
Avermedia_hu
üzenetére

Aha csak nekem pont az lenne a lényeg h pci-e legyen. -
DonThomasino
veterán
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Egyáltalán létezik ilyen aver kártya?
A win8 nem szempont. -
Zlcsi
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
lehet, hogy tök hülye vagyok, de az usb-sekbe hogy lehet bedugni a kábel tv kábeljét, van hozzá átalakító?
nem értek hozzá és a képeken nem látom
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
az hogy belső vagy külső usb-s számít valamit sebesség, minőség, vagy bármilyen tekintettben?
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
jó lenne a hibrid, mert ki tudja, később lehet hogy jöhetne mellé mindig tv
de 3d nem kell
olyan van ami belső kártya és hibrid?
tőled lehet vásárolni?
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
uh olcsóbb esetleg ami meg felel a célnak?
3d-re semmi szükségem pl

nézegettem a többit, de az az igazság, hülye vagyok a témához, és azt sem tudom, hogy mit kell keresnem. azt a csatlakozót, amivel a tv-be bedugom a kábeltv-t azt hogy hívják?
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
ha lehet én belsőt vennék

-
Zlcsi
senior tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Sima kábel tv, és van set top box, másik szobába, nálam csak a kábel van, ha annyi csatorna lenne a gépen mint ami a sima kábelből jön az is elég.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Küldtem mailt

-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Persze, ezt én is szeretném kibogozni. TeamViewer?
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Arra gondoltam, hogy átrakom a próba erejéig a másik gépem ASUS A8N-SLI lapjába és megnézem, hogy ott hogy muzsikál.
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu
üzenetére
Szia, igen. Amikor felébred a Windows, semmit nem csinál. Az AVer MediaCenter-t sem indítja el, illetve ha én manuálisan elindítom akkor sem csinál semmit a távirányító.
Nem tudom sajnos mióta van ez így, az utóbbi időben csak egy dolgot telepítettem ami rendszer szoftver - és az nem is indul el automatikusan: PHILIPS SmartControl. Tegnap uninstalláltam, majd ismételten feltelepítettem az Avermedia Drivert és a MediaCentert, sajnos nem rázódott helyre tőle.
A Driver verziószáma pedig ez: H727(D)_MCS1.7.9.12120509_Drv1.52.x.27_130206
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ford topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azóta hogy utoljára néztem egyébként, sokkal rosszabb lett a helyzet, szinte nézhetetlen...