Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz
#41133696 #910 üzenetére
A driver ugyanaz, mint a windows 8 driver, abban biztos nincs változás. A MediaCenter telepítő mérete valóban jóval nagyobb, és kicsomagolva a fájl dátumok is újabbak, szóval abban lehet valami változás. Csak a hibaüzenet pont a MediaCenter telepítésekor jön elő. Várjuk a javítást.
-
skroy
senior tag
válasz
#41133696 #907 üzenetére
Pár hete szintén ugyanezt a hibaüzenetet kapom, ha próbálnám telepíteni a H727-hez kiadott win10-es friss cuccokat. Próbáltam kibontva is telepíteni, külön-külön letölteni a drivert és a Media Centert, de ugyanaz a hibaüzenet. Aztán feladtam. A driver valószínűleg ugyanaz, mint a régi, csak frissen csomagolva, a Media Centerben sem hiszem, hogy van újdonság, azon kívül, hogy a telepítő nevét átírták windows 10-esre. Így aztán nem is foglalkoztam tovább vele.
-
skroy
senior tag
Nekem is volt ilyen problémám. Ahogy a kábelt bedugtam a tunerbe, egyből remegni kezdett a kép. Lcd monitor volt. Aztán kiderült, hogy úgynevezett "földhurok" probléma, nem a gép hibája, előfordul. Vettem egy ilyen kütyüt( földhurok leválasztó):
Így a kábelt nem közvetlenül a tunerbe kell dugni, hanem ebbe a leválasztóba, és azt pedig a tunerbe. Azt hiszem 1 ezres volt, de lehet még olcsóbb is.
10 cm körül van, szóval helyet sem nagyon foglal. -
skroy
senior tag
Ez az én bajom is. Sajnos nincs wp8-ra
-
skroy
senior tag
Üdv!
A HomeFree TV elérhető IOS-re és androidra. Nincs tervbe véve esetleg, hogy Windows Phone-ra is elérhető lesz? Rohamosan terjednek a WP8-as okostelefonok, biztos sokan örülnének neki, én mindenképp
-
skroy
senior tag
Ez van nekem is, csak ajánlani tudom mindenkinek. Sokféle bemenet van rajta, bármit rá lehet csatlakoztatni. Eddig analóg kábelt néztem rajta gond nélkül. Szolgáltatóváltás miatt most egy set top box van rádugva, szintén semmi gond nincs vele. A távirányítóval sem volt gondom soha. Jó vétel, igaz nekem mákom volt, mert 13-ért hozzájutottam hardveraprón.
-
skroy
senior tag
Üdv!
H727-hez való távírányító kódját nem tudja valaki? Kicsit sok már a távirányító. T-home beltéri távirányítóját tv-re rá lehet hangolni kóddal, hátha a tunerre is sikerülne.
Más:
Hdmi felvétel nem támogatott vagy csak nekem nem sikerül?
Megint más:
Az Aver MediaCenter hangerejével nem lehet valamit kezdeni? Mert nagyon nincs szinkronban a rendszer hangerejével. Maxra húzva is elég halk, muszáj vagyok a windows hangerőt felhúzni, de így a rendszerhangok ijesztően hangosak, főleg ha a MediaCentert kikapcsolva elfelejtem visszaállítani a fő hangerőt és jól megijeszt -
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #498 üzenetére
Igen, egy H727-ről van szó.
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #496 üzenetére
Üdv!
Szerencsére egy reinstall megoldotta a problémát, most már ismét működik rendesen
-
skroy
senior tag
Üdv!
Az Aver MediaCenter-ben nincs lehetőség tv adásoknál a kép függőleges nyújtására? Néhány analóg adásnál jól jönne (sportnál főleg), hogy teljes képernyőn lehetne nézni, fekete sáv nélkül alul-felül.
-
skroy
senior tag
Új driver lett kiadva a H727-hez, Win8 támogatással! Bár a régebbi win7 driverrel is simán működött win8 alatt, de azért mégis jobb ha friss, hivatalos win8 drivert használ az ember
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #316 üzenetére
Nincs antennám, kábel tv van.
De valószínű, hogy a szolgáltatóm variál valamit, mert múlt héten még digitálisan jött a tv2 és rtl klub. Most csak a közszolgálati adók jönnek digitálisan a tv-n is. Nem tudom mit próbálgatnak, de valamire készülnek
Köszi! -
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #314 üzenetére
Köszönöm. Ha nem működik a távirányító a WMC-vel, az sem gond, mivel az Avermedia media center is egész jó, elvagyok azzal is.
Más multiplexen hogyan lehet keresni? Ha futtatok egy teljes keresést, akkor keres mux-a és c-n is? Nem vágom ezt a témát, inkább kérdezek
-
skroy
senior tag
Na meg is jött a H727-es cuccos. Fasza kis technika, igen szép képet ad, igen jó vétel volt. Viszont WMC-hez nem tudom belőni a távirányítót. Én rontok el valamit, vagy nem támogatja? A saját progijával működik. DVB-T-n csak 4 adás van (m1, m2, Duna, Duna world), rtl és tv2 nem. Ez miért van?
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #308 üzenetére
Sok a kérdés tudom, köszönöm a türelmed
Ez a tuner sem lenne rossz vétel, ahogy látom. Ezt x16 foglalatba is bele lehet rakni, ugye? Sajnos nincs x1-es a lapomon. Ez lenne az a kártya?
-
skroy
senior tag
H830 MCE beszerzése sajnos nem sikerült sehonnan.
Esetleg lenne valami hasonló tudású tuner, amit ajánlanál? Ez a tuner miben különbözik a H830-tól? -
skroy
senior tag
Hová tűntek a H830-as tunerek? 2 boltból rendeltem meg eddig, mindkét oldalról el is tűnt a rendelés után. Ahogy látom ipon-on sincs már.
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #292 üzenetére
A döntésem a H830MCE-re esett, meg is rendeltem az edigital-ból.
Nekem kimondottan WMC-hez kell, tévézéshez. A másik kártya által nyújtott plusz funkciókat nem valószínű, hogy kihasználnám. Ezen kívül már ahogy nézem, a gépben sem nagyon férne el. Köszönöm a segítséget, sokat segítettél
Remélem az edigital-ban nem csalódom, mert a sok jó mellett sok rosszat is olvasni róluk, és velük semmi tapasztalatom nincs.
Még 1x köszönöm a segítséget! -
skroy
senior tag
Melyik a jobb? A H830MCE USB-s, vagy az AverTV CaptureHD PCI-E 1x. Nem tudok dönteni, hogy melyiket vegyem
-
skroy
senior tag
Úgy néz ki, hogy a H830MCE lesz rendelve, de azért érdeklődök még kicsit, ha nem gond
. Tehát, az usb tunerbe ha bedugom a koax kábelt, akkor elvileg nézhetem az előfizetett analóg ill. DVB-T csatornákat? Az usb nem okoz minőségromlást az analógnál? Az előző pci gigabyte kártyámmal igen rossz volt a kép. Elnézést, ha sokat kérdezek, de nem szeretnék 17ezret tudatlanul kiadni
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #282 üzenetére
Mivel media centert használok, ez pont jó lenne nekem. Csak hát elég szép ára is van. Ennyit nem szeretnék rászánni, de lehet muszáj lesz. Köszönöm a segítséget
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #279 üzenetére
Vagy ha nem is DVB-C-re alkalmasat (elég drágák, ahogy olvasgattam), de legalább egy normális tunert, amivel az analóg kábel adásokat lehet nézni. A mostani gigabyte tuneremnek ez is nehézségeket okoz
-
skroy
senior tag
válasz
Avermedia_hu #279 üzenetére
Értem, köszönöm.
Tudnál ajánlani olyat, ami alkalmas a digitális kábel tv-hez? -
skroy
senior tag
Üdv!
Mi e véleményetek erről a tunerről? A kábelszolgáltatóm az összes eddig analógként fogható adást digitálisan is elérhetővé teszi. Ezzel nézhetem pc-n, ugye? Az eddigi gigabyte tuneremmel csak a baj van, ezért cserélnék. Van valakinek valami tapasztalata erről a tunerről? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Sorozatok
- gerner1
- Autós topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest