- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
at11
aktív tag
válasz A_ScHuLcZ #26098 üzenetére
Ez került bele: Turn on WIFI in WIFI Station mode automatically
A wifi station mode, hogy a kamera csatlakozik az otthoni wifi hálózatodhoz (ha eléri a kertben parkolva pl.) és te a telefonodon, tableteden, szintén az otthoni wifi hálózatodra csatlakozva nézegetheted, letöltheted a felvételeket, kamerát beállíthatod, stb. Ha igényled ezt a funkciót.
Az A129 Duo 2018-ban jött ki, azért nem rossz, hogy még mindig van update és fejlesztik a tudását szoftveresen!
-
hzsolee
őstag
válasz A_ScHuLcZ #16987 üzenetére
Megvárod, hogy előbújjon a nap és egy óvatlan pillanatban lekapod. Nyáron, kánikulában, amikor ezer fok van az utastérben. Nekem ilyenkor kb semmi nem marad meg a szélvédőn...
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Beni2360
félisten
Mivel az üveg olvadási pontja 1000 c fok felett van mi baja lehetne egy hajszárítótól? De még egy 700 W-s hőlégbefúvó sem tudna kárt tenni benne szvsz. Na persze nem mínuszok futkosása közben állnék neki.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Fotonhámozó
senior tag
Úgy szedtem le, hogy zsinórral alányúltam és a zsineget ide-oda mozgatva kvázi levágtam az üvegről. A maradékot téli szélvédőtisztítóval alaposan átitatott ronggyal lemostam + körömmel óvatosan vakarva távolítottam el.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
-Bandi-
tag
válasz A_ScHuLcZ #13265 üzenetére
Valószínű, de 170 dollár a honlapjukon, így meg 138ért vettem. Tehát vagy mázlim van vagy kb ugyanott vagyok
De utána írták a bangood vagy hol rendelten ia olcsóbban jöttem volna ki. Na mind1.
Vettem már kamerát 24 dollárért amit kifogtak, pedig rá is volt írva, szoval szerintem is elég random ez a téma.
Amúgy már itt van a kezemben a kis CPL szűrő. Elég gyorsan ideért. Mondjuk amennyiért dobálják ( 10-12 dollár? :/ ), el is várható
[kép][ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
bul07
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #12756 üzenetére
Fú a hátsó kamera képe nagyon izé
Azon nem kell a rendszámokat kézzel kitakarni mert még közelről se olvasható
Megy előtted az autó és követési távolságból nem olvasható a rendszámaEnnek ilyenek kell lenni?
Főleg ennyiértMás
70mai-t nem látattok magyar garanciás helyen?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #12579 üzenetére
Teszteld
Tegyél be egy bármilyet, csinálj felvételt azon beállításon ahogy akarod majd használni
Utána nézd meg hogy 1perc felvétel mennyi adatott foglalÉs számold ki hogy te mennyit akarsz úgy rögzíteni hogy meg is legyen és felszorzod, megkapod hogy a te igényeidnek mekkora kell
Egy durva példa csak hasra ütve, 1perc mondjuk 50MB, te 6órát akarsz úgy rögzíteni hogy ne töröljön
360perc x 50MB = ~25GB, tehát elég egy 32GB-os
De ha 100MB/1min akkor a 32GB kevés[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BBéci
legenda
válasz A_ScHuLcZ #12579 üzenetére
Miért akarod a teljes megtett utat rögzíteni? Nem az a feladata az ilyen kameráknak, hogy a nem várt eseményekről legyen felvétel? Ha szerencsés vagy évekig nem lesz olyanban részed.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
konyi79
addikt
válasz A_ScHuLcZ #12575 üzenetére
Az A129-re kíváncsi leszek.
Én futottam egy kört az SJdash+-szal már sötétben, itt voltam rá leginkább kíváncsi.
Aztán legyen valami viszonyítási alap, odaraktam a Yi 2k-t, exmor RS szenzor ide-vagy oda, 16MP mennyire nem való esti videóra. Aztán ha már az SJ dash+ a nagyobb pixelméretével vagány, bedobtam a kocsiba egy APS-C szenzoros A6300-at egy 12mm F2 optikával, csak hogy ne legyek igazságos. Azért itt erősen az SJ-nek kedvezett a figyelmetlenségem, míg a Sony-t próbáltam pakolászni nagyjából megálljon valahogy, csak el sikerült tekernem az előtte gondosan végtelenre állított fókuszt. Meg utólag látva a kontrasztból kellett volna visszavenni. Lens flare rulez, ezt ismerjük már erről a 12-es optikától Mégegy kört menni már lusta vagyok.Na a vége, azt mondom elég korrekt az SJ sötétben, de lássátok magatok:
(vigyázz, baromi nagy file méretek!)
SJ
Yi
Sony -
ITI-san
tag
válasz A_ScHuLcZ #12562 üzenetére
Megvan. (#11901) G-Bali rendelt nem is olyan régen. VIOFO A119 V2 - t.
Kérdezz rá hogy honnan. Ha jól emlékszem elég hamar megjött.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
ITI-san
tag
válasz A_ScHuLcZ #12562 üzenetére
Szia erről már ment itt diskurzus.
Szerintem a Viofo A129 a Viofo 119S tovabbfejlesztett verziója.
Ezt alátámasztja amit te olvastál.
A 119S egyedül talán az éjszakai képekben mutatott jobbat mint a sima. Persze sima alatt már az A119 V2 vagy Pro kiadást értem.
jupp008 pont ezen típusok között segített eligazodni.
Szerintem, de ezt én is csak videókból gondolom jobb a V2, vagy Pro nappal.Kérdezd meg PeterPH kollégát.
Ő rendelt a Viofo-tól közvetlen 129 - et.
Ha viszonteladótól gondolod akkor a fórum társak segítenek. Többen vettek már Viofo-t különböző helyekről. Olvass vissza és magad is megtalálod. Már nem emlékszem de valaki nem régen rendelt V2 - t, pár oldallal ezelőtt, kérdezz rá.[ Szerkesztve ]
A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
Upo
addikt
válasz A_ScHuLcZ #12540 üzenetére
Ha nem kell a hátsó kamera akkor a nem duo-t kell rendelni és kész.
Azért a wifinek van egy előnye, nem kell leszedegetni, dugdosni vagy kártyát kibányászni ha esetleg valamit le akarsz szedni róla, és ha van készüléked ac-s wifivel akkor nem is feltétlenül lassú.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ITI-san
tag
válasz A_ScHuLcZ #12540 üzenetére
Hát a válasz 1 szerű. Kell hátra is kamera?
Mert akkor az A219. Ha elégséges csak előre, akkor A119 Pro vagy A119 V2.
Persze csak akkor ha Viofo-ban gondolkodsz.
Nem fog megjönni, kivétel Banggood EU raktárról. De ott meg még nincs A129. Ahogy néztem A119 meg éppen nincs.
Közvetlen Viofo-tól érdekes lehet, de ismerem a gyorsaságukat.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
nyikszi
őstag
válasz A_ScHuLcZ #11825 üzenetére
"+1 kérdés: ezek egyszerűen lepattinthatóak a tartóról? Nem merem otthagyni, félek, hogy felnyomnák miatta a kocsit.."
Igen, csak egy picit feltolja az ember és már le is jön a GPS egységről. Ha viszont GPS nélküli verziót veszel az nem tudom, hogy működik. Mintha az fixen oda lenne ragasztva. Én csak akkor veszem le, ha olyan helyen parkolok, mint a nyócker
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
jupp008
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #11825 üzenetére
A119 V2 napfényben szebb kép / ha többet autózol nappal ezt válaszd
A119S V2 sötétben szebb kép / ha többet autózol éjszaka ezt válaszd
A119 Pro új modell, gondolom mind a nappali mind az éjszakai felvétel szebb, ezt válaszd ha többet szánsz rá pénzben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest