Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
axlfsi #31036 üzenetére
1, Azóta se néztem hogy hogy tudtam lementeni úgy, amúgy a számok szerintem hogy milyen messzi vannak méterben
2, hátsó kamera tükrözése állítható, nálam egy időbe így majd úgy volt állítva, és az ide felrakott videók is van hogy fordítva vannak
3, Parkoló módot egyenlőre nem kötöttem be, de a elején mikkor szobában teszteltem a timelapse jól működött
4, Nem néztem még ezt hogy lehetne
5, Eddig én kivettem a memóriakártyát ha sok felvételt akartam kimenteni, de nem szívesen csinálom mert félek hogy érintkező hibás lesz ha sokszor ki be rakom
6, Nálam automatikus csatlakozás ki van kapcsolva, és mivel ritkán mentek videókat(engem kerülnek az események, ritka hogy történik valami) nem fáradság kézzel csatlakozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest