Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz sambenez #21387 üzenetére
Nem hiszem hogy kontakthiba. Rendesen ül a dugó a helyén, a park mód figyelés is rendben működik. De az akku már biztos hogy kuka, ha menet közben kihúzom a dugót akkor azonnal lekapcsolódik, nincs semmi mentés/lezárás akkuról. És ez sokszor rosszabb mintha nem lenne ott semmi. De van valahol a fiókomban fél farad körüli szuperkondi, majd megpróbálom betenni a helyére.
Az újraindulást most csinálta először. Kisebb utakon nem csinálta eddig (~100 km), de most a 200km körüli vége felé igen.
Az A800-addal persze hogy semmi gond, az még elég új. Az enyém meg a 70mai pro-ból az elsők között van, alacsony sorszámú indiegogo kampányos, az első kiszállításból megkaptam. Mikor az indiegogon csipogtak hogy az övék mikor lesz kiküldve, akkor én már használtam az enyémet. Majd 2 év múlva lehet hogy az A800-al is lesz gond.
Amúgy érdekes, hogy a sokkal idősebb sima 70mai hengeres kamera még mindig hibátlanul megy, az van hátul, de az előző autóban is ment fő kamerának. Szintén megjelenés közeli kínai.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
paolinho
őstag
Nem nézegetem állandóan a kameraképet, csak egyszerűen érdekelt, hogy mit tud mutatni az applikáció ilyen esetben. Valóban pont elég akkor visszanézni a dolgokat, ha probléma akad.
#21373 sasquach: Nekem sajna csak a sima pro áll rendelkezésre.
#21380 tboldi: Nem valamelyik hátsó lámpára kötésre gondoltam, hanem amit #21382 Upo is írt, valami fix áramforrásra (ha van). Persze, ha nincs, akkor előlről kell valamit hátravarázsolni, ahogy egyébként Te is megoldottad.
#21390 Brekecs: Igen, valami ilyesmit képzeltem, de mint fentebb is írtam, valójában annyira nem lényeges.
-
Astroboy
őstag
Üdv szakik!
Asszonytól kaptam egy Blaupunkt BP 2.1 FHD kamerát, ezt a típust ismeri valaki?
Gondoltam kipróbálom lemegyek a kocsihoz felcuppantom minden pöpec, erre nézem a memóriakártya 2x nagyobb mint a lik'...
Egyem a szívét megvette a sima 16GB-os SDHC kártyát ami kicsit se micro - sebaj volt min röhögni.
Amúgy egész elfogadhatónak tűnik a képe, ma ugye londoni időjárás volt és ahhoz képest a saját egérmoziján is le tudtam olvasni a szemből jövő kocsik rendszámát ami biztató, monitoron gondolom szebb lesz.[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
válasz paolinho #21358 üzenetére
Így gondolod ?
[viofo a129][ Szerkesztve ]
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
btomi9
aktív tag
Sziasztok!
70mai A500 -nál nekem mindig elugrik a beállított dátumnak az óra része. A perc az jó, be van állítva, hogy GMT+1 legyen az időzóna, meg már kikapcsoltam, hogy ne is akarjon automatikusan szinkronizálni, de mindig vagy 5-6 órával későbbet mutat a felvételen.
Tudtok esetleg erre valami megoldást? (mondjuk még az időzónát átállíthatnám valami kamura, hogy a hibát a másik irányból kompenzáljam...)
-
-
Upo
addikt
válasz sambenez #21381 üzenetére
Sajnos így szoktak hibajavítani. Nem a firmware-t javítja, hanem kiad egy új szinte ugyanolyant, pár ponton olcsósítva, és abban csinálja. A lényeg hogy néhány havonta vedd meg az új terméküket.
Vasárnap toltam egy 400km-es túrát, és 2-3 alkalommal újraindult közben a 70mai pro. Valószínű az akku lehalt benne. Tudományos kíváncsiságból azért lehet hogy megpróbálom az akku helyett a kondenzátort.
De egyre inkább érik, hogy Viofo lesz a következő, nem 70mai. Érdekes módon ők még kifutott típusokhoz is tudnak csinálni rendes hibajavítást, sőt újdonságok is kerülhetnek be a közösség igényei alapján.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
Vagy én még erre a fóliára is gondoltam hogy kiválthatja
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Upo
addikt
válasz paolinho #21370 üzenetére
Én a hátsó ablaktörlőről vettem az áramot, ott mindig van gyújtásra kapcsolt 12V.
USB szivargyújtó töltőt vettem, szétkaptam, a panelre direktbe forrasztottam a kábelt amivel csatlakoztam, így lett hátul egy kapcsolt usb aljzat.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz Mad_Wolf #21361 üzenetére
Sima telefon képernyővédő fólia ugyanúgy jó. Be kell menni telefonos boltba, szerintem beragadt régi eladhatatlan kis telóhoz való fóliákat párszázért az ember után dobják, de én vettem már 25 forintért is.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
paolinho
őstag
válasz tboldi #21371 üzenetére
Ötletes Megoldás, azt kell mondjam. Mellesleg a feleségemnek is Honda Jazz-e van, hasonkorú (2007-es), ebbe szeretném betelepíteni ugyanezt a párost. Esetleg a hátsó világítás felől nem lehetett volna áramot vinni a kamera felé?
Unki: A 70mai A800 dual-vision 4k dash cam jó megoldás lehet erre. Persze kellhet hozzá az állandó áram miatt egy hardwire kit is.
[ Szerkesztve ]
-
sasquach
csendes tag
válasz paolinho #21356 üzenetére
70mai Smart Dash Cam Pro Plus+ (A500S) ehhez lehet.
Please kindly noticed that the Pro Plus+ (also name A500S),support the rear-camera.But the Pro Plus (A500) no support the rear-camera.
-
Unki
csendes tag
Sziasztok .
Szeretnék vásárolni egy kamerát ami full hdt tud és tudjon vigyázni a kocsira éjjel-nappal
mozgásérzékelövel hátha tudtok ilyet,
köszönöm -
tboldi
nagyúr
válasz paolinho #21370 üzenetére
A középkonzol alatt kettéosztottam a szivargyújtót, a rejtett csatiba dugtam egy 2 USB-s töltőt, és onnan így mennek a kábelek. A hátsóhoz kellett egy 1 m-es hosszabbító is.
Ez egy 2006-os Honda Jazz egyébként.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Kamerát szeretnék vásárolni és az említett tipust néztem ki [link]
Nem kell a kimagasló teljesítmény,de szép képet rögzítsen.
Ilyen árkategóriában van alternatív vagy ez a legjobb ebben az árkategóriában?
Opel Astra H Caravan az autó ha ez számít.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
tboldi
nagyúr
válasz paolinho #21360 üzenetére
Nálam egyébként így néz ki az app-ban, itt is csak az egyikre lehet csatlakozni egy időben.
-
Mad_Wolf
aktív tag
sziasztok,
úgy alakult hogy autót cserélek, és a kamerát nem adnám vele.
Lehet itthon kapni elektrosztatikus fóliát amire a kamera van felragasztva?
Egy 70mai 1s kamerám van, ahhoz kaptam ugye egy elektrosztatikus fóliát, ami a szélvédőre ment, erre ment rá a kétoldalassal a kamera. Na most ez a fólia lehet sérülni fog levételkor, és akkor vennem kell egy újat.
Aliexpresszen találtam, de az mire ideér megöregszem. -
paolinho
őstag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nem találtam rá választ az Ali-n.
Szóval 70mai Smart Dash Cam Pro - hoz lehet csatlakoztani hátsó kamerát? Ha esetleg igen, akkor van rá valami megbízható beszerzési forrás? -
VaZso
senior tag
válasz sambenez #21350 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, de korábban azt olvastam, csak az SoC változott... ennek fényében furcsa, hogy nagyon eltér a két videó színhőmérséklete, meg valahogy az A800-nál a sötétebb részek is látszanak.
Nem tudom, ez konfiguráció / szoftveres különbség, vagy végül cseréltek mást is az SoC-en kívül.
Mindenesetre szerintem ez még pre-production teszt volt és csak mostanság érkeznek majd a vevőkhöz a készülékek, addig még van / volt némi idő csiszolni a szoftverén.
Meg kell nézni majd a teszteket, esetleges későbbi összehasonlításokat - nem igazán kellene különböznie a két készüléknek szerintem, remélhetőleg nincs nagy számítási sebesség-különbség a két SoC között... -
Watt25
veterán
Én kettő között, a Plus-t vettem. Nem vagyok benne biztos, hogy a Pro megéri a felárat, mert oké, hogy a felbontás dupla, de a bitráta nem, emiatt nem egyértelműen jobb mindig a kép. (Illetve sok mástól is függ.)
Itt van mind a három.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest