Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Gaben360 #12967 üzenetére
Ezekben a gépekben nincs is semmi más, amiből a processzor azt vonhatná le, hogy levegős a rendszer, egyedül az áramlásmérő jelének hiánya. Meg nyilván a szintjelző sem mellékes, ami a víz elfogyását indikálja, de az más jelzést ad.
De ez lehet csatlakozási hiba is, egyszer a Krups szívatott ilyennel. Piszkálás hatására megjavult, utána sokáig ment, míg egy szerelés után kezdte ismét, holott hozzá sem nyúltam ahhoz a részéhez. Csak elmozdult az egyik vezeték krimpelt vége, a csatlakozón belül, nem érintkezett rendesen. Amikor megtaláltam, beforrasztottam, hiba megszűnt végleg.
Vízkőtlenítés valószínűleg azért ment, mert akkor nem figyeli az áramlásmérőt a szoftver, mivel pont az a cél, hogy "vakon erőltetve" is lemenjen a program, hátha ezáltal megszűnik a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Horgász topik
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest