Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
Nem jól sejted, nem csak Revittel dolgoztam. 2001-ben az Archcad volt az első CAD szoftver amit megismertem. 10 éve már nem dolgozom vele, csak követem a verziókat hogy merre halad.
Statikusok itthon elsősorban Allplant, Teklát, Consteelt használnak, továbbá számtalan Autocad-re épülő modult. Rengeteget dolgoztam Autocad-re épülő programokkal, Allplannal kevesebbet, Teklával csak ismerkedtem. Az Allplan rettentő népszerű itthon, de engem nem győzött meg.Én abban látom az egyik kulcsot, hogy a szakágak közötti kommunikáció dwg-n megy. Ha az építész és a fő szakágak közt meg is valósul a közös szoftver, van számtalan kis tervező (geodézia, közmű, spinkler, konyha, kert stb stb), akik mind csak dwg képesek. Archicad azt kezeli ez Ok, de ha én statikusként olyan platformra teszem le a voksom, ami úgy kezeli a dwg-t akár egy pdf-et akkor rengeteget szívok.
A másik kulcs, ha nekem van szükségem hirtelen alvállalkozóra, akkor olyan programmal dolgozzak ami használható dwg-ket állít elő, mert akkor gyorsan találok magam mellé alvállalkozót.
Archicad által exportált dwg pl nem ilyen...Részemről örömmel váltanék egy fejlett Archicad-re, de az én szakmámat jelenleg nagyon nem elégíti ki. Tudom rengeteg modul van rá, de nehogy már folyton mindent pluszba meg kelljen vennem. Legalább a szakmám alapjai legyenek belezsúfolva egy szoftverbe.
+ mi még végeselem programot is használunk. Az AxisVM beimportálja az említett szoftverek mindegyikét, de VEM programból is rengeteg van. Ne is gondoljunk bele merre ágazik tovább ez a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest