Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lien

aktív tag

válasz fckdup01 #426 üzenetére

Én tegnap fejeztem be az első félévet a Budapesten. Nekem nagyon bejön és igazából egyik félévben Pécsett másik félévben Budapesten indul. Talán a pécsi inkább elméletibb és egyáltalán nincsen házi. Budapesten az első félévben 4 házi is volt és a következő félévben is lesz házi + szakdolgozat illetve államvizsga. Szaktársam most fog végezni Pécsett de kicsit gáz, hogy se mintatanterv se tematika nincsen így lövésem sincsen mit tanulnak, az anyagot sem adják ki. Addig itt Budapesten kiadják az anyagot, tudsz készülni, hibridelve van az oktatás ami szerintem nagyon jó ebből a szempontból, mert nem kell sokaknak annyit utazni csak 1-1 napokat, nem mondható idegennek se, mert találkozol a tanárokkal és a szaktársakkal is. Az anyag pedig eléggé hogyan is mondjam, gyakorlati, kevésbé elméleti és akik külső oktatók Ők is első kézből tapasztalatokról beszélnek és adnak elő. 1 éves a képzés de meg fogja érni azt az 1M-t amit februártól összesen ki fogok érte fizetni. A képzés sem teljesíthetetlen csak időben neki kell állni a háziknak és igenis rá kell áldozni azt az időt.

Új hozzászólás Aktív témák