Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
aktív tag
válasz
fckdup01
üzenetére
Én tegnap fejeztem be az első félévet a Budapesten. Nekem nagyon bejön és igazából egyik félévben Pécsett másik félévben Budapesten indul. Talán a pécsi inkább elméletibb és egyáltalán nincsen házi. Budapesten az első félévben 4 házi is volt és a következő félévben is lesz házi + szakdolgozat illetve államvizsga. Szaktársam most fog végezni Pécsett de kicsit gáz, hogy se mintatanterv se tematika nincsen így lövésem sincsen mit tanulnak, az anyagot sem adják ki. Addig itt Budapesten kiadják az anyagot, tudsz készülni, hibridelve van az oktatás ami szerintem nagyon jó ebből a szempontból, mert nem kell sokaknak annyit utazni csak 1-1 napokat, nem mondható idegennek se, mert találkozol a tanárokkal és a szaktársakkal is. Az anyag pedig eléggé hogyan is mondjam, gyakorlati, kevésbé elméleti és akik külső oktatók Ők is első kézből tapasztalatokról beszélnek és adnak elő. 1 éves a képzés de meg fogja érni azt az 1M-t amit februártól összesen ki fogok érte fizetni. A képzés sem teljesíthetetlen csak időben neki kell állni a háziknak és igenis rá kell áldozni azt az időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest