- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, most igazodjak ki...
Köszi a válaszokat, még meggondolom!
-
BigBear
senior tag
válasz
AxBattler #30393 üzenetére
Gumiszőnyeg. A Rezaw elmegy a ... csába a méretpontos hótálcájával. Két kocsiban is (Leon 1, Avensis T22) a méretpontos tálcájuk, aminek a pereme kemény és éles, szépen végigkaristolta a gyári kárpitot a középkonzol felé eső oldalon a vezetőülésnél. Mivel picit tud mozogni, ezért mozog is. A kemény perem pedig annak rendje módja szerint vágja is a szövetet.
Praktikusnak praktikus, csak a kivitelezés trágya. -
Üdv!
Csomagtartóba fog kerülni Rezaw ssomagtértálca, és az utastérbe is kellene valami "talpalávaló", de nem tudok dönteni:
- Petex méretpontos gumiszőnyeg;
- Rezaw méretpontos hótálca.Ugyan a szőnyeg olcsóbb valamivel, de ha a latyakra, sóra, töményezős találkozókra, fesztiválokra gondolok, rögtön biztonságosabbnak tűnik a peremes változat.
Ti mit gondoltok, melyiket érdemes berendelni?
-
Kleroo
veterán
Fagyos reggeleken eléggé nyöszögnek a gumikéderek. Mivel érdemes lekenni?
Gyógyszertári glicerin, fél órát rajtahagyni, majd vizes ronggyal letörölni?
Illetve bőrkormány ápolás témakör.
Egy srác mutatott egy ténylegesen bőrÁPOLÓ szert, de nagyon drága. Kéne valami alternatíva. Picike kiszeerlésben olcsón.
Nem a tisztító&ápolószerre gondolok, hanem ami felszívódó ápoló.Egy korábbi tipp alapján kék niveával kentem be,és bitangul jó lett. A Sonaxos ápoló/tisztító után a kopottas kormányom száraz és borzalmas lett. Niveázás után 8rengeteget rákentem) ismét tökéletesen puha,selyemfényű lett, és egyáltalán nem málósan puha, hanem újszerű. Gondoltam hátha van rá akár jobb krém, mert akkor legközelebb azt használnám. A 4hónapja felkent nivea pici helyen kezd szárazabb lenni
-
N-vidi-A
őstag
válasz
N-vidi-A #30216 üzenetére
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki Budapesten javasolni bontót vagy egy üzletet, ahol elfogadható áron vásárolhatnék egy Volkswagen Jetta 2011-es évjáratú autóhoz jobb oldalsó sárvédőt?
Nagyságrendileg mennyibe kerülhet egy ilyen karosszéria elem? 30-40-50e?
Előre is köszönöm.
üdv, N-vidi-A
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Formaster kolléga javasolta, hogy dobjam fel a kérdésemet nyilvánosan.
Szeretném az autómat szépen ápolgatni, és eddig beszereztem egy Fusso 12 hónapos wax-ot, illetve egy csomag gyurmát.
Javaslatot kaptam, hogy vegyek mikroszálas törlőkendőket, konkrétan ezeket:
[link]
Eddig rendben lenne, csak kérdezném, azon kívül még milyen és mennyi kell? Mosáshoz az oldalon kapható szivacsok jók? [link]
Illetve szárazolashoz melyik kendő menjen?
Gondoltam veszek 5 kendőt, ami az első linken van, mosókesztyűt és/ vagy mosószivacsot, meg még pár kendőt a szárazoláshoz.
Itthon van tescoban vett autómosó szivacsom,és valalmi nagyobb vileda szerű kendő, tescoban volt ez is az autós cuccoknál:[kép]
Van még egy szilikonos vízlehúzóm, és egy sima autósamponom.
A kérdés kibővítve annyi lenne, hogy tudok-e valamit használni a meglévő cuccokból, vagy mindenképp vegyek újat.
Ha kell az új, akkor a linkelt oldalról beszerezhető-e minden ahhoz, hogy lemoshassam, legyurmázhassam és le fusso-zhassam és letörölgethessem a kocsit?+1
Amerre járok, fényképezgetem az ilyen autóápolási szereket.
Ezekből használható valami?:
Tedi-s szivacs meg kendő
Kínai üzletes mosókesztyű 1, Másik oldala
Lidl 5 fajta mikroszálas- tapintásuk is egészen eltérő
Lidl full puha törlőkendők
Ma voltam Auchanban is, ott láttam mű és eredeti szarvasbőr kendőket (Formaster nem ajánlotta), mikroszálasokat ismeretlen GSM mutatóval, de 80% -20% és 70-30%-os polyester-poliamid összetételben, meg szivacsokat stb.
Kicsit elvesztem ebben az ápolási mizériában...Szóval ha valakinek volt türelme végigolvasni a hsz-t és tud tanácsot adni, azt szívesen várom.
Előre is köszönöm, üdv: Vikmanu.i: és akkor még a beltér, műszerfal, bőrkormány, bőr ülésrészek ápolásáról szóló kérdéseimmel nem is mertem előjönni.
-
Formaster
addikt
válasz
ruzsabazsa #30386 üzenetére
-
-
martillo
tag
válasz
T0mBd1gg3R #30384 üzenetére
Na jah...
Most van/lesz a LIDL-ben olyan ponyva, ami nagyteto plussz korben az uvegeket fedi. Az eloszor elcsabitott, csak aztan eszmbe jutott, mi van akkor, ha reggelre ellepi 10 cm ho az egeszet. Meg se tudom egyben mozditani... De ezt a szelvedo takarot siman elszedem meg, mert nem nagy felulet.A horol jut eszembe, csillagarazs eseten hogyan szeditek le a havat a kocsirol, hogy ne karcoljatok meg a fenyezest? Vagy marad aztan menet kozben lemegy? Az nem karcol?
-
-
Speeedfire
félisten
boogie84 & Formaster: Köszi srácok. Ezek szerint enyébb időben semmi akadálya, viszont csont szárazra kell törölni. Főleg az ajtók környékén.
-
Formaster
addikt
válasz
Speeedfire #30370 üzenetére
Lehet télen is autót mosni. Lehetőleg ne -15-ben. Ami fontos, hogy a gumikéderek körül legyen kitörölve a víz, különben befagynak az ajtók. A fényezésnek semmi baja nem lesz a jégtől.
-
boogie84
veterán
válasz
Speeedfire #30362 üzenetére
Ha le is mosod akk torolgesd szarazra, ha nincs erre lehetoseg akk egy gyorsabb tempot menj vele h levigye a megmaradt vizet.
Ennek az a hatranya h ahonnan nem megy ki a viz ott meg is fagyhat. En nem eroltetnem... -
Mappa
addikt
válasz
martillo #30374 üzenetére
Pedig a spricinis jégoldó
Befújom, mire körbe érek már vízlehúzóval mehetek is neki amivel, szárazra törlöm. Nem tudok gyorsabb hatékonyabb megoldást. 6-800 Ft egy ilyen jégoldó spricni. Egy hátsó szélvédő méretre 10 pumpálás és már oldja is. Egy tél alatt 2-3 flakont elhasználok akkor lehet sokat mondtam.
-
martillo
tag
Hatso ablak lefagyas megelozesere van vmi otlet?
Mivel sedanon nincs hatso ablaktorlo, igy az ala nem tudok semmi tenni...Milye mas megoldas lehet?
Ma reggel eleg sokaig tartott levakarni meg ablakfutessel is... -
Formaster
addikt
válasz
ginola #30369 üzenetére
Az összefoglalóban találsz egy klíma szekciót. Házilag a totalcar féle megoldások kivitelezhetőek. Sajnos fizetős helyeken is nagyon kevés cég csinál rendes tisztítást, ahol annyira megbontanák, hogy a hőcserélő bordát is leveretnék sterimóval. Talán már nincs is ilyen cég. Szóval marad a házi megoldás. Én azt javaslom egy bizonyos kor felett, igénybe vételtől függően minden ősszel érdemes megcsinálni, de legkésőbb 2 évente.
-
ginola
addikt
Sziasztok
Klímát milyen gyakran szoktatok tisztítani, és milyen technológia a legajánlottabb?
-
h1mpi
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #30358 üzenetére
Ha kis rèszre teszed akkor elég
-
ACAB95
tag
válasz
Speeedfire #30362 üzenetére
Én simán fagyban is lemosom. Víz lehúzása után nagyon kell sietni a törölgetéssel, hogy ne fagyjon rá és ennyi. Hogy jót e tesz a kocsinak abban már nem vagyok biztos... de legalább akkor is tiszta a kocsim amikor az emberek 95% -nak mocskos, és ez minden pénzt megér
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
jozsi252 #30363 üzenetére
Aztán jobban megnézve a képet, hamarabb járt a kezem mint a szemem, szemből is van árulkodó jel ami mutatja, hogy nem hibrid.
A cvt egy érdekes szerkezet, de egy nőnek, pláne városban, szerintem több, mint tökéletes. Hónapok óta nézegetem, bújom a teszteket, szerintem nagyon jó kocsit választottál. Nálam még a talonban van az Auris hybrid is. Az persze szigorúan használtban, de lehet, hogy a Yaris is használt lesz. Nekem tetszik az előző, 2014-ig tartó széria is. -
Speeedfire
félisten
A téli mosással kapcsolatban mi a helyet? Lehet, nem lehet? Régebben télen is leverettem a mocskot pár hetente a golfról. De a leont nem b*sztatom, ha nem lesz jót neki.
-
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Egy par otletet szeretnek kerni. Ugy alakult, hogy az otthoni automosasi lehetosegem megszunt, igy maradnak a landzsas mosok. A kerdesem az lenne, hogy akik szinten magasnyomasunal mossak az autot, hogyan oldjatok meg, hogy sajat termekkel eloaztattok, felnit pucoltok stb...? Mert nem szivesen hasznalom a mosos dolgokat, plusz tul sokat beleoltem az otthoni cuccokba, es szeretnem hasznalni oket.Koszi a tippeket
-
-
jozsi252
veterán
válasz
Formaster #30356 üzenetére
Utólag rájöttem sajnos én is hogy kellett volna egy képet lőnöm de már mindegy.
A másodikhoz. Ez normál saras kosz volt ami rajta volt, mert a kocsit tisztán vettem át a szalonban, és aztán néhányszor elkapott jó nagy eső aminek hála rákerült ez a dzsuva. Szóval az oldalán tuti nem valami visszamaradt ragacsos dolog volt, hanem normál kosz. Miután másodjára is előmostam utána mikroszálas mosókesztyűvel szépen lejött minden kosz, szóval nem kellett semmi extra dolog hozzá mint IPA vagy ilyesmi.
Csak azt furcsállottam hogy először az előmosó miért nem hozta le teljesen mikor a Mondeo-nál egyből le szokta.
Aztán lehet azért ragaszkodott jobban a kosz esetleg mert a fólia eltávolítása után a tiszta fényezésre valahogy jobban odatapad a kosz ameddig néhányszor le nincs mosva rendesen.
Kozmetikával kapcsolatban lenne néhány alternatíva csak sajnos néhány fórumtárs messze van, "bence007" (CarPro) van a legközelebb, valószínű hogy vele fel fogom venni a kapcsolatot. Rá nyugodt szívvel merem bízni a kocsit, igaz hogy nem 10-20-30 millás kocsiról van szó, de akkor is megérdemli a törődést.
Így Google-ba rákeresve hogy kozmetika és úgy vigyem be valahova az kizárt dolog.Most még gondolkozok hogy kipróbáljak másik ablakmosót mert most Wolf-os Sky Clear van, de valahogy nem igazi már. Elején nagyon meg voltam vele elégedve, még napsütésbe is makulátlan szélvédőt eredményezett, most meg valahogy nem annyira. Nem hiszem hogy idővel a szer ennyit változna, nem használom olyan nagyon régóta azért. Max 1 év.
Ahogy olvastam ezt a zöld Mr Muscle ajánlott még, esetleg van másmilyen szer amit tudnál/tudnátok ajánlani ami tutira jó szer?
Én úgy szoktam hogy jól befújom a szélvédőt kívül, majd egy 290gsm-es ronggyal jól áttörlöm, utána egyből rámegyek egy teljesen száraz 350gsm-es ronggyal. Ez nálam nagyon jól be szokott válni. Belül meg annyi hogy a rongyra fújom hogy ne basszam össze a műszerfalat.
Egyszer volt hogy figyelmetlen voltam és egy teljesen új ronggyal álltam neki, utána annyit szívtam vele mert a szöszöket egyszerűen nem tudtam a szélvédőről eltávolítani, annyira megragadt az üvegen. -
Formaster
addikt
válasz
jozsi252 #30353 üzenetére
dolog 1: lehet fólia maradvány, bár többnyire az fehér, ki tudja yarisék mit használnak...
Lehet kátrány, vagy egyéb maradvány, látatlanban nehéz megmondani.
dolog 2: látatlanban szintén nehéz... Valamilyen makacs szennyeződés, esetleg a rárakott fólia ragadós maradványa, de látatlanban ez csak totó... Jobb lett volna, ha magáról a szennyeződésekről is küldesz képet. Meg kellene keresni mi az ami leviszi, sebbenzin, isopropil, erősebb előmosó mondjuk valet pro 1:1-be higítva és vékonyan felfújva. Az új autóknál elég makacs szennyeződések szoktak lenni, mert sokat állnak vasúti kocsikon, trélereken, autóparkokban. Az új autó kozmetikája elég fontos tényező, nyugaton a tudatosabb vásárlók ki is kötik a kereskedésben, hogy lehetőleg már a fólia eltávolításánál ott akarnak lenni egy profi kozmetikással és a kereskedés még csak le sem moshatja az autót. Az átvétel után egyenesen a kozmetikába vezet az első út és ott kapja meg a megfelelő tisztítást és felület védelmet.
-
h1mpi
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #30354 üzenetére
20 fok+ a kasztni hőmérséklete és a felület zsírtalanítása
-
Feleségem szeretne egy matricát az autóra. Mi ennek a módja? Nagyon alaposan samponmentesre lemosom, felragasztom, és kell rá valami wax vagy valami, hogy ne vigye le egyből a magasnyomású?
-
jozsi252
veterán
Lenne 2 dolog amiben segítséget szeretnék kérni
- Egyik az hogy 3 hete lett meg az új Yarisom és végre most volt időm lemosni a kicsikét. A tetőn pár helyen találtam ilyen vékonyabb fekete csíkokat amik dörzsölésre lejöttek. Ezek esetleg valami matrica féleség (mint pl. fényezés védelem) maradványai lehettek?
- Tegnap a Mondeot (MK3) mostam le, és a szokásos módszerrel nagyon szépen lehozta az előmosás a dzsuva nagyon nagy részét Na ma itt a Yaris-nál ez teljesen hatástalan volt, ugyanúgy ottmarad a kosz az ajtóknál.
Előmosást úgy szoktam hogy 7-800ml meleg vízhez rakok 100ml Citrus Pre Wash-t, majd habosítóval felviszem, várok pár percet, és a magasnyomású (Karcher K7) gépemmel lecsapatom, ez szépen le szokta hozni a koszt mindenhonnan. Yaris-nál ugyanezt csináltam, de semmit se ért. Utána kellett bekevernem még egy adag előmosó szert, majd nem teljesen hideg, hanem 40 fok környéki vízzel már a kosznak a 3/4 részét lehozta.Az lehet hogy mivel új autó, új fényezésnél valahogy jobban megragad a kosz az első pár mosásig?
Ja a Mondeo fekete, a Yaris pedig fehér. Valószínű hogy a fehéren a kelleténél jobban megmutatkozik minden apró kosz?
Szerk: Ő lenne amúgy
Nagyon jó vezetni, Januártól munkába járós autó lesz. (tömegközből elegem lett)
-
Formaster
addikt
válasz
Pardise #30345 üzenetére
Ja igen, ez a jetwash van isaszegen is. Különösen említésre érdemes a SuperFinish szekció.
-
Pardise
senior tag
válasz
Formaster #29993 üzenetére
Nos, azóta most mostam először kocsit magasnyomásúban, csak ozmós vízzel. Mosás után azonnal szárazoltam és csak előjöttek a foltok. Volt amit leszedtem, ha megdörzsöltem a mikroszálassal, volt ami nem igazán jött le, de az tény, hogy sokkal szebb, mint anno. Szerintem az ozmós vízzel lehet valami. Ha újra lesz magasnyomásúm (gariben lett visszaküldve, Nilfisk), itthon is lemosom és szárazolom, kíváncsi vagyok akkor milyen lesz, előtte persze ismét megtisztítom APC majd Perl kombóval. Nem tudom mi a fene lehet ez, mert esős időben is közlekedtem vele és akkor nem lett foltos, valamint kipróbáltam desztvizes mikroszálassa törölgetni, de attól sem lett semmi baja, szép fekete volt, csak a magasnyomású mosóban lett ilyen. Majd meglátjuk, még kipróbálok egy másik magasnyomásút is. Nem rég épült a városban egy jetwash mosó.
-
Én egyszerűen megoldom: Mindig télit használok
Általában a téli kitart április-májusig, ősszel meg szeptemberben nem merek nyárit tenni bele, mert mi van ha egy éjszaka fagy. Arra a 3 hónapra meg már maradok a télinél, jobban tisztít. -
-
Formaster
addikt
válasz
Pardise #30335 üzenetére
Csak azt mondd meg akkor, hogy hány fokos folyadékot raktál bele, mennyit és mekkora tartályba. Mert, ha a -30 -as koncentrátumot felébe higítod akkor az már csak -15. Illetve minden folyadékon rajta van a higítási arány, már ha koncentrátum. Üresen nem tudod elrakni, mert max a pumpáig tudod leszívni, utána a pumpa, ha levegőt kap nem nyomja ki az utána levő csőből a folyadékot.
Helyes metódus az lett volna, ha leüríted, majd feltöltöd egy -30-as folyadékkal és kicsit átmosod vele
-
-
Pardise
senior tag
Hali!
Kocsimban még nyári szélvédőmosó van, nem fagy be/szét ilyenkor a tartály? Mivel télen nem használom a kocsim, így majd kiakarom nyomni belőle az összeset, kb. félig lehet a tartály, vagy addig se.
-
ducati113
csendes tag
SUPER
Nekem a citrom és vanília ami bejön, télen eukaliptusz.Persze ez egyén függő.
[link]Nálam több ilyen csatlakozási pont is van a kocsiban, így állandóan be van dugva.Csak gyújtáson megy.
Nekem is volt,hogy folyatottaztán rájöttem,hogy nem szabad annyira meghúzni.
Ilyenkor télen nem jó a hideg autóban valami alá rakni, mert ott lecsapódik a pára.
Amúgy tényleg jó dolog. Szeretem én is. -
G@ß!
őstag
válasz
ducati113 #30005 üzenetére
Megjött ez a cucc, brutális.
Bárki aki látta, azt mondta, hogy kell neki is egy ilyen.Te milyen illóolajokkal használod?
Folyton be van neked dugva?
Én ki szoktam húzni, vízszintes helyzetben tárolom, így egy kicsit néha folyik. De nem hiszem, hogy a tartály csatlakozásánál, hanem ahol nyomja ki magából a permetet, ott maradhat egy kicsi folyadék, és az folyhat ki valószínűleg. -
Petyyyyy
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #30326 üzenetére
280-as tárcsához 15", 308-as tárcsához már 16 a minimum. A 320 kérdőjel.
-
Létezik valami táblázat, mekkora fék hanyas felnibe megy bele? Pl. nekem a Mazda6-on 280-as tárcsák vannak, 15-ös a téli lemezfelni.
MPS-en már azt hiszem 320-as van, és a 16-ból van ami esetleg rámegy, de inkább 17-18. -
Csabee.
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #30317 üzenetére
Na örülök hogy láttam a hozzászólásod. Fel is vettem vele a kontaktot..
Viszem a sajátomat én is.
-
-
FeRRaR1
őstag
A véleményeteket szeretném kikérni.
Felni téma, kis frissítésnek
Szóval felni felújításra készülök, gumivásárlással egybe kötve. Fater is nem rég csináltatta meg, metál közép sötét szürkében.
Az S80 hyper chrome színe nagyon tetszik, de nincs napi használatban, így mindig tiszta. Viszont az XC mosás után már 2-3 nappal fékporos. Szépen mutatna rajta is, de nem sokáig. Full fekete is felmerült, de tényleg nem tudok dönteni.
Az új merci felnik is nagyon tetszenek. Viszont arra is hajlok, hogy nem kéne a gyári kinézetet megváltoztatni. Ami biztos hogy ezüst és fekete meg ami közötte van jöhet szóba, mivel az egész kocsi fekete, a tükör + lámpa + kilépő ezüst, szép egyszerű, ezt nem is akarnám megbontani. Bármi javaslat, észrevétel?
-
-
Formaster
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #30317 üzenetére
Én is isaszegi voltam, ismerem a Hertit, jól dolgozik. A többi rész miatt ne aggódj, az első, hogy láss és látszódj, aztàn majd a többit is rendbe teszi neked
Amúgy ha nem tévedek ezt még nála fotóztad
Ezúton is üdv neki, kár, hogy itt nem láthatjuk.
-
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #30313 üzenetére
Helyes,Ha mész hozzá kérlek mond neki üdvőzli polírmasters...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #30313 üzenetére
Képek?
-
Szombaton voltam a Herti autókozmetikában Isaszegen fényszórót políroztatni.
A művelet maga természetesen nem túl bonyolult, de az alázat és precizitás amivel hozzáállt a munkához és a normális hangnem azt hiszem kiemelkedővé teszi.
Lehet túl sokat járok ismerős autószerelőhöz, de meglepődtem, mikor blokkot kaptam. Persze manapság máshogy már nem lehet, de ehhez mérten az árak is jók. A feketézőkhöz képest persze kicsit drágának tűnhet.
A konklúzióm: Máskor is biztos, hogy hozzá megyek. -
Verner
csendes tag
Sziasztok! Mazda3 1,6 benzinbe motulból melyik olajat ajánljátok?
5W30 kell bele gyárilag, de nehezen igazodom ki, hogy most melyik lenne a legjobb a motor számára.
-
Formaster
addikt
válasz
1stVikman #30309 üzenetére
Ezek jó minőségűek, waxhoz kifejezetten jók. 5-öt kell minimum rendelni, ebből 2-3-at eltennék csak waxra és utána egyből mosószeres víz, Jar-os
Felvitel módja lényeges pont. Lehellet vékonyan, majd amikor szárad törölheted is le, a rongyot 4 lapba hajtva, folyamatosan áthajtogatva, mert ha telítődik nem viszi jól le.
-
1stVikman
senior tag
válasz
Formaster #30246 üzenetére
Szia!
A Fusso 12 hónapos wax-ból van 2 féle is.
Ha a fekete dobozosat veszem meg, azt lehet mondjuk fehér autóra is kenni? Vagy lesz bármi hátrány, vagy sötétebb színezet világos autóra kenve?
Azért kérdem, mert sötét fényezéshez ajánlják, viszont most 25%-os kedvezmény van rá "fekete hétvége" miatt az általad linkelt oldalon, de a fehér dobozos elfogyott és csak a fekete van.
[link] -
Urak! Most végeztem a fussozással, normális az hogy felvittem vékonyan és kb 5p alatt úgy rászáradt hogy győztem áttörölni? 10 fok van itt
Illetve (lehet butaság lesz) szivacsot csak tegyem vissza nem fog rászáradni a maradék wax?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest