Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JHONNY 79
aktív tag
válasz focvis #29594 üzenetére
A Lidl 3 év gariról annyit elmondanék, hogy nem minden esetben él a 3 év. Nekem a magas nyomású mosóm ment tönkre bő 1 év után, minden gond nélkül adtak zsír újat, de a továbbiakban arra már csak 1 év gari volt. Tehát ha valami elromlik nálad fél év után, kicserélik minden akadékoskodás nélkül, de már csak 1 év garit adnak rá cserébe. Így a 3 év helyett lesz 1.5 év......
Kellene nekem is valami jó felni takarítós cucc. Visszaolvasva említettétek a Wolf's felnitisztítót. Azon kívül még alternatíva? Autoglym? Brigéciollal szoktam mosni, általában jó is, de vettem használtan egy alufelni garnitúrát és belülről a küllőknél nem jön ki a retek.Próbáltam már higítóval is, de nem jött le.
-
martillo
tag
Glaco-s kerdes...
Szuperjo ez a cucc a szelvedon, de van egy nagy dilemmam... Hetvegen lenyomtam 600km palyan szaraz idoben. Jottek a bogarak, de az ablakmoso nem vitte le, mert egy torles es nincs viz a szelvedonMivel eshetek neki a szelvedonek egy ilyen ut utan, hogy tiszta legen, de a glaco se seruljon?
Clin -
veterán
válasz Speeedfire #29593 üzenetére
Igen, pont ez a téma, hogy 3 év garival Lidl normál magasságú, vagy rövid garanciával alacsony profilú. Amúgy ezt néztem ki 11 ezerért.
-
veterán
Nagyon hasonlót néztem én is ki (11 K, személyesen átvehető). Viszont a lidisre 3 év garanciát adnak, és ezek az olcsó emelők nem a tartósságukró híresek. Nézem az Amazonon is, köpködik a Michelin, GoodYear logózott 15-16 ezres emelőket, hogy eleresztik az olajat. Profi cuccot 30-40-ért meg nem vennék évi 2-3 alkalomért.
Tegnap megmértem a Golfot, 16 cm hely van az emelési pont alatt. De mi van ha veszek egy jobban megültettet autót?
Szóval megy még a dilemmázás nálam.[ Szerkesztve ]
-
Ummon
csendes tag
-
lela
aktív tag
válasz szabi325 #29581 üzenetére
Az a baj amúgy ezekkel a tisztítókkal hogy nem tömények, hanem egy az egyben és azért valljuk be 1 l nem sokra elég. Én az 5l savból csinálok 45-50l-ert.
Gumi tisztításra én valami hasonló kefét gondolnék.
Esetleg hol tudnék venni ami hasonlóan jó áron van?
Van itt olyan aki szokott külföldről rendelni? Esetleg innen...(#29582) BMW001 : És azt konkrétan honnan lehet rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
A kocsim motorháztetőjén matt felete fólia van.
Tettem rá vékonyan egpt gondolván hogy biztos királyul pergeti majd a vizet.
Valóban pergeti sak kicsit fehér maszatos lett.
Mit ajánlotok?
Mivel lehetne lehozni? -
szabi325
tag
Nekem is hasonló tapasztalatom volt a wolffal amit írsz. sőt én mind 2 felnitisztítóját próbáltam
Az Iron-X tényleg sokkal erősebb mint a wolf és ugye ph semleges szóval itt ezt kell megfizetni.
De amúgy van egy elég jó vetélytársa ez, ha tudsz esetleg németből rendelni és itt 1L annyi mint az ironX ből 0,5. -
lela
aktív tag
válasz weres78 #29579 üzenetére
Kis kiszerelést vettem anno, de talán a négy kerékre egyszer elég volt: Meg is kerestem 1l 1556ft volt.
Wolf deironizer volt a neve.
Ehhez képest a Nerta ATC 100 5l valami 4500-5000ft volt és számtalanszor használtam és még mindig van.
Az iron x- et azért akarom kipróbálni, mert azt a fényezésre is ráfújhatom és sokkal kíméletesebb, de nagyon jónak néz ki a videókon. PL a wolfnál nem igazán színeződött el a felni mikor befújtam:gyenge volt a reakció a fémporral.Olyan jó lenne egyszer tesztet csinálni a szerekből és akkor nem kellene itt kérdezgetni...
-
weres78
senior tag
A Wolf's felnitisztítót megvédeném. Teljesen jól dolgozik, és tudja amit ígér, érintés nélkül tisztít, és nem mar semmibe amibe nem kellene.
Amit Te ajánlottál nem ismerem, és biztosan igazad van abban, hogy erősebb szer, de ez nem minden esetben jó. Részemről futottam már bele túlságosan erős (maró) felnitisztítóba, ami teljesen jól működött sokáig, aztán egyik autónál úgy bemart, hogy csak lestem...Keféből egyszerű közepesen keményet, vékony, sűrű műanyag sörtéset használok. Nem Ebay vásárlás volt, személyesen vettem valamelyik nagyáruházban (talán OBI). Többet tartok, de jellemzően ez a közepes szerepel a legjobban. Rengeteg múlik azon, hogy mivel tisztítod illetve kezeled a gumit. Több, mint a kefén.
A betonnal érintkezős részt, illetve a felni alsó oldalát próbáld úgy megoldani, hogy mikor végeztél a felső résszel félmétert guríts az autón valamerre...Víztörlésre olcsó és nálam bevált a Mobelix mikroszálas kendő is. Olcsó, nem kiemelkedő, de teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Törölközőből én ilyet használok, talán focvis ajánlotta még anno. Nincs problémám vele, viszont egy kompakt méretű hatchbackre kell belőle kettő darab. Szedánra, kombira én három darabbal készülnék belőle.
Gumiabroncs oldalfal tisztítást őszintén szólva nem szoktam túlbonyolítani, én konyhai mosogatószivaccsal + autósamponos vízzel szoktam lemosni, majd száradás után egy nedves szivaccsal, illetve az Autoglym "Vinyl & Rubber Care" nevű szerével kezelem át.
[ Szerkesztve ]
-
lela
aktív tag
Szeretnék megkérdezni hogy gumiabroncs tisztítására milyen kefét használ?
Eddig gyökérkefével takarítottam, de nem valami kényelmes és eléggé macera, főleg alul ahol a betonnal éppen érintkezik a gumi.
Ezek közül esetleg valakinek van tapasztalata:
http://www.chemicalguys-shop.hu/exterior/kerekek-es-felnik/wheel-and-tire-brush-short-handle
http://atlantichigienia.hu/termekek/vikan-jarmutisztito-eszkozok/30/kezi-autotisztito-kefek/
Az sem jó sztem ha túl puha, mert a gumi redőiből nem szedi ki jól a koszt.A felnik tisztítását Nerta ATC 100 savas tisztítóval végzem: 1:9 hígítással rápermetezem és átmosom szivaccsal és ezzel
(ezt a wheel whooliest nagyon ajánlom). ilyet, vagy ehhez hasonlót én nem használnék, mert ez drótra van tekerve amivel könnyen meg lehet sérteni a felnit/fényezést.
Az ATC 100 alu tisztító nagyon hatékony, tényleg gyorsan és mindent lehoz és mellesleg nagyon kiadós.
Már próbáltam a wolfos felnitisztítót: Nagyon gyenge ehhez képest.
(Tudom sokan ajánlják, de én csalódtam a hatásában.)
Esetleg a Car pro Iron-x et honnan érdemes beszerezni, adnék neki egy esélyt. itt durván drága. 5000 ft ból 4l atc100 alutisztító savat veszek.Másik kérdésem hogy milyen törölközőt ajánlotok mosás utáni szárításra? Régebben a wolfost ajánlották, de sajnos megszűnt mire megrendeltem.
Esetleg ebből is Car pro? De az is 10000 eft, nem tudom ér e annyit?[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
Attól, hogy csak kvázi. Ha fogy a tégelyből egyre több hely lesz benne a levegőnek. Ha egyenletesen fogy az anyag akkor csak a legfelső kis réteg érintkezik vele, de ha fúrsz vele egy krátert egy kisebb szivaccsal, akkor a pereme kiszáradhat. Csak feltételezés, de számomra logikus. Másrészt semmi baj a gyári szivaccsal, szóval miért ne lehetne használni, ha már egyszer méret pontos.
-
Mappa
addikt
Srácok!
09.28-tol LIDL szokásos autós cuccok! (Végre) jó rég voltak már.
nem kötelező megadni
-
-
Kakaduku
senior tag
Még lennének kérdéseim, valamint hozzáértők véleményére lennék kíváncsi. Szükséges lenne még beszereznem wax-ot, jelenleg folyékony sonax félét használok, de télire szeretném egy tartósabbal is lekezelni a kocsit, valamint felnitisztítóra.
Miket ajánlanátok? -
törölt tag
válasz Speeedfire #29553 üzenetére
Jobb festékboltokban lehet venni hasonló szivacsot őt de a fényezők körében nagyon elterjedt és szeretik.
Nem engedi magából a vizet.
kb 20éve ilyent használok. -
ACAB95
tag
Üdv
Valaki próbáltál már a Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier detailert?"Ami nem öl meg, az megerősít."
-
Formaster
addikt
válasz Speeedfire #29560 üzenetére
Ez egy ragasztó darab, semmire sem jó, nem dolgozik egyáltalán. Olyan büdös, hogy kesztyű nélkül hozzá sem mertem érni, ki tudja miből van használhatatlan...
-
Formaster
addikt
válasz Speeedfire #29553 üzenetére
A 4000-ből 3 nálam van, ja nem bocs, már a kukában
nandow merre?
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy használt autót. A belsejét szeretném kitakaríttatni, bőven ráfér.
Visszaolvasva láttam, hogy a Carpro Autókozmetika ajánlott volt.
Vihetem oda? Esetleg más alternatíva, tipp?Üdv!
-
-
Speeedfire
félisten
válasz Kakaduku #29552 üzenetére
Írj, ha találtál normális gyúrmát. Majd engem is érdekelne.
A fusso elvileg már úton van, valamikor október/november körül akarom lekenni. Addig meg elhasználom a teknősöst.
Mondjuk ebből eladtak több, mint 4000db-ot, annyira nem lehet rossz.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Kakaduku
senior tag
válasz #00809728 #29514 üzenetére
Köszönöm! A waxolós szivacsot nem az ára miatt vettem, hanem hallottam, hogy azzal jó waxolni, de legközelebb kipróbálom a másikat is. Sajnálom a szivacsot, mert azt hittem, hogy tudok vele mosni, de akkor lehet megy a kukába egyből, ahogy megérkezik.
Most gyurmát hajkurászok, mert szeretném normálisan lewaxolni a kocsit még a tél előtt, ha az idő is úgy akarja.
-
veterán
válasz Formaster #29537 üzenetére
A Golfhoz 100%, hogy a Bosch gyártja; a fotón balra a Bosch, jobbra a gyári amit levettem. Mindkettőn ott a Bosch logó; annyi a különbség, hogy a gyári Magyarországon készült, a retrofit pedig Belgiumban. [kép]
A csere elött 2x lemostam sebbenzinnel, utána 2x alkoholos Ciffel. [kép]Végig papírtörlőt használtam, fel tekercs elment, de úgy érzem, sikerült.
-
csongi
veterán
válasz focvis #29532 üzenetére
Nekem is volt van egy kis opálosodás, de csakis az ablaktörlő használata után közvetlen pár mp-ig.
Évek óta használom a vízlepergetőt a szélvédőkön. Mindegyiken, és a tükrön is.
Mindenütt előnyös, folyamatos kilátást biztosít. Meg kell tanulni és meg kell szokni a használatát.
A tükröket is lehet vele kezelni. Télen a felfagyás is könnyebben lejön, és olvad fel.
Éjszaka ha nincs szembe fény észrevehetetlenek szinte a vízgolyócskák.
Autó típustól függ, de kb 50-60 között már elkezdődik az effektus. Minél nagyobb a víz mennyisége, vagy nagyobb a szél nyomása annál jobban működik.
Országúti tempónál már tökéletes, ablaktörlő használatát kb 95% ban csökkentette nálam. Már csak a városban törlök néha.
Meg kell tanulni látni, nézni a használatakor. Túl, át kell nézni rajta. mikor már korlátoz valóban a látásban, akkor egy normál szélvédőn legalább 2-es fokozatba van a lapát
Városon kívül. meg felesleges szinte a használat. -
tibbike01
őstag
válasz Speeedfire #29545 üzenetére
Hol szoktál hozzá lapátokat venni? Mármint úgy érted, hogy csak a gumis törlő részét cseréled?
-
Speeedfire
félisten
válasz focvis #29544 üzenetére
Én évente 2x cserélek lapátokat. A golfra se volt drága, illetve a leon-ra se az.
Bírná szerintem egy évig is, de nálam kint van mindig a kocsi. Így kaja a hideget, meleget. Tavasszal, meg ősszel lecserélem akármilyen állapotban is van.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
veterán
válasz Speeedfire #29542 üzenetére
A Bosokót évente 2x cserélni kell?
Én a látványát nem bírom az adapternek.
-
j.bravo
addikt
válasz Peti78 #29535 üzenetére
kösz mindenkinek! Szóval szerintetek csak az eső jellegével van a baj?
Meglátjuk, milyen lesz később, ahogy egyre többet esik (alig várom )Rá lehet kenni még egy réteget a tetejére, ha szükségét érzem, vagy csak alapos lemosás után?
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
veterán
-
veterán
válasz Vincsaba #29533 üzenetére
+Speedfire
Köszi!Igen, Aerotwin, volt kuponom, így 6300 Ft; a gyári egy hetes szállítással 11k, azonnalra 15-öt tippelek.
Láttam már Bosokót élőben, tényleg meggyőző a minősége és igen jó áron van. Csak az adaptereket rühellem, a Bosch gyárt Golfhoz gyári csatlakozósat is (ill. még mások is). -
Formaster
addikt
válasz focvis #29532 üzenetére
+1... Az aero twin a mercire is csereszabatos, sőt talán ők gyártják nekik, csak a merci logó miatt dupla áron van a gyári.
Ja, neked volt gondod amúgy is szélvédőn levő valamivel ugye? Próbáld meg esetleg sima benzinnel, eszerint a táblázat szerint a benzin szépen oldja a szilikont. Én úgy csinálnám, hogy egy nagy szövetet benedvesítenék benzinnel és ráraknám az ablakra úgy 5-10 percre, majd utána jöhet az alapos pucolás ablaktisztító szerrel nedvesítve, majd rögtön szárazon.
Ha ez se hozza le, akkor marad a szilikon lemosó.
-
Peti78
őstag
válasz martillo #29521 üzenetére
Első körös, augusztusban tettem fel. Még tart.
(#29522) j.bravo A pici szitáló esővel az a baj, hogy nincs térfogata, amibe a menetszél rendesen bele tudna kapaszkodni.
(#29530) Formaster ma reggel a behajtott tükröm is vízcseppes volt. Vagy nem tartós a termék, vagy egyéb gond van. Ha nem tartós, nagyon nem éri meg két hetente ennyi pénzért feltenni.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
-
Vincsaba
csendes tag
Ha a Bosch Aero Twin-re gondolsz, akkor azt nyugodtan meg lehet venni Nekem bevált.
-
veterán
válasz focvis #29495 üzenetére
Tegnap este kb. 20 percet pucoltam a szélvédőt:
- először sebbenzinnel, kevés volt, elfogyott
- utána nitrohígítóval + egy fél pamutpólóval.
Már akkor éreztem, hogy nem igazán sikerült, valami kenődő, vékony maszat maradt még.Ma reggel az esőben is láttam az opálosodást. Rosszul csináltam valamit, mikroszálasra kellene öntenem a nitrót?
Veszek új ablaktörlőket; a gyári kb. 11 k; a méretpontos (nem univerzális) Bosch 7 k. Utóbbival van valakinek negatív tapasztalata?
Felrakás előtt még egyszer áttörlöm sebbenzinnel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Pardise #29523 üzenetére
Ilyen fa nyeles van nekem is de ezek váltak be a legjobban. Aminek műanyag nyele van azok szarok. Legalábbis már többet próbáltam és azoknak sokkal jobban hullanak a szálai. Nem mondom hogy ebből néha nem jön le 1-1 szál, de közel se annyi mint a műanyag nyelesből.
iPhone 13 Pro Max
-
-
senior tag
-
j.bravo
addikt
Feltettem a rainx-et.
Tök jól működik olyan tekintetben, hogy 50 körül megmozdulnak a vízcseppek, 60-65 körül pedig már rendesen mennek kifelé.
A "gondom" az hogy a nagy cseppek mozognak szépen, de vannak ilyen apró cseppecskék amik szétaprózódnak és csíkokban ott maradnak, pályatempónál is.Talán látszik a lenti képen valamennyire.
Mégis rosszul kentem fel? Vagy a 13,5 éves szélvédő már "rücskös"?
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Peti78
őstag
válasz martillo #29519 üzenetére
Városban nem tudod elkerülni az ablaktörlő használatát, így a kérdésre a válasz: ha nem ajánlott, akkor is kell. Hátra felraktam én is, de túl sok hasznát nem látom, bár nem kér enni.
AZ viszont biztos, hogy a visszapillantóra is érdemes feltenni. Jóval gazdaságosabb megoldás mint a mirror coat.[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
martillo
tag
válasz martillo #29482 üzenetére
Felkerult tegnap este a GLACO a szelvedore!
Ez valami brutal jo cucc Ma reggel az esoben az M0-n ki is tudtam probalni. Lenyugozo!!!
1,5 orat takaritottam elotte a szelvedot, de megerte!Olvasom itt, hogy nem ajanlott ablaktorlozni, ha ilyen van a szelvedon?
Igaz ez? Vagy csak vmi extra ovatossag? Varosban nem lehet teljesen elkerulni az ablaktorlot meg ezzel sem, ahogy eddig tapasztaltam...Masik kerdes:
Hatso ablakra lehet/erdemes felvinni? Az ablakfutes nem befolyasolja a hatekonysagat/tartossagat?
Jo lenne nagyon hatra is, mivel nincs ablaktorlo a sedanon. -
Sza_Sa
senior tag
Új felnit érdemes fusso-val átkenni? Nem is a látható részét mert azt igen, hanem a hátulját és a palástot belül. Mert ott nem annyira baba a felület, nem sima, inkább kicsit szemcsésebb.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
törölt tag
válasz Kakaduku #29511 üzenetére
Utcso azzal ne moss semmit gyalázatos minőség ,gyenge anyag.
Helyette a felette lévő linkel mosd azaz a mikroszálasokkal.
Cuies kft től anno rendeltem sőtétzöld mikroszálasokat amit az audi is használ.Nem rossz de mosás után már nem nagyon adja vissza azt amit szerettem volna.
Ezért találtam egy Koreai céget akik mikroszálasokat gyártanak kiküldtem egy mintát neki a cuies zöld+és kértem a másik fele egy extra puha hosszabb szálú cucc legyen ez a carpros boa törölközöből lett egy db kiküldve.Kettőt összevarták szépen eldolgozták.
Kaptam is 50db-ot én csak ezzel törlöm le a kocsit mosás után ill. polír wax után.
Le nem védettem de....már látom sok emberke ezt árulja az ebayon.
2féle létezik belőlle 400gsm ill. 800gsm érdemes arra is figyelni.Másik ,hogy 1000ft nem tétel szerintem egy ilyen jó cuccért.
-
törölt tag
válasz Kakaduku #29509 üzenetére
Hy...
Nem rossz de nekem annyira nem jött be ugyanis párszor kiesett a kezemből mert a wax megfogta.Ha többször körkörös mozdulatokkal átkencézed vele a fellülelet akkor van amikor már meg tapad és nem tudod egyenletes megszokott mozdulatokkal törölni.Sokszor egyszerüen kiesett a kezemből vagy ha nagyon fogtam akkor meg elszakadt.
Ha le esik akkor megy a kukába...Mikroszálassal nem volt ilyen gondom + jó kerámia felvitelére is.
Szivacs kerámiára probáltam de láttam,hogy a nanolex pld a szivacs fellületét roncsolta azaz kicsit mintha "megmarta" volna.Mikroszálast nem....Lényegébe 600-800ft különbségről beszélünk 10db-os tételnél.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz csongi #29506 üzenetére
Tiszta felüpetre vidd fel, ne a waxra, a festékhez kell kötnie. Polírozásra pedig polír anyag kell, ez nem abrazív. A magyar leírást nem ismerem, azt kövesd ami a gyárilag rajta van
Kakaduku az olcsóktól óvakodj, főleg a "3m"-től.
Speeedfire nagyon is van, a képeken is látod hol, de belső takarításkor is hasznos.
-
Kakaduku
senior tag
válasz szabi325 #29510 üzenetére
Köszönöm, mert most rendeltem egy kisebb packot e-bayről.
- Soft Car Wood Detailing Brush
- Thick Plush Microfiber Cleaning
- Microfibre Car Wash WashingValamint még mindig áll, hogy gyurmából honnan milyet.
-
Kakaduku
senior tag
válasz #00809728 #29508 üzenetére
Szerintetek ez mennyire jó wax felvitelére?
Valamint E-bay-ről gyurmát érdemes rendelni, vagy itthon márkásabb jobb?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
csongi
veterán
válasz Formaster #29505 üzenetére
A magyar nyelvu leirasban javasoljak az aprobb lyukas szivacs hasznalatat. Nekem is az volt az erzesem, hogy jobb lenne. Felkentem azzal amit adtak. .
A vizezest en sem ertem minek kell a leiras szerint. Vagy legalabbis a nedvesites a szivacson.
A tegelyben levo anyagrol is lepereg a viz, szerintem egy cseppet sem vesz fel
Koszi a kiegeszitest, most kentem fel ilyet eloszor. Kell meg tapasztalaltot gyujteni az bitos.
A 12 ora megvolt, legalabbis asztato viz nem erte, csak egy teszt volt egy pohar vizzel. .
Nagyon orulok a javaslatodnak, ez valoban utos cucc. Regi festek polirozasara gondolom nem jo.
De zaro retegkent felviheto viaszos feluletre?
Hetvegen lekenem a mocit is vele.
Csinalok egy probat matt lakkon, mennyire fenyesedik fel.
Lovok egy fotot, elotte utanna.[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz csongi #29504 üzenetére
1-2 dolgot azért halkan hozzátennék A teflon bevonat teljes kötése 12 óra, addig nem érheti víz. Ha a tartóssággal gondod lenne, legközelebb szárazon csináld. A hozzá adott szivaccsal nem látok problémát, mert alig kell az anyaghoz érinteni, ergó azzal sincs veszteség, így is elég egy tégely az örökké valóságig + két év
A kezednek kellemesen meleg motorháztető legalább 40-45 fok, ez már valóban túl sok, de azért 30 fokig simán lehet vele dolgozni.
Ha más szivacsot használsz az anyag nem fog egyenletesen fogyni, így később a tégelyben lesznek kiszáradt részek, mert a levegővel érintkezve beindul a teflon szerkezet kikeményedése. Szóval amit most spórolásnak gondolsz később simán lehet, hogy emiatt dobsz el 1/3 dobozt. Ha a gyári szivaccsak használod, akkor mindog csak a legfelső rétegen érintkezik a levegővel.
-
csongi
veterán
válasz Peti78 #29502 üzenetére
Én vettem a tacskóba régen sűrű szivacsot. A legnagyobb lyuk azon kisebb mint 1mm,
Olyan sűrű a jó szerintem, mint a cipóápolókon van, vagy a memória szivacs sűrűségű.
A szivacsba belerakódott cuccot már nem kell kiszedni, mivel alap állapotba lepergeti a vizet. A vizes szivaccsal könnyebben elkenhető, de nem olyan mint a wax, az vízzel oldható valamennyire. Ez semennyire.
Kicsi szivacs kell, fele is elegendő, mint amit a csomagba adnak. figyelni kell az egyenletes takarásra, ha jó időbe kezdi el áttörölni az ember, akkor a kimaradt részeken is elkenődik. HA megszáradt, akkor már nem.
Meleg kasztnin ne is kínlódjon vele az ember, ha csak nem akar bicepszet növelni
Köztes állapotba jó vele dolgozni. Mikor a felület picit fehérebb, de akkor aztán nyomni kell, mert a második elem vége már száraz.
Egyszerre egy idom. Az 5 perc kipárolgási idő, függ hőmérséklettől, páratartalomtól, illetve mennyi vízzel visszük fel.
Nálam 2-3 perc elegendő volt a tegnapi szeles időbe. A motorháztetőnél ami csak kellemes meleg volt, már a keresztirányú felkenésnél záraz volt a cucc.
Egy peugeott partner, kb 45-50 perc. nem szabad tökölni
Ma egész nap mentem, esőbe. alig maradt rajta kosz, kb 2 liter vízzel tisztára lehet öblíteni.
Alap fekete műanyagon nem hagy nyomot, nincs gond. A lámpabúrákat is lekentem, tökéletesen teszi a dolgát.
Nincs lámpa lekoszolódás. -
csongi
veterán
Koszonom a tippet, lekentm fussoval. Brutalis jo.
Jotanacs, meg a motor altal langyositott motorhaztetore se jo felkenni.
Kb 15-20 fok, max.
Akkor jol dolgozhato.
Max egy kasztni elem, ha kezzel dorzsoljuk fel .
Minel aprobb lyukas a szivacs, annal kevesebbet vesz magaba. A sajatjaval nagy a veszteseg.
Hajra, nagyon jo kis cucc.!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest