Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dyscus

tag

válasz Ear001 #4810 üzenetére

Nem csörtettem sehova. Te lehet nem ismersz, de többen régóta ismernek. Meg persze egyszercsak valaki egy fórumon elkezd írni. Az nem csörtetés. Erről ennyit.
    Kérlek ne írj olyat, ami nem igaz. Nem írtam olyat, hogy más a nyomdokomba sem lép. Miért írsz olyat, ami nem igaz? Jó ez neked? Szerintem Te nem értesz ehhez. A 6000 Forintos Miflex kondenzátor kedves barátom sehol sincs árban egy pl.: Godina, Jupiter, Mundorf árához képest. Tessék körbe nézni, aztán kinyilatkoztatni.
    Igen, tudom, hogy szólnak azok az erősítők. . Ezért ne írigykedj, mert borzalmas kínszenvedés őket hallgatni. :)) A Meishu, vagy a javított Conquest nem az AN alja, hanem a 3. szint az AN kategória felosztásában. De barátom javítottam már AN DAC4 Silver-t is. Meg is hallgattam, kb egy hétig abban a szobában, amit fentebb láttál. Gondolod nem ismerem a hangjukat? Ugyan már barátom. Egyáltalán miért vitatkozol? Én azt írtam neked, azt hallgatsz amit akarsz. Én meg nem építhetek azt, amit akarok, meg tudok? Miért kedves barátom?

Új hozzászólás Aktív témák