- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kukulec #3976 üzenetére
Sokan szeretik a vinyl ripet, sokan nem. Én rühellem. Tehát én azt javaslom, hogy mivel nyilván mindegyik szóbanforgó hanglemez megjelent CD-n is, inkább CD-ripként szerezd be őket digitális formában. Értsd, én ugyan amit lehet analógról hallgatok, de ha analóg hangfelvétel digitalizálásáról van szó, azt végezze el a stúdió minőségesen a mesterszalagról, ne a felhasználó a vinyl hanglemezről, mert a hanglemezről már minőséges digitalizálást nem lehetséges elvégezni, mindenképpen "borzalmas" lesz a hangminőség - sokan nagyon jónak tartják a vinyl rip lehetséges hangminőségét, de nincs igazuk.
Másrészt, nem tudom, mekkora mennyiségű az a hanglemez, de ha nem sok, annyi pénzből, amennyit egy értelmezhető minőségű analóg lejátszóra és digitalizálóra költesz, talán meg tudnád venni a CD-változatukat "eredetiben".
Szóval, én ellene vagyok a vinyl ripnek, ha analóg stúdiómunka digitális változatára van szükségem, a stúdió által a mesterszalagról elvégzett digitalizálást használom - tehát például CD-ről ripelek, ha ripelek. Hangminőség miatt. Ezt javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs