- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
csatahajós #1 üzenetére
Ahogy már többen írták a micro atx alaplap bele megy normál házba.
Viszont legközelebb kereső, volt már ilyen topik:
Gyors kérdés: microatx-es lap belemegy at-s házba?
Bővebben: link
Microatx formátum belemegy normál atx házba is?
Bővebben: link -
shift+ő
senior tag
A microAtx lényeg, hogy csak max 3 PCI hely van az 5 helyett, így 2 egységgel rövidebbek, de a csavarhelyek és minden más ugyan úgy megfelel az ATX szabványnak. Nyugodtan beletehetd ATX házba, ha mégsem jó, akkor az a ház hibája.
-
gabe_
őstag
Hali
Engem is érdekel a dolog, mert microATX-es lapot szeretnék venni, amit egyenlőre atx házban kell elhelyeznem, addig amíg meg nem csinálom az egyedi házat hozzá. (Szeretném a normális magasságú vidkarimat beletenni, meg hogy valami rendes hűtő is elférjen a házban... amik ugye a gyári microatx-es nem teljesülhetnek...) -
camino
tag
válasz
csatahajós #1 üzenetére
Nyugodtan megveheted, a csavarok ugyanott lesznek... Nekem is így van itthon az egyik gépben. Persze viccesen néz ki a házban az a kis alaplap
-
csatahajós
senior tag
Mitől függ, hogy egy microATX-es lap belemegy-e a normál ATX-es házba? Hogyan tudom eldönteni?
Magyarul merjek-e egy noname ATX házhoz microATX lapot venni?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest