Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD FX
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu_17
aktív tag
Kipróbáltam a Catalyst 3.9 + 8500-s combót és jelenthetem műxik!
A gpu:250 mem:200 -ról az ATITool szerint gpu:270 mem:220 eddig bírja hibázás nélkül!
Ha bele gondolok hogy a 3Dmark gpu:285 mem250-n is futott és nem hibázott hm..
érdekes....
Ma jártam Grazban és a Sapphire 9800 Pro 85ezer Ft-nak megfelelő €-ért lehet kapni, valamint XpertVision 9800SE 256 bites 50ezer jó kis magyar valutának felelt meg! Kérdés ezek olcsóak mostanság? -
EndreMan
csendes tag
Üdvözletem minden Ati tulajnak!
Csak 1 hete van Ati kártyám (9800pro Gcube extreme edition)
és én is ati toolt használok.
Az lenne a kérdésem hogy az ati tool beállitásai reboot után betöltődnek?
Mert mintha nem futna,taskban sincs ott stb.
Eddig is használtam már més tweakeket és azok mindig reboot után betöltődtek és futottak lennt,de az atitool nem.
Minden reboot után elkell inditanom hogy a kártyám órajele a húzott értékekre ugorjon?
Köszönöm előre is a választ.
[Szerkesztve] -
djtörök
senior tag
tovább nem nyúzom, mert bár van rajta 2800rpm titan hűtő de azért fene tudja

-
djtörök
senior tag
de igen, amint láthatod, csak ne járj ugy mint én

-
J.J. András
őstag
ez az ATItool jobb mint a Rage3Dtweak ? vagy ez az ATItool nem is tweaker progi ?
-
djtörök
senior tag
sziasztok.
énis kipróbáltam a progit egy radeon 9600np karival
az alap(324/404) órajeleket poénból
444/568-ra nyomtam

-
Flashy
veterán
100 fölötti fps-t ír ki, de átlag másodpercenként 1-2x akad egyet, akkor látszik legjobban ha a kocka egyik sarkát követem. régebbi verziót nem ismerem, még csak 1 hete vagyok Ati tulaj
de az is lehet hogy ez az akadás csak azért van mert a monitorom 85Hz-en van és pont így jön ki vagy ilyesmi. -
csucsu_17
aktív tag
Hellosztok
Nem olvasom végig a topicot lehet volt már ilyen kérdés:
Az ATITool fut e 3.9-s Catalystal ? Illetve Radeon 8500-s vid karin?
üdv -
westlake
félisten

-
moonman
titán
2x 8x / 4x 16x -ot ajánl fel ''magas'' és ''optimális'' minőség néven. Ezek szerint az af zabál kevesebbet.
-
moonman
titán
4.6-os catalyst, most szedtem le fél órája. Ha visszaveszek kicsit, egyből jó minden. És visszajött a gyorsbillentyű funkció is
(előzővel nem tudtam fényerőt-kontrasztot váltani bill-vel) Nem húzok semmit. Asszem egy közepes beállítást választok. (azt ki lehet deríteni egy programról, hogy az ''alkalmazás szerint'' nála milyen értékeket jelent?) -
-
westlake
félisten
nah, ugy nez ki, ha nem hutitek megfeleloen a kartyat, akkor veglegesen hibas lesz a kartya...
-
moonman
titán
Lehet, hogy láma leszek, nem értek hozzá. Ahhoz, hogy az AA és AF módokat állítsam, mindenképpen kell az atitool? Amikor uninstallom a beállítások maradnak vagy visszaállnak defaultba? Atitoolnak futnia kell, miután állítottam az AA-n, AF-en? Szeretnék egy játék alatt max beállításokat használni (AA 6x, AF 16x trilinear), ez számít valamit a sebességben? Hirtelen ennyi
Kösz -
quino
tag
ujjujujj

megprobaltam a ram maxot, es 314nlel elkezdett hibazni. abort, load defaults, de reboot utan is ugyanolyan, ezt is ugy irom, h alig latok vmit
help pls!
-
A 9700 magja van benne. Az megy 325-ön. Elvileg bírnia kell 10% tuningot. Ez 325+32= 355 Na Te most itt vagy kb. Örülhecc!
A ramokkal uaez a helyzet, gondolom 300 lehet a gyári max-uk, erre ment rá a 10% tuning. A kártya van alulhajtva eredetileg, Te meg csak megteszed ami Tőle telik
-
Bozz75
csendes tag
A ramokra+bordákat raktam már régen most itt vagyok:
Core:276,75--360
Mem:270,00--330
Még megy...Asszem ez 1 új kariba fog kerülni...De most má végigcsinálom. -
Bozz75
csendes tag
Héjj,srácok kezdek félni nekem 1 9500-öm van,de 276-rol felnyomta 353-ra a magot és még mindig megy jó ez így?SOS.
-
Na erről nem hallottam, bár gyanús volt az aláírásban az a 4.1 Ghz lehet megártott???
Nekem király az IC7 sox leírom mert büszke vagyok ''RÁ'' 300FSB... speedfan meg megszelídítette az NB hűtőt, apropó le is cserélném, de most jönnek az új ramok, az NB47J bírja a 250-290FSB-t? ''jólszellőző házban''? MEgoldható mondjuk, h ha nem akkor rárakok egy Rack-ből kivett miniventit? V vmi más megoldás? Vagy elég neki amit küld mellette az OP1 a VGA-ról, meg a 7000A-Alcu? -
rudi
nagyúr
Most töltögetem lefelé a cuccot, de állandóan megszakad, majd meglássuk mit kezd a 8500al.
Így látatlanba csak annyit tudok mondani hogy egy automata bajosan szúr ki RAMhibákat és nálam például ha jör egy RAM hiba akkor hiába veszem vissza a frekiket akár alapra is akkor is maradnak hibák. Jó munkásember kézzel lövi be a cuccot
Mindenesetre jó ajénlólevél hogy ocfaq-n van fenn és a ''létiszt apdét'' mai dátummal van, ergo dolgoznak rajta gőzerővel. -
CharlieDrop
veterán
Tapasztalat: 9000-eshez nem tól jó

-
CharlieDrop
veterán
-
F-ECT$
titán
Gyári hűtővel (Club3D), de ezeket az értékeket csak teszteléshez használom, mert a játékok még nem nagyon szaggatnak. Ha lesz időm, akkor megnézem, hogy mit bír max terhelésnél. (Szvsz nem éri meg 5-10-15e forintot költeni extra hűtőre, mert úgy két-három év múlva ha eladom ezt a kártyát, és hozzáteszem azt a pénzt amit most a hűtésre költenék, akkor már egy sokkal jobb kártyát tudok venni. Pl: Gondolj arra, hogy 2.5 éve jött be a GeF3 120 körüli áron. Most el tudod adni 5-10 körül+10 -> használt GeF 4 4200, és akárhogy húzod a 3-at, a 4 úgyis leveri...)
-
Nekem a RAM-nál a maximálisnak 198-at határozott meg, pedig a játékokban és 3D Studio-ban nincs észlelhető bug még 208-on sem.
-
F-ECT$
titán
Marad a jó kis emelem 2-3 MHZ-enként és játszok/tesztelek és ha bírja, akkor megy feljebb... A R9800PRO-mal azt játszottam, hogy mindig 5MHZ-et emeltem és néztem a 3DMark03-at. Vagy fagyott (GPU) vagy szemetelt (MEM). Így sikerült 380/675@450/780. Azt nem tudom, hogy ha kísérletezés közben elég vmi, akkor azt gariba vissza lehet vinni? (És vissza is cserélik?) Szóval azt kérdezem, hogy bizonyítható-e, hogy húztam, és amiatt ment tönkre?
-
divot
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Kezd olyan lenni, mint a nvidia driver automata észlelése.

-
CharlieDrop
veterán
Hmm, érdekes 250 az alapfrekim, felment 300ig ott elkezdett hibázni, aztán elkezdte lefelé hozni az órajelet, de már 250 alá ment és még hibázott...
Hmm... -
Szvsz mivel azért a felsőkategóriás kártyákban nem a mem a ''szűk keresztmetszet'' (tuningeredménynél többet hiz ha a GPU-t hajtod), és nem is a MEM-ek termelik a nagyobb hőt, ezért sztem fontosabb h a GPU fussa ki magát. Szóval először GPU max keresése. Utána MEM max a GPU max mellett, majd mem ''maxon'' hagyva újból a GPU, másodjára is h nehogy még a mem-ek + hője miatt esetleg kevesebbet tudjon... Én így fogom csinálni, ittvan mellettem az asztalon a 8db coolermaster réz kis borda, jövő7en megjon a zalman HP meg a venti és rákerül midnen akkor jöhet a teszt...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Meddig tart ez a max keresés? Hogy érdemes csinálni? (Először GPU (MEM alapon), aztán a GPU-t a maxon hagyva a MEM, vagy a MEM-et is úgy, hogy a GPU alapon van?)
-
divot
veterán
Ez tényleg senkit sem érdekel?

-
divot
veterán
Tényleg jónak tűnik (egyébként kijött a .16-os verzió Bővebben: link ). A kérdés az, hogy nVidia kártyákhoz nincs valami hasonló? Mert a driverben található automatikus észlelés úgy szór, mint a veszedelem.

-
Phobos
aktív tag
Szerintem egész jó....
What's New
when ''scanning for artifacts'' the rendering will continue even if the application is minimized/hidden
more bugfixes to application detection code
fixed buggy hotkeys
fixed ugly null pointer bug in profiles when using hotkeys. Thx AmpCoder
added some sanity check code to ''find Max''
fixed some possible bugs with the service install
fixed crash when you closed the 3d window while running find Max
added message when the .sys driver couldn't be found - this happens when you start the .exe directly from the zip file.
background is no longer white on cards that dont support pixel shader 2.0.
closing the 3d window while scanning for artifacts properly sets button title
added proper message when the program can't install/run the device driver because the file was not found.
Fixed ''scan'' button being disabled when it's not supposed to be disabled.
http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=16061
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Amazon
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arc Raiders
- Nagyrobogósok baráti topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo IV
- Google Pixel 10a – évismétlés