Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Gyári hűtővel (Club3D), de ezeket az értékeket csak teszteléshez használom, mert a játékok még nem nagyon szaggatnak. Ha lesz időm, akkor megnézem, hogy mit bír max terhelésnél. (Szvsz nem éri meg 5-10-15e forintot költeni extra hűtőre, mert úgy két-három év múlva ha eladom ezt a kártyát, és hozzáteszem azt a pénzt amit most a hűtésre költenék, akkor már egy sokkal jobb kártyát tudok venni. Pl: Gondolj arra, hogy 2.5 éve jött be a GeF3 120 körüli áron. Most el tudod adni 5-10 körül+10 -> használt GeF 4 4200, és akárhogy húzod a 3-at, a 4 úgyis leveri...)
-
F-ECT$
titán
Marad a jó kis emelem 2-3 MHZ-enként és játszok/tesztelek és ha bírja, akkor megy feljebb... A R9800PRO-mal azt játszottam, hogy mindig 5MHZ-et emeltem és néztem a 3DMark03-at. Vagy fagyott (GPU) vagy szemetelt (MEM). Így sikerült 380/675@450/780. Azt nem tudom, hogy ha kísérletezés közben elég vmi, akkor azt gariba vissza lehet vinni? (És vissza is cserélik?) Szóval azt kérdezem, hogy bizonyítható-e, hogy húztam, és amiatt ment tönkre?
-
F-ECT$
titán
Meddig tart ez a max keresés? Hogy érdemes csinálni? (Először GPU (MEM alapon), aztán a GPU-t a maxon hagyva a MEM, vagy a MEM-et is úgy, hogy a GPU alapon van?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)