Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szvsz mivel azért a felsőkategóriás kártyákban nem a mem a ''szűk keresztmetszet'' (tuningeredménynél többet hiz ha a GPU-t hajtod), és nem is a MEM-ek termelik a nagyobb hőt, ezért sztem fontosabb h a GPU fussa ki magát. Szóval először GPU max keresése. Utána MEM max a GPU max mellett, majd mem ''maxon'' hagyva újból a GPU, másodjára is h nehogy még a mem-ek + hője miatt esetleg kevesebbet tudjon... Én így fogom csinálni, ittvan mellettem az asztalon a 8db coolermaster réz kis borda, jövő7en megjon a zalman HP meg a venti és rákerül midnen akkor jöhet a teszt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest