- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 9700 magja van benne. Az megy 325-ön. Elvileg bírnia kell 10% tuningot. Ez 325+32= 355 Na Te most itt vagy kb. Örülhecc!
A ramokkal uaez a helyzet, gondolom 300 lehet a gyári max-uk, erre ment rá a 10% tuning. A kártya van alulhajtva eredetileg, Te meg csak megteszed ami Tőle telik
-
Na erről nem hallottam, bár gyanús volt az aláírásban az a 4.1 Ghz lehet megártott???
Nekem király az IC7 sox leírom mert büszke vagyok ''RÁ'' 300FSB... speedfan meg megszelídítette az NB hűtőt, apropó le is cserélném, de most jönnek az új ramok, az NB47J bírja a 250-290FSB-t? ''jólszellőző házban''? MEgoldható mondjuk, h ha nem akkor rárakok egy Rack-ből kivett miniventit? V vmi más megoldás? Vagy elég neki amit küld mellette az OP1 a VGA-ról, meg a 7000A-Alcu? -
Szvsz mivel azért a felsőkategóriás kártyákban nem a mem a ''szűk keresztmetszet'' (tuningeredménynél többet hiz ha a GPU-t hajtod), és nem is a MEM-ek termelik a nagyobb hőt, ezért sztem fontosabb h a GPU fussa ki magát. Szóval először GPU max keresése. Utána MEM max a GPU max mellett, majd mem ''maxon'' hagyva újból a GPU, másodjára is h nehogy még a mem-ek + hője miatt esetleg kevesebbet tudjon... Én így fogom csinálni, ittvan mellettem az asztalon a 8db coolermaster réz kis borda, jövő7en megjon a zalman HP meg a venti és rákerül midnen akkor jöhet a teszt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A túlmérés zavar?