- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
FefeeX #13811 üzenetére
Szia Bácsi!!!Tökéletes ha délután 6-7 óra felé értek is le, igazából a buli java akkor kezdődik, én délután csk főzőcskézek, meg pakolászok. Ki tudunk menni értetek az állomásra, ebből nem lehet gond!!!
Ha vonattal jöttök egy átszállás az benne van, hatvanban kell átszállni, de általában azonnal van csatlakozás Berény felé, max. 10-15percet kell várni.
Hozni nem kell semmit, esetleg kabát, +nadrág legyen mindenkinél, mert nagyon hideg lesz. éjjel várhatólag. Ha eső van nem gond, fedél lesz a fejünk felett.
Alvást nem terveztem, itt nincsenek is ágyak, reggelig csinálunk valami tábortüzet, aztán aki álmos az odaülhet melegedni. Most ha jobban belegondolok, szalonnát nem kell hozni, veszek én, és akkor csinálhatunk reggel kis kenyeret is.
És terveztem egy pici horgászatot is szombat hajnalban, illetve péntek délután. Másnaposan jó móka lesz, rendbe teszi az immunrendszerünket.
Kajáról is gondoskodok, a PH!-s különítmények reggelit is viszek, úgyhogy ilyenekkel ne foglalkozzatok!!!
A dolgotok csupán annyi lesz, hogy jól érezzétek magatokat, de ez garantálni tudom.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet fejlesztés országosan!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest