- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz
FefeeX #13847 üzenetére
háááát annyi volt a szitu...
reggel van, kelés, minden oké 06:30-kor kelek
ezaz nyugisan össze tudok készülni
jojo összekészülök megyek le szendvicset csinálni...
látom nincs felvágott na mondom akkor nincs mit tenni jöhet a reggeli készítés;
sajtos omlettre esett a választás, addigra bátyám is felkelt.
megkérdeztem h kér e mert szivesen csinálok?!
kért.
jo kezdek kifutni az időből de ennyi még belefér....
lejön bátyám benéz a hűtőbe észreveszi h nincs felvágott és elkezd hisztizni h ő mit fog enni este 8-ig mert ő addig nem jön haza
(hát hétfőn szerdán,pénteken én is így csinál szal...csak meg tudja oldani)
mondom neki:
-ne hisztizz már itt a kaja most csináltam ezt edd meg.erre képes felmenni a 2.ra anyámékat felkelteni h miért nincs felvágott, mit fog ő enni?
lejön anyámmal kérdezem tőle:
-most miért hisztizel? itt van a kaja amit csináltam.hát h ez neki nem elég meg mit tudom én, nem hogy megköszönné vagy valami mondom:
-akkor oké ezt akkor most nem fogod megenni.- és elvettem előle és leraktam anyum elé-
-jóétvágyat
erre megszólal h mit képzelek én magamról h elveszem előle a kaját....
mondom neki te hisztizel mondja
-akkor most én leszek a paraszt, vedd le a polómat
(ő polója volt rajtam)
na mondom oké leveszem odadobom neki "tessék, bazdmeg" címszóval
itt kezdett éleződni a hangualt anyám már vette észre és felállt bátyám odajön h én mit képzelek magamról és meglök meg ad egy ien laza pofont a fejemre mondom:
-hallod nagyon gyorsan álljál le
erre ő
-most te kemény vagy mert 2 hete eljársz kempozni?
monodm én
-te ki a faszom vagy h hisztizel, meg se köszönöd a kaját bazdmeg és még neked áll feljebb az igen....kell egy arcos?
erre ő tartja a fejét és mondja:
-ide lesz
(anyám közbe üvölt h fejezzük be próbálom magam elől eltolni h neki ne legyen baja)
és bátyámnak ment az öklös az arcára....
velem többet nem fog baszakodni megelégeltem azt h uralkodik felettem egy kis hisztis picsa.......és utánna elkezdett üvöltözni h nagyon kemény vagyok nagyon...így kérjek tőle többet segítséget.....fiú legjobb barátom többet segített 1 hónap alatt mint bátyám bazdmeg ez a durva.....de mostmár tudja h nem vagyok rest megütni és leszarom h a testvérem.....multkor vissazfogtam magam én jártam rosszabbul most ő szívta meg
azért ksözi h így meghallgatok
-
Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest