Keresés

Aktív témák

• nixx-21

őstag

válasz FefeeX #13847 üzenetére

háááát annyi volt a szitu...

reggel van, kelés, minden oké 06:30-kor kelek
    ezaz nyugisan össze tudok készülni :U
    jojo összekészülök megyek le szendvicset csinálni...
    látom nincs felvágott na mondom akkor nincs mit tenni jöhet a reggeli készítés;
    sajtos omlettre esett a választás, addigra bátyám is felkelt.
    megkérdeztem h kér e mert szivesen csinálok?!
    kért.
    jo kezdek kifutni az időből de ennyi még belefér....
    lejön bátyám benéz a hűtőbe észreveszi h nincs felvágott és elkezd hisztizni h ő mit fog enni este 8-ig mert ő addig nem jön haza
    (hát hétfőn szerdán,pénteken én is így csinál szal...csak meg tudja oldani)
    mondom neki:
    -ne hisztizz már itt a kaja most csináltam ezt edd meg.

erre képes felmenni a 2.ra anyámékat felkelteni h miért nincs felvágott, mit fog ő enni?
    lejön anyámmal kérdezem tőle:
    -most miért hisztizel? itt van a kaja amit csináltam.

hát h ez neki nem elég meg mit tudom én, nem hogy megköszönné vagy valami mondom:
    -akkor oké ezt akkor most nem fogod megenni.- és elvettem előle és leraktam anyum elé-
    -jóétvágyat
    erre megszólal h mit képzelek én magamról h elveszem előle a kaját....
    mondom neki te hisztizel mondja
    -akkor most én leszek a paraszt, vedd le a polómat
    (ő polója volt rajtam)
    na mondom oké leveszem odadobom neki "tessék, bazdmeg" címszóval
    itt kezdett éleződni a hangualt anyám már vette észre és felállt bátyám odajön h én mit képzelek magamról és meglök meg ad egy ien laza pofont a fejemre mondom:
    -hallod nagyon gyorsan álljál le
    erre ő
    -most te kemény vagy mert 2 hete eljársz kempozni?
    monodm én
    -te ki a faszom vagy h hisztizel, meg se köszönöd a kaját bazdmeg és még neked áll feljebb az igen....kell egy arcos?
    erre ő tartja a fejét és mondja:
    -ide lesz
    (anyám közbe üvölt h fejezzük be próbálom magam elől eltolni h neki ne legyen baja)
    és bátyámnak ment az öklös az arcára....
    velem többet nem fog baszakodni megelégeltem azt h uralkodik felettem egy kis hisztis picsa.......és utánna elkezdett üvöltözni h nagyon kemény vagyok nagyon...így kérjek tőle többet segítséget.....fiú legjobb barátom többet segített 1 hónap alatt mint bátyám bazdmeg ez a durva.....

de mostmár tudja h nem vagyok rest megütni és leszarom h a testvérem.....multkor vissazfogtam magam én jártam rosszabbul most ő szívta meg :C

azért ksözi h így meghallgatok :R :R

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia

• westcoastog

veterán

válasz FefeeX #13847 üzenetére

sajnos van egy jelentkező :U
    a mai termés pedig 1 ős pentium 2es gép, már darabjaira bontottam, ösze már nem tudnám rakni, a p2 meg már ott figyel a tv tetején :C
    ja és csak egy 4mb-s trident vga volt benne , szal fefeex még mindig nem küldöm a vudut :D

[ Szerkesztve ]

Aktív témák