Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
nixx-21 #13852 üzenetére
"nem véletlen vagyok lelkileg gyenge"
nem számonkértelek, inkább befolyásolni próbállak, ami történt, megtörtént, a cél, hogy a jövőben másképp legyen..."combrugás lett volna"
ez egyébként már humánusabb megoldás"leszarni nem tudom mert nagyon zavart h felbazssa az egész házat"
akkor is hagynod kell, elvégre nem tudsz vele mit kezdeni, az meg hogy idegesít max az idegeid teszi tönkre, meg napokat von le az élettartamodból... Szóval, ami ellen nem tudsz tenni, arról jobb, ha tudomást se veszel, ha valakinek baja lesz vele akkor az úgyis leoltja...westcoastog: keresem, egyelőre durva, hogy nincs más, csak átszállós, vonat pl 3szor átszállós, a busz meg 1szer, BP-n...
Gyakorlatilag, ha eljönnél BPre a 13:00 16:02 Budapest-Keleti pu. 1 3:02 89 km vonattal, akkor jöhetnél velünk tovább (ez ugye szintén 3 átszállás, meg 3+1,5 óra utazás... Mint nekem Zalaegerszeg vonattal, bár az "csak" 4 óra, ha nem késik...)
Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest