Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #40990 üzenetére
Azért írtam, hogy a sz@r MSI support miatt...
-
audi100td
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #40981 üzenetére
A kártya létezik: [link]
MSI support terén köztudottan elég gyenge...
-
audi100td
nagyúr
válasz
birozoli7800 #40933 üzenetére
Szia,
én is MSI-t vettem, 512-es OC-t, szerintem nagyon korrekt vga ennyiért, tuningra se lehet panaszom 820/1000 MHz-en stabil. De 256MB-ost nem vennék, amúgy nekem fut szépen a GTA4 is, pedig a procim is elég gyenge hozzá, viszont E2200 2,6GHz-re húzva kevés lesz oda.
-
audi100td
nagyúr
"Az a cicergó hang amit mondasz nem vészes dolog, a mai vga-k nál mondhatni megszokott jelenség"
Érdekes most nem hallani, a procit belőttem a tesztelésig 1Ghz-re 0,95V mellett, ilyenkor kikapcsol a cpu venti, míg nem éri el a 40 fokot és nem hallatszott az a hang.
820/1000 MHz-en stabilnak tűnik, a hűtés is teljesen korrekt, nem is hallani, csak akkor pörög fel ha furmark "kínozza", 67 fok alatt kussba van. Úgy látszik akkor megérte a 17,5k-t.
Majd feldobom még a COD4-et és meglátom milyen. -
audi100td
nagyúr
válasz
audi100td #40889 üzenetére
Úgy tűnik nem a vga-nak a hangja volt, hanem a proci hűtőé.
820MHz-en úgy tűnik stabil a gpu, 850-en hibázott, az elektronika (pwm) mennyire bírja a tuningot, nem kell hűteni a feteket?
Furmarok-ot meddig kell futtatni, milyen beállítások mellett, hogy stabilnak bizonyuljon a vga? Illetve ha hibát talál, hogy jelzi?
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
tegnap vettem egy dual slotos MSI 3850 OC 512MB vga-t és szeretném tuningolni.
Felhúztam riva tunerrel a gpu-t folyamatos tesztelgetés közben (ATi tool) 800MHz-ig, úgy tűnik stabil, viszont a vga-ból valami halk vinyó seekelésre emlékeztető hang hallatszik, miközben megy az Artifact teszt, ezt alapórajeleken is nagyon halkan hallani, de tuning mellett felerősödik ez a zaj. Ami feltűnt, hogy a karin, ilyen "régimódi" tekercsek vannak: [link] ez milyen hatással lehet a tuningra? Visszavettem az órajeleket alapra, mert zavar ez a hang, nehogy valami baja legyen, nem tudjátok mi lehet?
-
audi100td
nagyúr
Úgy néz ki, hogy csak egy sima HD3870-re futja.
A DDR3-as vátozatnak mekkora a hátránya DDR4-el szemben, mindenképp DDR4-eset érdemes venni?
-
audi100td
nagyúr
Akkor köszönöm mindenkinek a segítséget, dual slotos 4850 lesz.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mert_csokis #36033 üzenetére
Kösz az infót, akkor ez lesz.
Igen, van rajt 6-os és 8-as pci-e csati.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
HD3870 X2-őt szeretnék venni, ugye nagyobb a teljesítménye mint egy HD4850-nek?
A Corsair VX 450W tápom elbírná?
Egyébként mennyire hangos ez az X2?
-
audi100td
nagyúr
válasz
katt777 #34401 üzenetére
Köszi, közben találtam választ a HD 4850 topikjában, E5200 lesz húzva.
A mostani Giga P35-DS3 lapommal beérem, most nem fogok azért P45-re váltani, mert újabb és szerintem nem olyan nagy előre lépés P35-el szemben, legalábbis amire én használom tuti nem, 400-as FSB-t visz simán és nekem még annyi se kell.
Egyébként miért nem volt értelme a kérdésnek, ekkora hülyeséget kérdeztem volna
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
VGA vásárlás elött állok, HD 3870 és HD 3850 között vacilálok.
A 3850-et fel lehet húzni a nagyobbik tesó órajeleire?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest