Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz Larry303 #21909 üzenetére
A maximalizmus az, ami a nevében van. Szélsőség. Ha nem vagy az, maximalista sem vagy. És igen, próbálkozzon az ember, de ha sokáig nem jön össze, akkor hagyja a fenébe, próbálkozzon mással. Semmi sem klappol elsőre még a legnagyobb zseninek sem, a maximalista viszont addig csinálja újra és újra, amíg tökéletes nem lesz. Aki nem az, az meg megelégszik a szeméttel. És ha senki nem fogadná el a szemetet (a virslitől a ruhákon és a PC-ken át az autókig), a szemétkészítők álla kopna fel, míg csak tökéletes termékek maradnának a piacon. Na, ennek elkerülésére találták fel a marketinget (ezen belül meg a gyors avultatást).
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
addikt
válasz Larry303 #6378 üzenetére
Hát ugye először driverszinten lett csak elb***va a ForceWare megjelenésével, ha bekapcsolod a teljes képernyős videót, szarik a méretarányra, a 16:9-es filmet is széthúzza 4:3-ra, így vagy a tévé irányítóját kellett nyomkodni ez ügyben, vagy DualView módban áthúzni a lejátszót a tévére és ott teljes képernyőre rakni. De akkor még volt overscan. Most már az sincs, a 8-as szériából teljesen kiölték az analóg overscant. Tehát a kép nem tud túlnyúlni a tévé képernyőjén, ezáltal kicsit nagyobbítva a látványt, hanem egy 1-2 centis fekete keret marad, én 51 centis tévén rohadtul nem tudom élvezni, hogy még kisebb a kép. DVI csatira van egy patch, amivel megy az overscan, de hát ugye MO-n nem igazán minden háztartásban van TFT vagy plazma tv.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
leviske
veterán
válasz Larry303 #1919 üzenetére
Nem a teljesítménnyel van gond ezen az áron igazából, hanem, hogy a legtöbb ATi-s többet várt volna tőle.
Amugy meg nehogymár bemagyarázza nekem valaki, hogy lazán athatnák a XT árán, mert lehidalok. Az XT is azért volt 90, mert jóval nagyobb gyártástechnologián készült.... (szvsz)Interceptor: Őszintén szólva, most nem tudom mire célzol... Amugy Abu-t kérdezd, ő jobban ért hozzá.... (1000szer jobban)
-
Foxmulder89
senior tag
válasz Larry303 #636 üzenetére
Én még mindig a 219-299 dolláros árat tudom, az alja a 3850, a teteje meg értelemszerűen a 3870.
Bár szerintem ennél talán olcsóbb lesz picivel, úgyhogy (ha ez bejön )fellehet szorozni ~200-al, nemkell euroval.nV karija is elég jólessz és áron alul adja szal itt is lehet még valami ATi frontonmod: hivatalosan a GT melyiknek lesz az ellenfele?
[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...