Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
válasz steveistvan #38747 üzenetére
szerintem az már beteges már bocs , viszont aki tud játszani annak 150-el is elég mennie nem kell 600... mert ugyis elbukod a net miatt.
-
MaTTeS
senior tag
válasz steveistvan #38737 üzenetére
oupsz orsszat linkeltem be, 512mb-s gddr3 as van
teljesitmeny nekem böven eleg "kis gpu", nekem arra jó amire kell nem 1920*1080-ba játszok, 2-3hónap után nem fogom lecserélni[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
sziasztok
az lenne a problémám hogy van egy Gainward HD 3850 karim 4hónapos
és előző héten elkezdett zörögni a ventije (értsd: ha megnyomom a közepét hogy lelassuljon a venti akkor teljesen elhalkul, de ha simán megy akkor viszont zörög.
Valami 5let a megszüntetésére?[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
válasz butcher eu #34972 üzenetére
gondolom Vistád van, nekemis ez volt a gondom.
Szépen megvártam amig kiadták az 1.1-es patchet, felraktam és müködik az ffb -
-
MaTTeS
senior tag
válasz sentinel #34888 üzenetére
nemtudom, én azért mongyuk megnéznék egy crysist vagy mit tudom én
Mongyuk nálam is elég érdekesek ezek a dolgok hogy 1.5 napig megy normálisan aztán megadja magát... Most ujra felrakom a vistát már beépitett sp1-el, ha így se lesz jó akkor gar.
Jah egyébként az alaplapon f8-as bios van, a videókártyán meg 2 hónapos a bios, legalábbis az everest szerint... no mind1 nemértem -
MaTTeS
senior tag
gpu órajel gond lesz... nem kapcsol vissza az eredeti 670mhz-re... Próbáltam Crysisba és kb 1perc után ugrott fel 668mhz-re, de ugyis ugyanolyan lassu maradt, aztán rfactor ott meg hol felugrik, hol leesik menet közben
-
MaTTeS
senior tag
Segítségeteket kérném, ilyennel még sose találkoztam
Amikor megvettem a videókártyát akkor a kárty hozott 4800 pontot 3dmark06-ba és a játékokba is alig 2-3fpsel emelkedett a sebesség az x1950pro hoz képest. Újraraktam a vistát és hozott 8900-9000pontot, (ez volt tegnap és ma délelött, magyarul 2 napos az op rendszer) és megint visszaesett a sebesség 3dmark is ugyanugy ilyen 4400-5000pontokat csinál, és minden visszalassult. Felraktam már a kapott cd-n lévő drivert is és nem értem mi lehet a baja... (jah egyébként Vista 32bit) -
MaTTeS
senior tag
nah probléma megoldva újraraktam a vistát
3dmark 06 8900pont -
MaTTeS
senior tag
sztem itt más gond lesz, másnak alap e2140-el csinál 6000körüli pontokat...
-
MaTTeS
senior tag
újratoltam a drivert és a cpu-t 2.5ghz-re pakoltam.
Sztem vmi más gubanc lehet itt... én az op rendszerre gyanakszok :S, mert ígyis csak 4879-es a pontszám -
MaTTeS
senior tag
Hmmm, ez furi
bennvan a gépbe a Gainward hd3850 512mb, azt vettem észre hogy kb minden játékot ugynúgy visz mint a régi x1950pro max 3-4 fps eltéréssel... lefuttattam egy 3dmark 06-ot és a pontszám 1280*1024-be élsimitás nélkül 4631 lett... ez elég siralmas
No a gép egy giga p31ds3l lap, intel e2140 proci 2.4Ghz-re rángatva, 2giga ramocska...
én arra tippelek hogy Vista és megadta magát az op rendszer elég durván 2hét utánmod: megprobálok felrakni egy másik drivert mert ennek a telepitése közben hibát írt ki... de feltelepült így sztem lehet hogy az lesz a ludas
[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
nah, nagy hála Banditnak, sikerült lefoglalni egy Gainward HD 3850 512mb videókártyát, holnap mehetek is érte
-
MaTTeS
senior tag
ez nem igaz, mindenhol elfogyott a sapphirek hd 3850 512mb :S se bandit se az ipon se az ls computer nem tud szerezni :S nemtudom micsináljak :S
-
MaTTeS
senior tag
Énmeg megrendeltem a hd3850-emet szerda körül érte is megyek
-
MaTTeS
senior tag
válasz laca000 #34492 üzenetére
Gratulálok és kívánok neked egy jó kis 3ledes hibát...
nemkell ideírni menny és irogass a konzol topicba...
azt hogy mi hajtja ki és mi nem jo lenne befejezni mert lassan az elmult 400hsz erről szól és át kell nevezni a topicot "Vajon mi hajtja ki a HD 3000-res szériát"-ra -
MaTTeS
senior tag
Nem kell sokat gondolkozni...
Akinek van sok pénze az vegyen új procit
Akinek kevesebb az tuningoljon és költse az új proci árának a töredékét villanyszámlára
Akinek meg jó úgy ahogy van annak jó lesz úgy -
MaTTeS
senior tag
mit gondoltok mennyivel fogyaszthat többet egy HD3850 512mb-s kari egy X1950pro 256mb-s karinál? (mind2 őre ugyanolyan tápcsatit kell kapcsolni..., gondolom a 3850 idle helyzetbe kevesebbet zabál) de terhelés alatt mennyivel ehet többet? 10-20w?
jah és a stock gyári cooler mellett lehet e aludni ? -
MaTTeS
senior tag
válasz FragMaster #1504 üzenetére
végre nem kell 170ezret kifizetni egy jó teljesítményü kártyáért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó EVGA Geforce GTX 1660 SC Ultra Gaming 6Gb videokártya
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING + Vízhűtö blokk + aktív hátlap
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost OC 12 GB GDDR6X - 36 hónap magyar bolti garancia
- GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1060 3GB
- Eladó dobozos MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDRR5 256-bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest