- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- UHD filmek lejátszása
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
breiner #43138 üzenetére
Már megbocsáss, de kezd nevetségessé válni ez a hiszti amit csinálsz! Ki mondta, hogy nem?? Viszont ne csak olvass, értsd is ami le van írva!
Én kérdeztem valamit úgy mindenkitől, amire te szinte sértődöttséggel kitalálod, hogy "leszóltam"! Szólta a rák!!! Aztán azt állítod nem tudok olvasni! Te nem tudod kifejezni magad, írsz 1 se eleje, se vége hsz-t. Mondatokban azért érthetőbb lenne! Ez most megint mi amit írtál? Igen számít a ram, ha nagyon kevés van, mivel ezekhez a tesztekhez nem kell sok. De tudod mit, legyen ahogy akarod! Neki 2x annyi van mint nekem, szal megint nem értem mit akarsz ezzel?
Továbbra is azt gondolom, hogy szerintem több pontot kéne kapnia, de akinek hasonló rendszere van, az majd megmondja, hogy nála hogy teker egy OC 3870 DDR4 egy 2 magos 3400mhz körüli INTEL-el.
Tehát még 1x szájbarágósan:
Én szerintem, van 1 kb ugyan olyan erős procija mint nekem, egy erősebb kártyája és kevesebb pontot kap mint én, ezért gondoltam azt, hogy szerintem többnek kéne lennie! Erre meg jössz, hogy jó az pedig szerinted is INTEL+NVIDIA a jobb és a progi is arra húz. Itt már végkép teljes nálam a képzavar, hogy akkor most végül is mi a bajod??Vitát lezártam!!
Ha valakinek van ilyesmi konfigaj, kérem írjon már valamit, mert érdekel! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Ukrajnai háború
- GTA VI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest