Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
TomBoy1986 #31238 üzenetére
én csak annyit fűznék hozzá, hogyha 9550-em lett vna, talán én is megtartom, vagy legalábbis elgondolkodok a cserén!!
csakhogy nekem 9500 volt, ami TLB hibával kűzd... Vista + SP1 patcheli magától.... csakhogy így rohadt lassú lett! ezért minden rendszerbetöltéskor indulhatott egy progi, ami kikapcsolta a patchet... csak ez számomra hosszútávon nem igazán járható út... Nem azért vettem Phenomot, mert nem tetszik, csak simán meguntam ezt, és ha már cserélnem kellett, hát inkább azt a pénzt arra költöttem, hogy Intelt vegyek, meg egy olyan procit, ami most és később is kihajtja a VGA-m, és gyorsabb játékokban....Szóval nem a phenomokat szólom le, csak az, ami nekem volt, azt cserélni kellett, és ha már cseréltem, így láttam legcélszerűbbnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged