Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
HarryPotter #26260 üzenetére
Sokat vártok a játékoktól... Rainbow Six Vegas 2-öt végignyomtátok már?
Vagy az se felel meg az elvárásaitoknak?
Bár a játékmenetet félretéve at Assassin's Creed is gyönyörű lett.Az más kérdés hogy unalmas. A Vegas 2 pedig zseniális lett. Végignyomtam, de nem bírom abbahagyni, valószínű megveszem eredetibe is.
Szóval az a gond hogy az igények kiütik a csillagokat, minden játék fikázva van, de amikor zsebbe kellene nyúlni és megvenni azt senki sem teszi. Persze én is ezek közé tartozom részben, de nem teszem magasra a lécet, tisztában vagyok vele mire számíthatok egy játéktól. Tehát aki warez játékkal játszik, az jobb ha mélyen hallgat, főleg az ilyen és ehhez hasonló véleményekkel hogy "azt az élményt keresem ma is, de sajnos nem adja vissza semmi"...katt777 véleményét meg már korábbról ismerem a játékokkal kapcsolatban, hát megmondom őszintén még 1 ilyen embert nem láttam mint ő. Semmi nem jó neki.Ő maga se tudja mi lenne az ideális játék...egy a lényeg, hogy egyik sem jó.Mint ahogy a CF is szar, X2 is szar, és minden szar. Hogy lehet ilyen felfogásban egyáltalán élni?
Egy pozitív hsz.-t nem láttam még katt777 kollégától...csak hogy mi a szar és miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest