Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz aginor #16424 üzenetére

Te se magyarázz már félre, légyszí! Senkit nem biztattam erőszakra, csak leírtam, hogy szükséges lehet, ha nagyon beléd kötnek. Más írta, hogy ne biztassak erőszakra, anélkül, hogy ezt tettem volna. Utána külön írtam, hogy senki ne alkalmazzon erőszakot.
    Az igazság az azt nem értők számára gyakran önteltségnek látszik. (Mindenesetre van pár dolog, amiben nagyon jó vagyok, és van ezernyi más, amihez meg nem is értek, mert nem érdekelnek.) Sajnos, születési adottságaim folytán gyakorlatilag lehetetlen, hogy nálam intelligensebb emberrel hozzon össze a sors. :DD OK, ez poén volt, de nem hagyhattam ki! Sorry! :R
    De tényleg, amikor olyannal akadtam össze, aki elég intelligens volt - és hozzám hasonló -, rühelltük is egymást rendesen, amíg a legjobb barátok nem lettünk. Egyszerűbb, mint egy végnélküli küzdelem egyenrangú erők között, másrészt együtt hatványozott a hatékonyságunk.
    No, a lelkiismeretem az, amellyel soha nem volt problémám, mert pár ifjúkori botlástól eltekintve mindig helyesen cselekedtem. Mielőtt belekötnél: úgy, ahogy az elveim szerint kellett, még ha látszólag kárt is okoztam ezzel magamnak.
    Több emberrel összeakaszkodni marhaság. Barátomba is belekötött 5 roma, és hiába nagy kung-fuban, egyet rúgott le, hogy el tudjon menekülni, aztán szaladt ki a világból, amíg bírta a tüdeje. Ez a gyakorlat. Egy oroszlán sem ugrik a bivalyfalka közepébe. Viszont ha nem ijedsz meg fegyvertelenül, ahogy ő is tette, az már elbizonytalanítja a támadókat, így elmenekülhetsz. Az adósságot megfizetni ráérész később.
    Ismételten hangsúlyozom: a lehetőség felvetése nem biztatás, legalábbis a magyar nyelv szabályai szerint, abban meg túlságosan is otthon vagyok, semhogy bárki belém köthetne.
    Az tuti, hogy hungarizmus téren nagyon összekeversz valakivel. :DD Engem eddig még csak magyarok vertek át és loptak meg. No nem, egyszer egy roma ki akart rabolni, de azzal a táskával vágtam fejbe, amelyet el akart vinni (volt benne 4 kg kotta, sokat nyert volna vele :DD ), szóval nem járt sikerrel.
    Azzal jól vigyázz: ex-ellenséged soha nincs, ha csak nem végeztél minddel, és az összes rokonukkal.
    Szabad akarat illúzió? Csak annak, aki lemond róla. A rabszolgának.
    De privizzünk (főleg megelőzendő a félremagyarázásokat, amelyekre kénytelen vagyok reagálni), ha van kedved vitázni, mielőtt mindhármunkat kitiltanak a topicból!

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák