Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz CimbiX #16351 üzenetére

A vadbarom csak a saját nyelvén ért, kénytelen az ember lesüllyedni hozzá, különben átverik/megkárosítják/eltapossák. Én is írtam, hogy az erőszak kilátásba helyezése (és nem maga az erőszak, mert arra már nincs szükség) csak a végső eset. Egyetlen bíróság sem fog téged támogatni, ha nem fizeted meg ennek az árát, a téged megkárosító pedig meg tudja, hogy ő nyerjen. Ez az én többszörös tapasztalatom, ezért nem adok esélyt, hogy megpróbáljanak átvágni, vagy ha mégis muszáj megbíznom valakiben, jó előre megérttetem vele, mire számíthat, amennyiben nem viselkedik úriemberként. Fegyvert sosem használok, az sztem túl drasztikus (bár kétségkívül a leghatásosabb), én hiszek a meggyőzés erejében. Egyébként meg az ember teste is fegyver, nem beszélve a környezetében fellelhető bármely tárgyról. :)
    Ha majd téged párszor meglopnak pár millával, és cseszheted az amúgy több ügyvéd által is megfelelőnek minősített szerződéseidet, mert a bíróság úgy dönt, ahogy a megrendelő fizet (és ezt még jó előre közlik is veled), vagy pár jó kapcsolatokkal rendelkező ember tönkreteszi a cégedet (mert te nem extraprofittal dolgozol egy levajazott piacon, és ezzel kárt okozol neki), utána neked is erősebb gyomrod lesz, azelőtt én is jó gyerek voltam. Pénzt ugyan aztán sem kaptam, elégtételt viszont igen, ráadásul úgy, hogy egyetlen törvényt sem szegtem meg. Szerencsére elég okos vagyok az intelligens megoldásokhoz.
    Mindenkinek kívánom, hogy gyors és készséges ügyintézéssel találkozzon mindenütt! :R Részemről ennyi, csak lásd, hogy nem gyomorforgatónak születik az ember.

Pisti: Szerfölött érdekes (bár sokatmondó) elgondolás bűnözőpalántának tekinteni bárkit, aki valamiképp meg akarja védeni magát a bűnözőktől. :D

Zso: A félelem egyet jelent a vereséggel.

[ Szerkesztve ]

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák