Hirdetés
- Mini PC
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Egérpad topik
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Bocs javítom magam ,kevertelek valakivel
Szóval , igen gyorsabb lesz a ventilátor fordulat száma és csak kis mértékben lesz hangosabb, de szerintem hagyd automata vezérlésen még ha húzni is akarod a kártyát.
"az órajelet 800 és 1050 re huztam fel ami a max ezt bírja?"
Elvileg símán kell birnia ,de ha használod egy kicsit a jobb felső sarokban lévő keresőt akkor sok sok választ fog kapni eredményül ebben a témában.
-
kisza25
félisten
1024-ben valóban elég a 4670 és 1280-ban is, viszont-ha most rászánsz pár+ezrest egy 4830-ra vagy 4770-re a későbbi konfigcserénél,vagy csak procicsere után már kártyát nembiztos,hogy kell cserélned és az erősebb procitól majd előjönnek a vga-bol az ott szunnyadó tartalékok
-
JJános
addikt
-
vviktor1
aktív tag
Amt kimutattunk 3M06-ban kb 500 pont [link] van itt mostmár elég teszt, kicsit nézz vissza, árban viszont alig van eltérés ha jó helyen vásárolsz.
Játékokban nem biztos hogy észrevehető ez, de jó tudni hogy van tartalék, ill. sokkal igényesebb és hangtalan a hűtése annak amit ajánlottam(tunk) -
vviktor1
aktív tag
Passzol a gépedhez, nálam is 76gt-t váltott kb 4x-es a teljesítménye. Az említett játékokhoz még sok is lesz.
Ha teheted a Sapphire gddr4-es verziót válaszd megéri azt a kis plusz pénzt amivel többe kerül. [link] És most hogy megvettem azonnal olcsóbb is lett ahogy látom
Ezen rágódunk itt már pár napja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- A nehézségek ellenére is készül a Black Shark 6
- World of Warships
- Mini PC
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest