- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
diegho #14574 üzenetére
Érthető ahogy nézed a dolgokat..én 1 hetet vaciláltam rajta, h most vegyek új lapot meg procit vagy sem..és úgy döntöttem, h nem.Egyébként, nem intel lett volna az amit veszek..hanem egy X6 1055T...Most töltöttem le, az AVP benchmarkot, ha van kedved majd szedd le
absolute no offense, csak kíváncsiságból, kinek hogy fut..és le lehet vonni a következtetéseket.Attól függ, hol nézzük a Source tesztet...valami 300-400 fps jött ki..és 600-700 között is mozgott sokszor.SZóval az AVP bencshez adalék. ezekkel a beállításokkal [file] ennyit ment az enyém : Average FPS: 32.7 / 1920x1080 egy i7 970es rendszer 23-at ment alap 6850-el... [test] szal..nem vok meggyőzve egyáltalán....és konkrét fejlesztői konfirmációkat sem találok arra, h xy-játékok quad-ra vagy hexára lennének optimalizálva már...ami egyébként már igazán ildomos lenne, mivel egyre több a 4-6 magos proci, és jó lenne kihasználni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged