Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Analóg RCA-n nem is fog jönni stereo-n kívül semmi...SPDIF (optika vagy koax) -on max dts-ig jöhet és innen felfelé már csak a HDMI a megoldás...Tehát amit írsz az valóban így kell hogy legyen...Kösd össze digit vonalon és egyből lesz dts feltéve hogy a filmhez is van dts hang..
-
s7evcsenko
addikt
Ha a sima koax alatt a szokásos RCA-t értjük, akkor ott a DTS-ig kijön minden.
Valami rosszul lehet Nálad beállítva, mert eddig nekem is RCA-n ment a hang az erősítőre és szépen átment a DTS is... ki is írta az erősítő...
Sőt a DTS-HD MA-ból is átment rajta a DTS mag...
Szóval szerintem nincs feltelepítve neked valami kodek, vagy nincs aktiválva a DTS SPDIF...
Ha viszont van mindkét kábeled, mindkét kimenettel, akkor nagyobb a gond...
Mert ha optikain szól, akkor koaxon is szólnia kellene. -
Winne
nagyúr
Ebből kiindulva elgondolkodtam, hogy ki milyen beállításon futtatja a Furmarkot, amit én a gyári 8xAA-n futtattam dinamikus háttérrel, ezzel volt a max értékem, amit korábban betettem. Most futtattam egyet AA nélkül, a dinamikus hátteretnem tudom, hogy kivettem-e és láss csodát felment 70 fok fölé a cucc, majd ahogy azt korábban írta egy fórumtárs, csont nélkül dobott egy no signalt kb 10 perc fánk után 72 fokos max értéknél... A gépet újraindítani nem lehetett, resettel is csak próbált újraindulni, de vga hibás sípolás mellett nem adott képet. Gép kikapcs-bekapcs és most jó, ugyanazt produkálja, mint a teszt előtt.
Gigabyte 6870 OC...
-
Biga123
addikt
Ezt spec nem is értem hogy ref hűtővel hogy lehet 85-fokot elérni..
nekem még sose sikerült .. [link]
Szóval azért ne írjuk le a ref hűtőt se..6850-en.. érdekes hogy kb 3-4 hónapja még mindenki azon a véleményen volt hogy a ref is jó és halk... most meg mindenki fikázza.. mert páran vettek TwinTurbot.. -
-
alibaba78
őstag
-
Taifa Díaz
őstag
Ha azt nem bírja, akkor egy kalap bódiszilvát se ér az a kártya
Á, dehogy...Viccet félretéve, én egy szolid 840/1090-el tolom a játékokat, mindenhez elég True HD felbontáson, csak az élsimítást ne tedd 2x-es fölé. Minden más mehet Ultra High beállításokon, vagy ami a legmagasabb az adott játékban. -
Vigneau
félisten
Melyik verzió van Nálad? Referencianyákos, vagy valami Sapphire non-ref nyákos? Ez is lehet az oka, ha nem megy az AB-ben a feszültségállítás.
Nekem a Sapphire HD 5850-em volt non-ref nyákos, ráadásul voltagelock-os. Ettől függetlenül 1.088V-os alapfeszültségen vitte a 915/1200-at. -
Pala
veterán
Nekem a Trixx-szel az volt a gondom, hogy custom ventiszabályozás mellett terhelésből idle-be visszaállva a ventifordulatot nem csökkenti vissza magától a gpu lehűlése után sem, csak ha újra alkalmazom a beállítást a programban.
No mindegy, mert a Twin Turboval úgysem lesz erre szükség.
szerk.: Egyébként tuningra tényleg jó!
-
Vigneau
félisten
Itt a megoldás a Számodra: Afterburner cfg módosítás menete.
kfron:
Akkor nem csak én nem találtam. Kb. úgy járhattál, mint én. A sok link után leltem meg nagy nehezen a zip letöltését.Hátha működik:
(nekem utána még a this direct link-re rá kellett kattintanom a zip linket követően)
-
Pala
veterán
Inkább csak a csavart viszem.
Egyébként van itt egy nagyon hasznos kis oldal, ahol 32 lépésben, képekkel illusztrálva megmutatják, hogyan kell szétszedni szakszerűen egy referencia 6870-est: [link]
kfron: köszi!
Ez az 1.5 ez micsoda amúgy? Minek a jelzése / mérete? Bemegyek, azt mondom, hogy kérek egy másfeles csavarhúzót, és azonnal tudni fogják, miről van szó?
-
Pala
veterán
Közben meg rájöttem, hogy amúgy se tudnám lecserélni. Jól megszívtam, mert nincs olyan kicsi csavarhúzóm, amivel a hátsó keresztpántot tartó csavarokat el tudnám távolítani.
Holnap kezdhetek utánajárni, hogy pontosan hol lehet ekkora csavarhúzót venni. Ráadásul nem is tudom, hogy ennek a méretnek mi a megnevezése, csak körbeírni tudom. -
szasanyi
félisten
Ez sokszor nem így van, mert alacsony a venti(k) fordulata. Pölö nálam a venti alapban ~1000 de max. is ~1500 f/min fordulatú, szóval az általa keltett szellő mire átjut a bordákon... sokat nem számít a VRAM hőmérséklet szempontjából. Inkább az van, hogy DDR5 RAMok esetén a hőmérséklet tényező nem kritikus szempont, ezért bátran lehagyták a gyártók a passzív bordákat. VRAM bordázattal normál esetben biztos nem tapasztalható különbség (már csak azért sem, mert azok hőmérsékletét semmi sem méri), esetleg - mint már mondtam - tuning esetén hozhat egy kis javulást. Viszont a hővezető bordázat nyilván csökkenti a VRAM hőmérsékletét, ezért ha úgy is ott van a megvásárolt hűtő dobozában, érdemes felhasználni.
-
///Krisz\\\
senior tag
Erre nem mondok semmit, mert én Arctic fan vagyok tehát csak rábeszélnélek (a videokarin és a táp ventijén kívül minden Arctic Cooling venti, de amint lejár a gari megpróbálom cserélni Arctic-ra a táp ventijét is). Csak azért nem vettem még ilyen hűtést, mert az én esetemben (Gigabyte HD6850) nem lenne olyan jelentős a különbség, hogy megérjen nekem kiadni érte 6500Ft-ot. De akinek ez megéri annak csak ajánlani tudom, mert tesztekből illetve az itteni tapasztalatokból látom, hogy eszméletlen jó hűtő ez (ugyanúgy mint a többi Arctic is).
-
szasanyi
félisten
Sajnos ez nem sokat mond, mert nem láthatók a részletek. Ilyet nem tudsz?
Egyébként Vigi itt írja az AC TT Pro tapasztalatokat, ami nagyjából a HD6850-re is helytálló. Jó kis hűtő az biztos!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én is ennek a fixen belőtt fordulatnak vagyok híve ugyanis azt játsza a srác automatán hogy olyan 30% nál feljebb nem tolja a fordulatot és bizony karcolja a 79 fokot terhelésnél.
50% on belőve a ventifordulat manuálisan, akkor megáll 65 C-on a hőfok mint katiba a gyerek akármit csinálok vele.
Szerk: Picit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban hogy automata fancontrol módban mintha szándékosan picit magasabb hőmérsékletre engedné mint az nekem tetszene.....
-
Beri
addikt
-
///Krisz\\\
senior tag
Óóó bőven.
Van itt olyan aki ennél magasabb órajeleken járatja (24/7-ben), ezenkívül ez még a Catalyst által megengedett értékben benne van tehát ez nem egy olyan "nagyon veszélyes tuning". Egyszóval mehet ez 24/7-re (én ezeken az órajeleken használom már fél éve és semmi gond), csak teszteld ki, hogy stabil-e nálad ez az érték.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sapphire HD 6850 Toxic - A TRIXX nevű saját Sapphire féle tuning progival.
Fesz emelés nélkül is de én adtam neki egy kicsit 1,175 ről 1,200 -raMost ami feltehetően marad is 900/1150 ez számtalan játékot, bench tesztet, és rengeteg üzem órát jelent ami alatt tökéletesen teljesít a kártya.
(Szerintem simán tudna többet)
Ez alapján főleg -
-
Milka 78
nagyúr
UI: Asus 6850-es V2-es lesz?Mert csak ahoz kell a 2 csati.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Forrmell.enn
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest