Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ja. Elég barátságtalan volt az állaga. Első alkalommal nem szedtem szét és akkor is szutyokmód perzselte magá a VGAt. Nem tudom hogy dobták össze. elvileg nem lehetett benne levegő/buborék. Ha viszont egyszer mégis belekerült, akkor az nem nagyon szabadult ki. Van egy kb 2 négyzetcenti felület, amire kellett volna, de a hűtőn kb 5 négyzetcenti területen volt fent egyenletesen a szutyok. Mikor visszatettem portalanítás után régebben szerintem mindenütt egyenletes volt, kivéve azon a felületen amit hűtenie kellett volna. Azért 2 hónapig bírta alap pasztával. Nem tudom mitől szállltak el a celsiusok... A fontos az, hogy most már újra működnek azok a progik, amikkel nyúztam a gépet november óta

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest