- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
MZsoltee #103 üzenetére
Én is azt tudom mondani Cryteknek mint te, bár én más megközelítésből néztem. Egy Athlon 4850e procim volt Asus lappal és 2G rammal, amit lecseréltem, bár már fogalmam sincs mennyit kaptam érte
Hosszú távra szántam én is már a gépemet kompromisszumok nélkül, így vettem egy AsRock AM3-as lapot (vagy 2-3 hónapot vacilláltam egyébként én is miket vegyek) 4G ramot, és egy PhenomII 905e procit jó drágán
(46e) mert mániám az alacsony fogyasztás
Egy 945(?) vagy 950-es procival, ami nem mellesleg 2500MHz helyett 3200MHz-es, egy tizessel olcsóbban kijöhettem volna. Csak hát 65W <-> 125W
. Így került nekem (a cserét beleszámolva) cca. 54e forintba. Mindez volt január-február között.
Már csak egy jó videókártya kell, amit úgy néz ki meg is találtam a 6850/6870 személyében
Még nem döntöttem el melyik lesz, hajlanék a 70-es felé, mert nem kívánok minimum 5 évig a géphez nyúlni
de persze szeretném minél olcsóbban megúszni azért én is
50-nél többet nem szívesen adnék már ki egy videókártyáért, ha addig, vagy környékére lemegy, akkor meglátom hogy mennyit lehet még majd rajta "okosba" csökkenteni
ha be lehet húzni 50 alá akkor már elgondolkodom a nagyobbikon. Csak hát ugye a fogyasztás... (mánia
)
De véleményem szerint is felesleges a 6 magos proci, én sem vártam rá hogy olcsóbb legyen, mert akkor az életben nem fejlesztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest