- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
zolisx4 #6618 üzenetére
Az ati drivert ugy sikerült feltennem, hogy az eszközkezelőben az uj hardvernél betallóztam a catalyst helyét... állítólag utána azt írta hogy feltelepítette, DE:
-Az eszközkezelőben 4800 series-nek irja, holott az amd oldalán ugy látom külön van series 4800 és külön van 4890-es driver.
-Az ati Catalyst sehol sincs, se start menü se tálca se sehol. Szóval a drivere állítólag fentvan de a catalystos vezérlőt nem tudom sehogy sem elővarázsolni, sőt már azt is próbáltam hogy telepítésnél lehet választani telepítést vagy eltávolitást, na ott toltam eltávolitsra is az is ugyanolyan mint mikor telepíteni próbálom...Szerk: device managerben egyébként ezt irja driver verziónak:8.681.0.0 a driver date pedig:2009.11.24.
Jah egyébként ilyen problémám még sosem volt, beleértve ezen telepítésű rendszeremen sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpársportok
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen széket vegyek?
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged