Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoo123

senior tag

válasz KalozoneR #8265 üzenetére

Csak azért hogy "pörögjön" a téma azért nem szoktunk beirkálni, ha akad "'megbeszélnivaló" akkor azt megvitatjuk. :)

Válaszolva a kérdésedre:
    Nekem Vapor-x 4890-et hajt egy Chieftec 550AB tápegység, de olyan még nem volt hogy lekapcsolt volna, még akkor sem amikor -egy gyors próba erejéig- kapott társnak egy 4850-est. :))

Amikor 4890+4850 crossfire volt és megkínáltam GPU Caps viewer-el akkor már féltérdre ereszkedett, de nem kapcsolt le: felpörgette a ventillátort és csak úgy okádta ki a meleget magából, úgyhogy 5 perc után megkegyelmeztem neki, 2db 4890-es, alatt valószínűleg lekapcsolt volna.

A tápegységem csak 360W-ot tud leadni a 12V-os ágon, a Corsair CX400 meg ha jól emlékszem 32A-t (384W) szóval szerintem a táp elég kell legyen 1db Toxic 4890-hez, úgy hallottam a Toxic képes alaposan befűteni a házat és ha az a meleg egyenesen felszáll, bele a tápegységbe, azt nem fogja neked megköszönni!

- Tegyél ventit a ház hátuljába a táp alá, ha még nincsen,
    - vedd le a ház oldalát hogy jobban szellőzzön, úgy is csinálja?
    - A GPU milyen meleg?
    Működés közbe valamilyen monitorozó programmal, ami logolni is tud (pl: GPU-Z) mérd a videókártyád hőmérsékletét, hátha túlmelegszik.

Aztán majd referálj! :)

Új hozzászólás Aktív témák