- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
KalozoneR #8265 üzenetére
Csak azért hogy "pörögjön" a téma azért nem szoktunk beirkálni, ha akad "'megbeszélnivaló" akkor azt megvitatjuk.
Válaszolva a kérdésedre:
Nekem Vapor-x 4890-et hajt egy Chieftec 550AB tápegység, de olyan még nem volt hogy lekapcsolt volna, még akkor sem amikor -egy gyors próba erejéig- kapott társnak egy 4850-est.Amikor 4890+4850 crossfire volt és megkínáltam GPU Caps viewer-el akkor már féltérdre ereszkedett, de nem kapcsolt le: felpörgette a ventillátort és csak úgy okádta ki a meleget magából, úgyhogy 5 perc után megkegyelmeztem neki, 2db 4890-es, alatt valószínűleg lekapcsolt volna.
A tápegységem csak 360W-ot tud leadni a 12V-os ágon, a Corsair CX400 meg ha jól emlékszem 32A-t (384W) szóval szerintem a táp elég kell legyen 1db Toxic 4890-hez, úgy hallottam a Toxic képes alaposan befűteni a házat és ha az a meleg egyenesen felszáll, bele a tápegységbe, azt nem fogja neked megköszönni!
- Tegyél ventit a ház hátuljába a táp alá, ha még nincsen,
- vedd le a ház oldalát hogy jobban szellőzzön, úgy is csinálja?
- A GPU milyen meleg? Működés közbe valamilyen monitorozó programmal, ami logolni is tud (pl: GPU-Z) mérd a videókártyád hőmérsékletét, hátha túlmelegszik.Aztán majd referálj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged