Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Olyan problémám lenne, hogy Adobe After effecs-el a renderelés utáni kinyert film szaggat... Valahogy szarul rendereli le, ha tömörítést használok és szerintem a VGA-ban van valami. Játékoknál jól teljesít, viszont a driver mizériával volt egy kis gondom, mikor megvettem az új VGA-m (profilom). A win7 befrissitette automatán a VGA driverét és azt irja hogy a driver 4800 series. Ez nem probléma? Csak mert úgy láttam ati honlapján külön van tagolva a 4800-as széria és külön a 4890-es kártyák és sehogy nem birtam feltenni a 4890-es drivert, úgy, hogy azt irja ki a win7 hogy 4890es driver... Na mindegy szerintetek hol a hiba? (mellesleg ha tömörités nélkül renderelek, akkor jó minőségű lesz a videó, nem szaggat, csakhoz 4GB+, az meg nemnagyon fér fel youtube-ra :DD)

    Szerk: mellesleg a catalystet meg nem tudom feltenni win7-re, a telepitő egyszercsak leállt, no hibaüzenet se semmi... Azt a problémát sem sikerült megoldani, persze a catalyst topikban kértem is erre segitséget de ebben sem tudtak segiteni ott, talán majd irok oda mégegyszer mert már rég irtam! :)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák