- Nikon DSLR topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz CsíkosMókus #2177 üzenetére
Nem unszimpi, hanem gyenge. Van, aki azt szereti. 30k körül meg már E7 van, az megint jobb (játékokról van szó, nem winrar benchmarkról és hasonlovakról) egy annyiért kapható Phenomnál, ráadásul agyon lehet tuningolni.
madgie: Írtam én PhenomII-est? Viszont az meg az i7 árában van, szóval azért nem érdekes, mert Q95(6)50 ellenfele. Az meg főleg nem szimpi, hogy az AMD a saját processzorához biztosít CF támogatást, az i7-hez meg nem (bár amikor nekem volt AMD-m, ahhoz sem volt ,vagy csak nagyon ritkán). Mellesleg i7-et nem vennék, mert lehet, hogy amúgy állat gyors, de játékokban szinte semmi előnye nincs Q9-hez (és 2 magos játékokban E8-hoz), ezért lehet nagyjából egy szinten vele egy erősebb PhenomII. Mindemellett erős a gyanúm, hogy ha fognánk néhány más játékot a tesztelteken kívül, akkor nagyon nem lenne sehol a PhenomII, mert ált. mindig a koncepciónak megfelelően választják ki a tesztprogikat (lásd: fizetett AMD reklám az új procinak). Mint a CF-nél: tesztelnek pár úgy-ahogy működő játékkal, aztán otthon meg azt látod, hogy 90%-ban hatástalan.
Azért az 1-2 épeszű játékért, amely profitál a +2 magból, megint csak fölösleges 4-magos procit venni. Bármely mai single VGA alá elég egy E8400 (multiGPU meg kell a francnak dupla árért csak néhány esetben van drasztikus teljesítmény-növekedés).
Aki el lenne ragadtatva a CoJ2 "optimalizációjától", annak most szólok, hogy az a grafika nem optimalizált, hanem síxar. 2009-ben 2D sprite-okból összerakott falombok, a képbe nem illeszkedő effektek, amelyek mintha egy másik megjelenítőn futnának, stb... Széngáz az 1. részhez képest. Az is lehet persze, hogy mivel ez is előző rész, visszafejlesztették a grafikát is, de legalább nem 30 évvel...
bozont: Látod, te is az E8-hoz hasonlítasz egy 4 magos procit. Amúgy az az Intel fan, aki E8-ast vesz X3 helyett, vsz. pontosan tudja, hogy az E8 tuningjával bőven pótolja az X3 +1 magját (játékokban meg, ahol ált. max. 2 mag támogatott főleg erősebb az Intel). Van X3-as ismerősöm, így összehasonlítási alapom is (és ennek a haver nem örül ). Ezért nézegettem a PhII-es teszteket, de i7 árban (AM3 lapok is!) inkább vennék egy Q9-et. (+ nem láttam 1600MHz-es RAM-okkal vígan ketyegő PhII-t, míg i7-et igen.)
virkir: Ez világos, de attól még nem a RAM hőmérsékletét méred.
Daffni2: Néztem, de attól ez még nem fizikai mérés.
Májsztró: Úgy van, nincsen termés a növényeken pl, ráadásul folyton akad is a megjelenítés, hiába megy akár 40FPS-szel fullban.
jagada: Igen, arra.
Khaal: Driver?
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest