Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Érdekes ez a ciripelés, ezt én is megfigyeltem, bár nekem pont nem automatán jön elő!
Akkor csinálja amikor manuálisan állítgatom, mondjuk felcsűröm 100%-ra, utána átkapcsolom autora és rányomok az "alkalmaz" gombra, elvileg 1-re veszi vissza, de iszonyat ciripel. Ha mondjuk úgy nyomok az "alkalmaz" gombra, hogy 30%-on volt manuálban akkor meg nem... biztos valami ATT bug De az is lehet, hogy ez csak a Zafírnál jön elő.Amúgy meg kinek hogy kényelmes az ATT beállítása, látom akkor van értelme a FIX állításnak is, mert valaki használja
Hogy érted a különböző profilokhoz való venti állítást? Hisz erről írtam az 1552-es hsz-emben. Vagy lehet nem értem a kérdést? Írd le bővebben!
Ilyen fogyimérő nekem is jó lenne, kíváncsi lennék mennyit vesz fel, már csak azért is, mert valószínű tápot kell cserélnem Ha futtatom a Furmarkot max. detail-el, ATT minőségre állítva, 700/1000-en a kari, és a CPU is fel rántva 3.2Ghz-re, van hogy 2mp belül hirtelen kikapcsol a gép. Volt hogy bírta vagy 10mp-ig. Egyszer UT3 közben is lelőtte magát. Biztos sok feszt droppol ez a gagyi LC power táp. (elvileg 420-as, szerintem jó ha tud 200W-ot)
Készülök venni valami komolyabb erőforrást...."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külpolitika
- World of Tanks - OFF topic
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...