Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz yyani #791 üzenetére

Sajnos akkor tényleg kifogtál egy hibás karit. Ez ilyen, néha kifogja az ember.
    Valószínűleg az újabb szériás karik telepítőlemezére már ráteszik a win frissítést is, de nem értem hogy egyúttal magát a HDMI drivert miért nem :F
    Ahogy már lentebb is írtam valamelyik hsz-ben, hogy nem mindegyik kártya (ill konfig. erre később kitérek) igényli a HDMI feltelepítését, vígan elfut a minden, miközben az eszközkezelőben meg ott virít a "PCI device" felirat kérdőjellel. Nekem is így futott Powercolor HD3650 tök stabilan, csak azért jártam utána az egész HDMI szarságnak, hogy végre tűnjön el az eszközkezelőből a kérdőjel. Előbb zárójelben írtam, hogy konfig miatt is előjöhetnek a fagyások. Míg az én előző gépemben vígan futott a kari HDMI telepítés nélkül is, addig akinek eladtam, nála már produkálta a fagyásokat játékok alatt. Miután megcsinálta a HDMI telepítési procedúrát, überfasza lett minden.

Ezért ajánlom minden meglévő és leendő HD3650 tulajnak hogy a #779-es hsz-ben leírtak alapján járjon el e kártyával bármilyen gyártó terméke is, még akkor is ha az látszólag stabilan működik, mert ezzel a hirtelen lefagyások, újraindulások, fekete képernyő megszűnnek!

Új hozzászólás Aktív témák