- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz regener #1665 üzenetére
Ne viccelj, P4-gyel BF3-azni? Sajna én sem vagyok jobb procival ellátva, de két magos legelső szériás A64 X2 (ami mégsem NetBurst) használata esetén már a BFBC2 is megette a procit sok emberes multiplayerben abszolút minimum grafikán (ráadásul HD4850 volt mellé rakva). A BF3-tól akkor mit várunk, ahol szinte alapkövetelmény egy 4 magos proci? Szóval P4, ill. más egymagos proci meg persze Pentium D esetén már a BFBC2-t is esélytelennek látom játszhatóság szempontjából. A CoD ugye meg más tészta, ott az ősrégi Quake III motor van foltozgatva alatta, inkább az a szégyen benne, hogy egy GeF4 MX-en nem képes elfutni annyira szétbarmolták... Csak vicceltem természetesen, ennyire talán nem súlyos a helyzet, de technikai szempontból szerintem mélyen alulmúlja a CoD széria a BF-eket. Szerencsére ez a gépigényen is meglátszik, ahogyan írtátok is (és szerintem a látványban is, de ez szubjektív már erősen). Na, nem offolok tovább... És persze BÚÉK utólag is.
"But at least the code looked good, which is the main thing."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest