Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
regener #1665 üzenetére
Ne viccelj, P4-gyel BF3-azni?
Sajna én sem vagyok jobb procival ellátva, de két magos legelső szériás A64 X2 (ami mégsem NetBurst) használata esetén már a BFBC2 is megette a procit sok emberes multiplayerben abszolút minimum grafikán (ráadásul HD4850 volt mellé rakva). A BF3-tól akkor mit várunk, ahol szinte alapkövetelmény egy 4 magos proci?
Szóval P4, ill. más egymagos proci meg persze Pentium D esetén már a BFBC2-t is esélytelennek látom játszhatóság szempontjából.
A CoD ugye meg más tészta, ott az ősrégi Quake III motor van foltozgatva alatta, inkább az a szégyen benne, hogy egy GeF4 MX-en nem képes elfutni annyira szétbarmolták...
Csak vicceltem természetesen, ennyire talán nem súlyos a helyzet, de technikai szempontból szerintem mélyen alulmúlja a CoD széria a BF-eket. Szerencsére ez a gépigényen is meglátszik, ahogyan írtátok is (és szerintem a látványban is, de ez szubjektív már erősen). Na, nem offolok tovább...
És persze BÚÉK utólag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest