- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom ezzel tisztába is vagyok , de az a röhejes, hogy egy új játékot felhúzok maxra szűrőkkel és nem képes elvinni élvezhetően mint annó X1800-al a másik meg az, hogy ennyire drasztikusan vminek essen az ára az hihetetlen és biztos, hogy lefogom cserélni 8800GT-re mivel 100W-al kevesebbet eszik és uaz a telj sőtt szűrőkkel még jobb is.

Az én meglátásom az, hogy ATI nagyon vergődik már az év elejeóta egyedül ami jóhúzás volt tűlük az a 2900PRO, de az is csak azért, hogy eltudják adni az R600 semmi másért most kijött a 8800GT megint nincs ütökártyája az ATInak és NV megint megszedi magát, de ez engem nem is érdekel átlag userek úgy is az olcsóbb és jobb megoldást fogják választani köztük én is ezért fogok cserélni 88gt-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 2x16 GB-os DDR5 5600 MHz memória - PCX garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi