- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Notebook hibák
- Micro Four Thirds
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
válasz
barnam_ #5010 üzenetére
200 euró szerintem nem lesz, inkább 250...de arra jó lesz hogy sok-sok használt HD2900 lepje el a piacot
leviske: én nyitnék, de most nem fogok nekiálni kezdőhsz-t írni...majd ha holnap hazajövök és látom hogy nincs, akkor írok egy kezdőhsz-t
Keldor: Csak tudod, nem mindenki olyan mint te, az emberek 99,85%-a(beleértve engem is) nem azért veszi a HW-t hogy letesztelje és mondjon egy véleményt, hanem azért hogy menjen rajta rendesen game...Te tipikusan az az ember vagy, aki nem érti meg hogy nem mindenkinek van ideje/pénze/kedve azt csinálni amiben te az örömödet leled...És ez 90% hogy veszítek rajta...pl én egy ilyen "próba" helyett inkébb elmentem haverokkal bowlingozni+moziba+játékterembe, 6-8K volt, na most ezért a pénzért pont le tudtam volna tudni egy cserét pl HD2900pro-ról 8800GTS-re
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mobil flották
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest