Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Pietrosz #4789 üzenetére
Pedig sokan ezért vettek Ultrát,meg 2900XT-t is annó!
És hát csalódás számukra,neked is az lenne és nem is tetszene,az elkövetkezendő időben ha jól tudom több game is ezzel a motorral fog készülni.
És akkor már nem csak egy game lesz sajnos.
Jó lenne ha már kiadnának egy olyan szériát ami tényleg tudja is ezeket a gameket jól nyomatni. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Pietrosz #4789 üzenetére
Pedig szerintem sem humoros,h a sokpenzert vett kartyad nemsoklofaszt er egy adott jatekban.Mondjuk abban egyetertek,hogy tenyleg egy fos a jatek.Nem is ertem en ezeket a nextgen jatekokat,miert szeretik varjak annyira a nepek... semmi story,semmi jatekelmeny.Hat ezert vegyek en 80K-s vgat?Komolyan mondom a warcraft 2 vagy a Hom2 nagyobb jatekelmenyt ad mint a mostani szarok.Vagyakar a doom1-2
De ez mar masteszta -
Gaboman
nagyúr
válasz
Pietrosz #4785 üzenetére
Persze hogy leírom amikor sokan valótlant állítanak róla!
Szerinted mi a Full?
Én tudum mi az,ezekszerint te nem!
Az hogy AA/AF bekapcsolásával is jól megy,nem csak a High és VeryHigh funkció a FULL.
Sajnos az nem olyan vicces mint ahogy te azt felfogod.
Vettek 130E Ft-os kártyát ami behal alatta ez kicsikét sz@r dolog és csöppet sem humoros!
Ha a többi Crytech motoros game is így fog menni mint a Crysis hát.................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged