- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Pietrosz
üzenetére
Pedig sokan ezért vettek Ultrát,meg 2900XT-t is annó!
És hát csalódás számukra,neked is az lenne és nem is tetszene,az elkövetkezendő időben ha jól tudom több game is ezzel a motorral fog készülni.
És akkor már nem csak egy game lesz sajnos.
Jó lenne ha már kiadnának egy olyan szériát ami tényleg tudja is ezeket a gameket jól nyomatni. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Pietrosz
üzenetére
Pedig szerintem sem humoros,h a sokpenzert vett kartyad nemsoklofaszt er egy adott jatekban.Mondjuk abban egyetertek,hogy tenyleg egy fos a jatek.Nem is ertem en ezeket a nextgen jatekokat,miert szeretik varjak annyira a nepek... semmi story,semmi jatekelmeny.Hat ezert vegyek en 80K-s vgat?Komolyan mondom a warcraft 2 vagy a Hom2 nagyobb jatekelmenyt ad mint a mostani szarok.Vagyakar a doom1-2

De ez mar masteszta
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Pietrosz
üzenetére
Persze hogy leírom amikor sokan valótlant állítanak róla!
Szerinted mi a Full?
Én tudum mi az,ezekszerint te nem!
Az hogy AA/AF bekapcsolásával is jól megy,nem csak a High és VeryHigh funkció a FULL.
Sajnos az nem olyan vicces mint ahogy te azt felfogod.
Vettek 130E Ft-os kártyát ami behal alatta ez kicsikét sz@r dolog és csöppet sem humoros!
Ha a többi Crytech motoros game is így fog menni mint a Crysis hát.................
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung kuponkunyeráló
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest