- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman #4796 üzenetére
FC2 a Dunia engine-t használja, ami saját fejlesztés tudtommal:
[link][I]Engine
Far Cry 2 will not use CryTek's CryENGINE (from the original game) or CryENGINE2 (which is used in Crysis). Instead, Ubisoft has developed a new engine called Dunia, meaning "world" or "earth" in Arabic, Persian, Hindi, Urdu, Swahili and Malay languages.[3] The engine will take advantage of multi-core processors and support DirectX 9 as well as DirectX 10.[4] Only 2 or 3 percent of the original CryENGINE code is being re-used, according to Michiel Verheijdt, Senior Product Manager for Ubisoft Netherlands. [/I]
szerk.: a dőlt betűk nem mennek valamiért
-
-
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman #4787 üzenetére
Pedig humoros.
Talán pont ph-n olvastam, hogy nem a mai hw-ekre lett a game tervezve, néhány effekt pl le van tiltva, még vh-n sem kapcsol be úgy tudom. Aki ezért vett ultrát, azt csak sajnálni tudom. A game amúgy is egy határ fos, körülnézel, hű de jó a grafika, aztaa, ez tart kb 5-10 percig, aztán ennyi. Next gen játékot ne akarj már prev gen VGA-val játszani
Crysisen kívül mindenhez elég az Ultra, akkor tényleg az a szerencsétlen kari a hibás? Majd jön a következő generáció, és fog az még 50+ fps-el futni AA-val is. -
Pietrosz
addikt
válasz
Gaboman #4784 üzenetére
Ha annyi pénzem lenne, mint ahányszor te leírtad ezt a mondatot, már gazdag lennék
Nem tudom nálad mit jelent a fullra rakás, de nálam a húzott 8800 GT-vel very high cheap módban ([link]) 1440*900 felbontásban simán játszható volt, tudom majd a végén nem lesz az, nem nagy tragédia, leveszem highra és annyi. Más kérdés, hogy kb a játék felénél uninstalláltam, mert nem igazán ragadott meg, CoD4 sokkal jobb volt, most kezdem majd a Bioshockot, majd Jericho, Timeshift, UT3...
Az Ultra pedig jóval erősebb a GT-nél, szóval ez a semmit sem ér ez nem értelmezhető számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest