- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sereeff
aktív tag
válasz
birozoli7800 #9196 üzenetére
erről az orthosról már hallottam, rá is kerestem Googleban de csak eredményeket találtam, hol lehet ezt elérni?
SZERK!: MEGLETT! -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
birozoli7800 #9196 üzenetére
1-2 óra Orthos az semmi.
(5-7 óra futás után is szállt már el nálam a rendszer) 30-40 perc CS Source, ha instabil a gép, tuti elszáll valami.
#9198 sereeff: Az Orthos egy kicsit átbuherált Prime95 24, inkább Prime95 25.5-öt futtass, de méginkább valami CPU-zabáló játékot, azok a CPU minden részét megdolgozzák, kifacsarják belőle a maximumot.
Ill. a gép egyéb részeiből is, így az is kiderül, ha a táp vagy az alaplap tápáramkörei nem bírják a gyűrődést. -
válasz
birozoli7800 #9163 üzenetére
crysis 10x7-ben, minden mediumon: 31-32 fps (Benchmark_CPU) - teljesen játszható.
high-ban már elvetemültnek kell lenni hozzá, 16-17 fps körül van.
ezen ronthat a CPU. -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9150 üzenetére
Abból kifolyólag hogy én régen nagy 3dfx fan voltam ezért maradok az ATI-nál nagy valószínűséggel az általad ajánlott kártyát jobban fogja szeretni a gépem.Mint a 7600GT.Ha nem akkor így jártam.Vígaszdíjként marad a Dx10
Ennyi..
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9144 üzenetére
Okés!Akkor megrendelem a linkről amit küldtél.Úgy nézem hogy olcsóbban nem is jutnék hozzá máshol.Úgy érzem hogy mielőtt végleg elavul a gépem előtte még azért csak megtisztelem azzal a Dx 10-el amit valószínűleg úgysem fogok soha a büdös életben igazából kihasználni,legalábbis ezzel a géppel, de legalább amikor eladom akkor mégis csak ott lesz az a Vista + a Dx 10
THX a tanácsot!
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9141 üzenetére
Okés!Köszi a segítségedet neked is és mindenkinek!
Még egy kérdés, jelen esetben melyik kártyával járnék jobban a fenntebb említett 2 kártya közül?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9135 üzenetére
Az a baj hogy szinte semmit nem ér az egész gépem.Legalábbis pénzügyileg.De én szeretem mert ismerem már megbízható,stabil és már a 3. évét tapossa.1-2 kis apróságot mindíg újítottam rajta.A látszat ellenére azért nem olyan rossz!
Persze nem egy mai konfig de ahoz mérten jól teljesít.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9131 üzenetére
Na most a lényeg számomra hogy naprakész állapotban tartsam a gépemet.Ehez pedig csak elkél egy Dx10,shader 4.0,meg a HD sem mellékes.Szóval egyfajta multimédiás gépet szeretnék az asztal alatt tudni amivel azért kényelmesen elmegy pár játék + nagyfelbontású kép nagyfelbontású hang stb.. ha netán úgy adódik.Ha nagyon nagy játékos lennék akkor vennék egy X 360-at és netezésre meg betennék az asztal alá egy 800-as celeront egy Voodoo 3 3000-el
Szóval a kérdésem az hogy jótékony hatással lenne-e a gépemre ha ezt a kártyát becsúsztatnám a slotba?
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
birozoli7800 #9123 üzenetére
Tudom hogy nem hajtja ki de nem akarok sok pénzt fektetni a PC-be mert nem éri meg,de azért amennyire lehet szeretném naprakész állapotban tartani a gépemet.Ezen célra tökéletes.Egyébként Ati X-1550 512 DDR2 AGP-s kártya van most a gépben.Ezzel a konfiggam egy Most Wanted Fullon megy kivéve az FSAA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged